SPACE CLEARING & WICHELEN, 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Ruimtereiniging Space Clearing workshop met de wereldberoemde House Whisperer Christian Kyriacou.
Your Home, Your Life, Your Future – ONTDEK DE GEHEIMEN VAN JOUW HUIS, OM ZO JOUW RELATIE MET ANDEREN ÉN JEZELF TE VERBETEREN!

Het huis waarin je woont heeft herinneringen van voormalige eigenaren. Elk huis heeft zijn eigen energie, eigen unieke energetische afdruk die de emoties en dromen van bewoners en het land waarop het staat, weergeven. De geopathische straling en aardstralen creëren op fysiek en metafysisch niveau een soort energie matrix van onze intenties en karmische (voorouderlijke) programmeringen.

Het huis zal altijd de emoties en dromen van bewoners en het land waarop het staat, weergeven. Je hebt misschien mensen horen zeggen ‘dit huis is ongelukkig’ of ‘in dit huis gaan mensen scheiden’. De in het huis gevormde herinneringen en levenspatronen hebben de neiging om zich te herhalen. Deze oude herinneringen kunnen van invloed zijn op je leven, inclusief je gezondheid, rijkdom en relaties, of je je er nu bewust van bent of niet.

Unieke aanpak van Christian Kyriacou – The House Whisperer

Christian Kyriacou, The House Whisperer, zal je tijdens deze tweedaagse workshop begeleiden in het contact maken met de emotie en het bewustzijn van je huis. Hij zal je helpen de relatie tussen het ‘innerlijke huis’ en het ‘buitenste huis’ waar je woont te ervaren en volledig te begrijpen.

De aanpak van Christian bestaat uit een unieke mix van wetenschap en intuïtieve vaardigheden, door o.a. het gebruik van de ruimtereiniging (space-clearing & alignment), in harmonie brengen van de chi en het gebruik van Feng Shui. Zijn doel is om mensen te inspireren om duidelijkheid, kracht en succes in elk aspect van het leven te ervaren. In contact komen met de energie van het huis verbetert het leven van mensen, zeker als ze één met het hart van het huis worden.

Early Bird: Meld je vóór 12 juli 2019 aan en ontvang het best-selling boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the hart of home” cadeau! Christian zal in de pauzes en na de workshop zijn boek signeren.

JE HEBT GEEN VOORKENNIS NODIG VOOR DEZE WORKSHOP.

Lees verder>>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>