Extra’s

Op deze pagina vind je Feng Shui producten voor startende en gevorderde Feng Shui beoefenaars.

 

Tips & Nieuws>
KUA Calculator>
Chinese Dierenteken Calculator (komt binnenkort)>
Flying Star Calculator (komt binnenkort)>
Feng Shui producten>

Workshop - Feng Shui Succeskompas

Wat is Feng Shui?

Feng Shui betekent letterlijk wind (feng) en water (shui), de twee belangrijkste natuurkrachten die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de levensenergie/Chi op onze planeet. De juiste flow van Chi in onze omgeving is de sleutel tot het geluk.

Feng Shui richt zich op het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in de natuur en onderzoekt hoe de omgeving ons welzijn beïnvloedt. Deze fysieke omgeving kan het kantoor, jouw huis, een gebouw, of zelfs de kleding zijn die je draagt, maar het kan ook het visitekaartje zijn die je aan je klant geeft. Feng Shui onderzoekt hoe de mensen met het fysieke een interactie aangaan en biedt ons tools om een positieve stimulans aan te brengen. Praktisch betekent dit aanpassingen in ontwerp, inrichting, vorm, kleur, materiaal, etc. Een holistisch ontwerp zal een positieve invloed op mensen hebben en bijdragen aan de creatie van het leven die zij wensen te ervaren.

Feng Shui in ons huis en op onze werkplek stimuleert ons ondernemend vermogen, het behalen van doelen en geeft sturing voor elk gebied van ons leven welke aandacht en balans nodig heeft.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>