Agenda

sep
12
za
2020
ReVisioning Your Life – live-online workshop met Christian Kyriacou @ Feng Shui Design Academy
sep 12 @ 10:00 – sep 13 @ 17:00
ReVisioning Your Life – live-online workshop met Christian Kyriacou @ Feng Shui Design Academy

2-daagse live-online workshop met Christian Kyriacou – ReVisioning Your Life – Herzien van je leven.

Zit je vast in het leven? Ben je dezelfde oude patronen aan het herhalen? Werken jouw relaties niet? Ervaar je problemen met je gezondheid, rijkdom en meer? Zo ja, dan is deze bijzonder workshop van Christian Kyriacou, The House Whisperer, echt iets voor jou!

Aan de basis van vele levens verbeterende systemen zoals Feng Shui, Vaastu, House Whispering, Space Clearing enzovoort, zijn er geloofspatronen die ons leven beheersen, en zelfs bepalen hoe we deze kennissystemen bestuderen en gebruiken om onze problemen op te lossen. Zowel onze levensproblemen als die van onze klanten.

In deze workshop neemt Christian Kyriacou ons mee naar verschillende niveaus van ervaring en begrip van deze patronen die worden gevormd door onze levenservaringen, trauma’s, gebeurtenissen in de kindertijd, evenals vorige levens en invloeden van voorouders. Succes of falen is vaak een ‘Inside Job’.

Het is onze keuze of we ons een weg banen door het Labyrint van het leven of vast komen te zitten in het doolhof van eeuwige herhaling.  Reconstrueer het leven zoals je het nu zou willen hebben. We hoeven geen slachtoffers van ons verleden te blijven. Bewuste beslissingen kunnen ons leven nu veranderen en onze kinderen tot 7 generaties vooruit en 7 generaties in het verleden beïnvloeden.

In de workshop zal Christian ons door een krachtige meditatie leiden om onze toekomst opnieuw te bekijken en te versterken. We zullen de draad naar de bron van het trauma volgen. Zowel in het huidige leven als vorige incarnaties en zelfs in een parallelle dimensie. Dingen zoals een familievloek, etc. worden in het proces meegenomen.

Christian Kyriacou zal in de pauzes en na de workshop zijn boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the hart of home” signeren.

JE HEBT GEEN VOORKENNIS NODIG VOOR DEZE WORKSHOP.

Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

LEES VERDER HIER>

okt
28
wo
2020
Introductie workshop Feng Shui @ Feng Shui Design Academy
okt 28 @ 19:30 – 22:00
Introductie workshop Feng Shui @ Feng Shui Design Academy | Culemborg | Gelderland | Netherlands
  • Wil je kennis maken met Feng Shui – de wetenschap en levenswijze?
  • Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot Feng Shui Expert?
  • Wil je graag werken met Feng Shui?

Dan is deze introductie workshop écht iets voor jou!

Al eeuwenlang beschikken we over de wetenschap welke zich bezighoudt met het creëren van harmonieuze ruimten om ons heen die liefde, gezondheid en geluk schenken. In deze Feng Shui workshop krijg je inzicht in deze kennis en ga je onder begeleiding van Feng Shui master Wena Brussaard een reis maken door deze boeiende levenswijze.

Wat brengt deze introductie workshop:

~    Antwoord op al je vragen   ~

Je kunt al je vragen stellen aan Wena en zij zal deze natuurlijk zo goed mogelijk beantwoorden.

~    Praktische oefening   ~

Het heet natuurlijk niet voor niks een workshop, dus we gaan je al meteen kennis laten maken met Feng Shui. Je krijgt voorbeelden te zien van goede en slechte Feng Shui, meer en minder geslaagde meubelopstellingen en kleurtoepassingen. Dat betekent ook oefenen met Feng Shui in kleine groepjes en direct voelen en ervaren hoe Feng Shui en de Chi werkt.

~    Ontmoeting met je docent   ~

We begrijpen dat het belangrijk is een goede klik te hebben met je docent. Tijdens deze workshop leer je Wena alvast kennen en zie je haar enthousiast actief in haar docentenrol.

~    Inzicht in de inhoud en de opbouw van de opleiding   ~

Na het volgen van deze workshop heb je een goed beeld en gevoel wat de opleiding tot Feng Shui expert van de academie voor jou kan betekenen. Wil je een goed overwogen beslissing nemen met betrekking tot welke Feng Shui opleiding je wil gaan volgen, dan is deze introductie workshop zeker de moeite waard!

~    Inspirerende en gezellige avond uit   ~

Bovendien ben je een leuke, inspirerende en constructieve avond bezig en er is tijd om vrienden te maken, ervaringen uit te wisselen en gezellig met elkaar een gemeenschappelijk doel bereiken.

 

Meer informatie>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>