Feng Shui producten

De belangrijkste gereedschappen van de beroepsmatige Feng Shui beoefenaars en consultants.

Grondige kennis van de gereedschappen van Feng Shui stelt de beoefenaar in staat de diepere betekenis van oriëntatie te begrijpen in veel van de belangrijke Feng Shui disciplines. Het doen van correcte kompasmetingen, weten hoe je Pa Kua of Lo Shu moet leggen op een plattegrond en een huis moet afbakenen – het is essentieel in de Feng Shui analyse.

De onderstaande Feng Shui producten zijn te verkrijgen via Feng Shui Webwinkel.

feng shui compass 2Feng Shui Kompas met 24 bergen (SILVA)

Dit originele Feng Shui kompas van ’s werelds beste kompasmerk Silva, is voorzien van de 24 specifieke subwindrichtingen (24 bergen), welke zeer belangrijk zijn binnen Feng Shui. Dit kompas is jouw ideale hulpmiddel bij het berekenen van de Flying Star, 8 Mansion en andere Feng Shui formules en horoscopen. Bepaal altijd en overal, exact de juiste windrichtingen en ligging van een huis en de omgeving, met dit unieke Silva kompas uit de Feng Shui Design Academy Collection.

Dit kompas is een onmisbaar stuk gereedschap voor elke Feng Shui beoefenaar, of je nu begint of gevorderd bent.

Klik hier voor meer informatie of om het product te kopen>>>

 

feng shui liniaalFeng Shui Liniaal – Professionele Uitvoering – 43cm

Deze Feng Shui Liniaal is voorzien van alle gunstige en minder gunstige maten volgens de Feng Shui pricipes. Dit is een onmisbaar instrument voor elke beginnende en gevorderde Feng Shui beoefenaar, interieur-ontwerper en architect. Bepaal altijd en overal, exact de juiste afmetingen van een item of object met deze liniaal uit de Feng Shui Design Academy CollectionTM.

Ideaal om afmetingen te bepalen van gebouwen, ramen, doorgangen, meubelstukken en gebruiksvoorwerpen. Voor alle producten en items die dagelijks een positieve invloed op de bewoners en gebruikers moeten hebben.

Klik hier voor meer informatie of om het product te kopen>>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>