The Ki ASTROLOGY & ANCESTRAL DYNAMICS, workshop met Christian Kyriacou The House Whisperer

THE KI ASTROLOGY and ANCESTRAL DYNAMICS workshop with Christian Kyriacou The House Whisperer 2
De Ki Astrologie en Ancestrale Dynamiek – Ontdek en versterk je levenspad

Ons verleden, met inbegrip van invloeden van onze voorouders, brengen ons tot het moment van wedergeboorte in dit leven. De eerste ademhaling bij je geboorte bepaalt het astrologische patroon van onze Ki-energienummers. We kiezen onze geboorteplaats, onze ouders en vrienden als zielengroepen, zodat we het doel van onze levensreis kunnen voortzetten, helen en oplossen van gebeurtenissen, die waarschijnlijk vanuit vorige levens onopgelost achter zijn gebleven.

Ontdek wie jij en anderen echt zijn, en hoe je, je doelen in het leven kunt bereiken, inclusief gezondheid, rijkdom en goede relaties die anders misschien gehinderd kunnen worden door ons verleden.

De Ki is van origine een oosters astrologie systeem dat de kosmische dynamiek onderzoekt die ten grondslag ligt aan menselijke interactie en emoties. Christian voegt zijn jarenlange ervaring samen met voorouderlijke energieën uit vorige levens, om ons deze te helpen begrijpen.

Het gaat niet om het voorspellen van gebeurtenissen, maar om het begrijpen van de energieën die op je levenspad voorbij komen om je te helpen of te belemmeren, in het komende jaar of in de toekomst daarna.

Voorouderpatronen en programma’s

Elk gebouw en stuk land draagt ​​sporen van wat er eerder is gebeurd. Christian onderzoekt hoe ons verleden en de geërfde voorouderpatronen van invloed zijn op ons leven en de huizen waarin we kiezen te leven.

Hij bespreekt waarom soms levensgebeurtenissen zich herhalen en patronen zich vormen in ons leven, en waarom dit ons kansen geeft om onze zielenreis na te bootsen en het verleden te helen. Hij onderzoekt, identificeert en ontrafelt de bron van deze patronen en programma’s die vaak niet uit dit leven voortkomen, maar soms zelfs uit andere dimensies van tijd en ruimte. Dit kunnen traumatische gebeurtenissen zijn uit vorige levens die ons huidig bestaan sterk beïnvloeden, waardoor een soul-retrieval proces vereist is om de verloren gegane fragmenten van onze ziel en energievelden terug te winnen.

Zonder resolutie / verwerking kunnen we niet ons volledige potentieel bereiken of ons helemaal thuis voelen daar waar we wonen. Het uiteindelijke doel, zoals altijd in Feng Shui, is het om mensen te begeleiden om persoonlijke verantwoordelijkheid over hun levensproblemen te nemen, wat weer leidt tot en self-empowerment, vrede en harmonie.

Hoe werkt de 9 Star Ki systeem?

Terwijl Feng Shui in wezen voornamelijk met ruimte bezig is, is de 9 Star Ki in de eerste plaats een studie en begrip van energie en tijd. Het werkt door te kijken naar ons leven in 9-jarige, 9-maandelijkse en 9-daagse cycli. Het moment van geboorte bepaalt ons Natale karakter, onze Emotionele aard en onze Manifestatie dynamiek.

Binnen je 9-jarige cyclus heb je perioden van rust, planning, roem, activiteit en welvaart. Weten waar je bent in je cyclus in een bepaalde maand of elk jaar kan helpen om het meeste uit je natuurlijke bronnen te halen. Het kennen van je eigen Feng Shui-astrologie kan je helpen bij het plannen van evenementen in het leven, carrière en verhuizingen, financiën, relaties enz. De principes van dit onderwerp zijn eenvoudig te begrijpen en hebben geen wiskundige vaardigheden nodig. Ontdek tijdens deze workshop de trends en prognoses voor jezelf voor de komende 12 maanden.

Tijdens deze workshop leer je:

* Hoe jij jouw Chart en die van vrienden en collega’s kunt berekenen.

Je zult ontdekken:

* Wie jij, en anderen in termen van de 9 karakters zijn.

* Waar jij je bevindt in je eigen 9-jarige levenscyclus.

Dit fascinerende inzicht helpt je te bepalen wanneer je het beste een project of verhuizing kunt plannen, initiëren of ondernemen.

Relaties: ontdek hoe jouw relatie zich verhoudt met je partner, in business wat je verhouding is tot collega’s en mensen met wie jij zaken doet.

Geprint materiaal:Astrologische berekeningen en ander materiaal dat in de workshop wordt behandeld, wordt in het Engels gegeven. De presentatie zal in het Engels zijn.

Locatie: Feng Shui Design Academy, Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg

Datum: vrijdag 6 september 2019

Tijdstip: 19:00 – 21:30 (om 18:30 uur gaat de deur al open voor een kopje koffie of thee).

Prijs: € 45,00 p.p inclusief pen en notitieblok, drankjes en lekkernijen.

Christian Kyriacou
Je hebt geen voorkennis nodig voor deze workshop. 

Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn zeer beperkt… en Vol = Vol!
the-house-whisperer-book-christian-kyriacou

Christian zal in de pauzes en na de workshop zijn boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the hart of home” signeren. Er is ook mogelijkheid om andere items zoals de wichelroedes, wierook, klankschalen, enz. aan te schaffen. Handig dus als je wat contant geld bij je hebt.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>