CORONA PROTOCOL FENG SHUI OPLEIDINGEN

Feng Shui Design Academy Corona Protocol

De Feng Shui Design Academy houdt de ontwikkelingen van het coronavirus zowel in Nederland als in België nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van de overheid.

Als beroepsopleider nemen wij de gezondheid van onze cursisten, docenten en overige medewerkers uiterst serieus.

In dit protocol leggen we uit welke maatregelen wij nemen om op een zo verantwoord mogelijke wijze kennis in een veilige leeromgeving over te dragen.

Corona Protocol

In onze cursusruimte zijn maximaal 8 personen tegelijk aanwezig.

Blijf thuis als je verkouden bent of griep hebt. Deze regel geldt voor zowel de studenten als docenten. Mocht blijken dat de student bij aankomst (minimale) symptomen heeft van verkoudheid, hoest of koorts wordt verzocht om direct naar huis te gaan.

Was je handen bij binnenkomst, na toiletbezoek en regelmatig gedurende de dag.

Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Desinfecterende hand-gel, spray (met 70% alcohol) en handzeep is voldoende aanwezig op de locatie.

Groet elkaar zonder aanraking.

Respecteer de 1,5 meter-regel. Volg aanwijzingen van je docent op.

Lunch kan aan je eigen tafel of buiten het pand genuttigd worden.  

Koffie & thee: in wegwerpbekers, één persoon bij de koffiebar per keer.

Tijdens beweging, toiletbezoek en overige handelingen anders dan zittend op de werkplek, is het dragen van een mondkapje verplicht.

Deel cursusmaterialen, schrijfgerei en telefoons niet met anderen.

Tafels, deurklinken, prullenbakken, koffiebar en toiletten worden dagelijks na de cursus schoongemaakt en gedesinfecteerd.  

Het leslokaal wordt regelmatig grondig doorgelucht.

Mocht het vanwege het corona protocol nodig zijn om een cursus te annuleren of een student naar huis te sturen door een verkoudheid, dan is dit een annulering en zijn artikelen 13 en 14 in de algemene voorwaarden van Feng Shui Design Academy van toepassing.

Dit protocol zal steeds worden aangepast direct nadat het RIVM met nieuwe aanwijzingen of protocollen komt.

De opleiding in augustus en september 2020 bij ons op locatie in Culemborg plaats. Mocht de overheid tussentijds iets anders besluiten / eisen, dan zal de opleiding live-online plaatsvinden via ons platform. 

Aanvulling op het protocol – Datum: 2 november 2020

De directie van de Feng Shui Design Academy heeft besloten om zeker tot in december 2020 alle lopende en startende studietrajecten live-online te houden via ZOOM. Om de cursus op een veilige manier te laten plaatsvinden dienen wij ons aan de strengere maatregelen te houden. Wij kunnen ons voorstellen dat de hele dag met mondkapjes lopen en beperkt worden in onze bewegingsvrijheid niet het meest comfortabele idee is, daarom dit besluit als academie.

Verdere vragen

Voor vragen en opmerkingen i.v.m. de corona maatregelen kun je contact opnemen met ons via het algemene e-mailadres: info@fengshuidesignacademy.com

Corona protocol Feng Shui opleidingen - Feng Shui Design Academy

© 2020 Feng Shui Design Academy

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>