Feng Shui Cursus MODULE 2

CURSUS THEMA: FENG SHUI INTERIEUR EN KOMPAS FORMULES.

feng shui cursus, feng shui workshop, feng shui interieur

Deze cursus behoort tot de opleiding: Feng Shui Expert™ [FSE]. Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden, maar dient wel opeenvolgend gevolgd te worden (module 1, module 2, etc.).

In Module 2 kun je beginnen jouw kennis over Feng Shui en energie in het interieur toe te passen. Je leert o.a. de Feng Shui principes voor het interieur (per kamer, o.a. ingang, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, werkkamer, keuken, badkamer). Je leert de specifieke chi / levensthema’s  in jouw huis of een gebouw te markeren en met de 5 elementen te stimuleren. Kom er achter hoe de energiestromen in evenwicht gebracht kunnen worden door de juiste ruimte indeling, gunstige plaatsing van meubels, planten en accessoires!

Een korte samenvatting van de cursusinhoud:
  • hoe je Feng Shui kunt toepassen in het interieur / per ruimte, o.a. in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer, keuken, badkamer of tuin;
  • Feng Shui kleuren, materialen en vormen en hoe deze te combineren voor meer balans;
  • Feng Shui remedies en meest belangrijke energieversterkers (opladen van kristallen, het juiste gebruik van spiegels, plaatsing van planten, water en andere objecten, Yin en Yang materialen);
  • basis Feng Shui technieken om ​​relatie te vinden, meer geld te verdienen, gezondheid of carrière geluk te versterken, meer erkenning voor wat je doet te verkrijgen en veel meer;
  • oefeningen;
Jouw docent:

Jouw docent Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

Voor wie?
  • Deze prachtige Feng Shui cursus is sterk praktijkgericht en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in authentieke Feng Shui en zich wil verdiepen in deze boeiende oosterse holistische levensfilosofie. De cursus biedt je nodige ‘tools’ om met je eigen huis aan de slag te gaan. Zeker handig wanneer je plannen hebt om te (ver)bouwen of als je net een nieuwe woning hebt aangeschaft. Ook als je wilt verhuizen, maar nog niet weet wat voor een type woning het beste bij je past.
  • Heb je ambities om zelf Feng Shui consultant te worden? Ben jij als stylist of ontwerper op zoek naar meer verdieping in je huidige carrière? Dan is deze cursus is ook zeer geschikt voor jou.  Deze cursus integreert op een unieke wijze de principes van Feng Shui met westerse inzichten en interieurontwerp en styling technieken. Iedere cursusdeelnemer wordt persoonlijk begeleidt en krijgt direct feedback.
  • Deze Feng Shui cursus is een van de beste investeringen die je ooit zal maken in je leven. Het is eeninvestering in jezelf. De cursus helpt je de meester te worden van je eigen leven.

Geef je snel op want vol is vol!

Data en locatie: zie AGENDA

Neem mee: een plattegrond van je huis (op schaal) op A4 formaat, op deze plattegrond dient het noorden met een pijl te worden aangegeven en eventueel een kadastrale tekening, kleurpotloden, liniaal (ook materialen uit MODULE 1).

Huiswerk: meer informatie bij de inschrijving

Kosten: € 288,80 p.p. inclusief Feng Shui hand-out. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en een kopje biologische soep.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Let op: Beperkt aantal plaatsen!

Ik meld me graag aan.

DIPLOMA – Feng Shui Expert™

Studenten die kiezen voor certificering krijgen na afgeronde modules en praktijkdag een eindopdracht die ze thuis kunnen uitwerken. Als de eindopdracht af is, wordt de student uitgenodigd om de inhoud ervan te komen toelichten en verdedigen in een gesprek van drie kwartier met de docent. Het cijfer wordt bepaald naar aanleiding van de inhoud en de verdediging. Studenten met een bovengemiddelde resultaat ontvangen op het diploma tevens de aantekening “Excellente student”. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™.

Individuele begeleiding.

Diegenen die nog meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, willen wij graag laten weten dat er ook individuele mogelijkheden zijn. Wena Brussaard kan je ook 1-op-1 sessies bieden waarin je specifiek voor jouw belangrijke punten met haar kunt bestuderen en zelfs je opdrachten voor klanten bespreken. Bel ons of email als deze optie van toepassing is voor jou.

Veel voordelen voor de Feng Shui Experts™.

feng shui design academy, feng shui cursus, feng shui workshop

Leuk nieuws voor iedere student van de Feng Shui Design Academy die kiest om zich te certificeren tot Feng Shui Expert™. Behalve dat je door de opgedane kennis kunt functioneren als een Feng Shui expert en adviseur en bij een zeer betrouwbaar netwerk hoort, kun je, je kansen op de (arbeids)markt vergroten door een sterk kwaliteitsmerk. Na het behalen van je diploma ontvang je nu ook het logo Feng Shui Expert™ voor op je website, visitekaartje, briefpapier of folder. Zo creëer je een professioneel beeld naar je klanten toe.

Bovendien ontvang je gratis toegang tot de Double Happiness Club – dit is een besloten groep op Facebook voor Feng Shui Experts™. Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en zien wat de andere praktiserend Feng Shui Experts™ bezig houdt. Het idee van deze club is dat je elkaar als gelijk gestemde Feng Shui beoefenaars, die samen met dezelfde doelen en methoden hun klanten willen steunen, zal helpen en inspireren.

Meer weten over Feng Shui, klik dan hier.

 

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>