9 STAR KI ASTROLOGY & ANCESTRAL DYNAMICS, workshop met Christian Kyriacou The House Whisperer

Workshop met de wereldberoemde Hose Whisperer – Christian Kyriacou.
ANCESTRALE DYNAMIEK en Feng Shui

Elk gebouw en stuk land draagt ​​sporen van wat er eerder is gebeurd. Christian onderzoekt hoe ons verleden en de geërfde voorouderpatronen van invloed zijn op ons leven en de huizen waarin we kiezen te leven.

Hij bespreekt waarom soms levensgebeurtenissen zich herhalen en patronen zich vormen in ons leven, en waarom dit ons kansen geeft om onze zielenreis na te bootsen en het verleden te helen. Hij onderzoekt, identificeert en ontrafelt de bron van deze patronen en programma’s die vaak niet uit dit leven voortkomen, maar soms zelfs uit andere dimensies van tijd en ruimte. Dit kunnen traumatische gebeurtenissen zijn uit vorige levens die ons huidig bestaan sterk beïnvloeden, waardoor een soul-retrieval proces vereist is om de verloren gegane fragmenten van onze ziel en energievelden terug te winnen.

Zonder resolutie / verwerking kunnen we niet ons volledige potentieel bereiken of ons helemaal thuis voelen daar waar we wonen. Het uiteindelijke doel, zoals altijd in Feng Shui, is het om mensen te begeleiden om persoonlijke verantwoordelijkheid over hun levensproblemen te nemen, wat weer leidt tot en self-empowerment, vrede en harmonie.

Lees verder>>>

JE HEBT GEEN VOORKENNIS NODIG VOOR DEZE WORKSHOP.

Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn zeer beperkt… en Vol = Vol!

Christian zal in de pauzes en na de workshop zijn boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the hart of home” signeren. Er is ook mogelijkheid om andere items zoals de wichelroedes, wierook, klankschalen, enz. aan te schaffen. Handig dus als je wat contant geld bij je hebt.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>