Eerste ervaring op een interieurbeurs

Vorig jaar ben ik door de organisatie van de B E U R S  E I G E N  H U I S in de Jaarbeurs te Utrecht uitgenodigd om als Academie deel te nemen. Een hele populaire beurs voor eigen huis bezitters en mensen met bouw- en verbouwplannen. Vrijwel direct dacht ik, dat het veel leuker zou zijn om dit samen met een aantal Feng Shui Experts te doen. Ik heb via onze facebook groep (Double Happiness Club) een oproep gedaan en een klein groepje was snel gevormd.

Door samen te werken, hebben we een mooie presentatie kunnen geven en aan een groot publiek kunnen laten zien wat klassieke Feng Shui inhoudt.

beurs eigen huis 2016

Dit jaar heeft de beurs meer dan 8.000 bezoekers getrokken, en druk was het! Met leuke flyers, 5 elementen stand inrichting en zeer inspirerende presentaties hebben we heel veel nieuwe contacten opgedaan die weer direct tot werk voor elk van de consultants heeft geleidt… hoe gaaf is dat!

Bovendien wat bleek, waren wij ook een grote I N S P I R A T I E voor andere beursstadhouders die graag met Feng Shui wilden werken, maar dit nog niet naar de buitenwereld durfden te communiceren. Een aantal kwamen zich voorstellen aan ons op de stand en we hebben goede gesprekken gehad.

In de toekomst gaan we zeker nog meer evenementen bezoeken als team om zo nieuwe en bestaande klanten te verwelkomen. Samen sta je sterker, en dat doen we graag bij de Feng Shui Design Academy voor ons netwerk.

Het was een fantastische ervaring die zeker naar meer smaakt.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>