2020 – Het jaar van de Rat brengt een reset.

De eerste helft van het Feng Shui jaar van de Metaal Rat zit erop. Oh, wat een jaar! Ik ben benieuwd wat we in de toekomst onze kinderen zullen leren over dit jaar. Er is namelijk zo veel gebeurd… wereld pandemie, geweld en moorden, angst, protesten, natuurrampen, de wereld zoals wij die kenden is er niet meer….

Ik hoop van harte dat jij je goed en gezond door deze tijden van grote verandering navigeert.

De Rat is het eerste teken van de Chinese dierenriem, dit betekent dat in 2020 de nieuwe grote 12-jaarlijkse cyclus van start is gegaan. Wat staat ons dan te wachten de komende jaren? Nog meer turbulentie en onrust, onverwachte veranderingen, onstabiele energie? Hoop het niet!

Maar het is heel waarschijnlijk dat dit wel zo is, maar wat ook waar is, is dat wij het nodig hebben om te kunnen groeien en om een mooiere wereld te creëren. De onrust in de wereld dat wij al een tijdje ervaren, weerspiegelt ook de onrust en behoefte voor verandering in onszelf.

Het ligt helaas in onze natuur dat we pas leren en iets gaan waarderen (zoals de natuur, gezond lichaam, vrede) als we het verliezen. In ons gedrag zijn we hardleers. We hebben dus een crisis nodig om verder te komen.

Vorig jaar, het laatste jaar van de oude grote 12-jaarlijkse cyclus, kwamen wij op een kantelpunt. Dit jaar, het jaar van de Rat brengt een reset, een nieuw begin die wij zo hard nodig hebben, want we zijn onszelf onderweg ‘een beetje’ kwijtgeraakt.

Het is dus geen toeval dat het huidig jaar met een set van zeer uitdagende sterren komt (zie Flying Star 2020). Wij zijn één met het heelal en haar kosmische cycli. De astrologen, Feng Shui Experts, antropologen en sjamanen hebben deze veranderingen al lang voorzien (in 2024 begint Periode 9 – tijd voor awakening). Zij staan er klaar voor met een set goed werkende navigatietools en prachtige visies van een wereld waarin de mens en natuur weer een eenheid gaan vormen.

Ik begrijp zeer goed dat veel mensen deze holistische visie niet zullen herkennen en de huidige situatie vooral als een verwarrende en moeilijke tijd gaan ervaren. Ongeacht tot welke groep je behoort, een ding is zeker en wat voor ons allemaal geldt… wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat we creëren en dus ook voor de vorming van onze eigen toekomst.  

Een van de beste dingen die je vandaag voor jezelf en voor je dierbaren kunt doen, is de leiding nemen over je leven op alle niveaus, zoals je gezondheid, werk en inkomen, relaties, leren om je geest tot rust te brengen en je niet door angst te laten leiden.
 
Feng Shui biedt je tools om dit te bereiken. Het helpt je in het creëren van een gezond, stabiel en gelukkig huis, een oase van veiligheid, een liefdevolle voedende thuisomgeving ter ondersteuning van jouw energie en de energie van degenen van wie je houdt.
 
In de wereld die door een grote crisis wordt geleid, kun jij de steun van positieve energie in je omgeving gebruiken om in de richting van jouw dromen, jouw persoonlijk geluk te navigeren.
 
Implementeer Feng Shui om een stabiele basis te creëren waaruit je de kracht en moed gaat putten om op een positieve manier met de crisis en chaos om te gaan, en daar mooie dingen mee doen.  

Ik geef binnenkort verschillende (online) cursussen (zie aanbod hier) met een schat aan informatie over de belangrijkste aspecten die je moet beheersen om een ​​gezond en gelukkig huis te hebben (wat zich vertaalt in een gezond en gelukkig leven). Maak er gebruik van!
 
Ik ga de komende maanden ook meer tijd vrij maken voor het geven van persoonlijke consulten. Dit heb ik vanwege de toenemende taken als docent aan de Feng Shui Design Academy een tijdje uitgesteld, maar dit gaan we nu veranderen. I’m back!
 
Dus als je interesse hebt in een Feng Shui advies voor je huis, gezin of jouw persoonlijke groei, ik hoor het graag, dan maken we een afspraak voor een bezoek op locatie of online via ZOOM.
 
Je hoeft niet in je eentje te worstelen. De oude wijsheid van Feng Shui (die je aan de academie kunt studeren) en mijn persoonlijke begeleiding, staan voor jou klaar! Laat jezelf helpen meer welzijn, geluk en harmonie in je leven te brengen. Accepteer deze hulp en verwonder je over alle merkbare resultaten die Feng Shui, zelfs in zeer turbulente tijden, voor je kan brengen. Ervaar het zelf!

Ik stuur je liefdevolle groetjes, stay safe, blijf gezond en graag tot de volgende keer,

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2020 Wena Brussaard. Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>