Agenda

sep
12
za
2020
ReVisioning Your Life – live-online workshop met Christian Kyriacou @ Feng Shui Design Academy
sep 12 @ 10:00 – sep 13 @ 17:00
ReVisioning Your Life – live-online workshop met Christian Kyriacou @ Feng Shui Design Academy

2-daagse live-online workshop met Christian Kyriacou – ReVisioning Your Life – Herzien van je leven.

Zit je vast in het leven? Ben je dezelfde oude patronen aan het herhalen? Werken jouw relaties niet? Ervaar je problemen met je gezondheid, rijkdom en meer? Zo ja, dan is deze bijzonder workshop van Christian Kyriacou, The House Whisperer, echt iets voor jou!

Aan de basis van vele levens verbeterende systemen zoals Feng Shui, Vaastu, House Whispering, Space Clearing enzovoort, zijn er geloofspatronen die ons leven beheersen, en zelfs bepalen hoe we deze kennissystemen bestuderen en gebruiken om onze problemen op te lossen. Zowel onze levensproblemen als die van onze klanten.

In deze workshop neemt Christian Kyriacou ons mee naar verschillende niveaus van ervaring en begrip van deze patronen die worden gevormd door onze levenservaringen, trauma’s, gebeurtenissen in de kindertijd, evenals vorige levens en invloeden van voorouders. Succes of falen is vaak een ‘Inside Job’.

Het is onze keuze of we ons een weg banen door het Labyrint van het leven of vast komen te zitten in het doolhof van eeuwige herhaling.  Reconstrueer het leven zoals je het nu zou willen hebben. We hoeven geen slachtoffers van ons verleden te blijven. Bewuste beslissingen kunnen ons leven nu veranderen en onze kinderen tot 7 generaties vooruit en 7 generaties in het verleden beïnvloeden.

In de workshop zal Christian ons door een krachtige meditatie leiden om onze toekomst opnieuw te bekijken en te versterken. We zullen de draad naar de bron van het trauma volgen. Zowel in het huidige leven als vorige incarnaties en zelfs in een parallelle dimensie. Dingen zoals een familievloek, etc. worden in het proces meegenomen.

Christian Kyriacou zal in de pauzes en na de workshop zijn boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the hart of home” signeren.

JE HEBT GEEN VOORKENNIS NODIG VOOR DEZE WORKSHOP.

Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

LEES VERDER HIER>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>