Feng Shui Cursus MODULE 6

CURSUS THEMA: TIJD EN RUIMTE FENG SHUI – XUAN KONG FLYING STAR FENG SHUI

feng shui cursus 2

Deze cursus behoort tot de opleiding: Feng Shui Expert™ [FSE]Hij is alleen toegankelijk voor deelnemers die MODULES 1 t/m 5 hebben gevolgd.

Deze cursusmodule behandelt de geavanceerde Feng Shui theorieën en zijn vooral bedoeld voor diegenen die zich meer in Feng Shui willen verdiepen en adviseurs willen worden. Het is de studie van de “Xuan Kong Feng Shui School”.

Een korte samenvatting van de cursusinhoud:
 • Het ontstaan en de symboliek van Lo Shu Magic Square.
 • Tijdsdimensie in Feng Shui.
 • Heersende sterren en hun periodes.
 • Berg- en watersterren.
 • Het opstellen van de Flying Stars horoscoop voor de woning.
 • Positie van de welvaartster (welvaartshoek van een huis), liefde- en gezondheidster (liefdeshoek van een huis).
 • Gunstige en ongunstige sterrencombinaties en Feng Shui analyse.
 • Het toepassen van de Vliegende Ster horoscoop in de woning.
 • Hoe de goede sterren te stimuleren en slechte sterren af te zwakken, remedies en activatoren voor elke Vliegende Ster.
 • Extra aandacht voor speciale huizen in periode 8.
Jouw docent:

Jouw docent Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

Voor wie?
 • Deze prachtige Feng Shui cursus is sterk praktijkgericht en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in authentieke Feng Shui en zich wil verdiepen in deze boeiende oosterse holistische levensfilosofie. De cursus biedt je nodige ‘tools’ om met je eigen huis aan de slag te gaan. Zeker handig wanneer je plannen hebt om te (ver)bouwen of als je net een nieuwe woning hebt aangeschaft. Ook als je wilt verhuizen, maar nog niet weet wat voor een type woning het beste bij je past.
 • Heb je ambities om zelf Feng Shui consultant te worden? Ben jij als stylist of ontwerper op zoek naar meer verdieping in je huidige carrière? Dan is deze cursus is ook zeer geschikt voor jou.  Deze cursus integreert op een unieke wijze de principes van Feng Shui met westerse inzichten en interieurontwerp en styling technieken. Iedere cursusdeelnemer wordt persoonlijk begeleidt en krijgt direct feedback.
 • Deze Feng Shui cursus is een van de beste investeringen die je ooit zal maken in je leven. Het is een investering in jezelf. De cursus helpt je de meester te worden van je eigen leven.

Geef je snel op want vol is vol!

Kosten: € 288,80 p.p. incl. materialen. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en een kopje biologische soep.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Data en locatie: vindt je terug in de AGENDA.

DIPLOMA – Feng Shui Expert™

Studenten die kiezen voor certificering krijgen na afgeronde modules en praktijkdag een eindopdracht die ze thuis kunnen uitwerken. Als de eindopdracht af is, wordt de student uitgenodigd om de inhoud ervan te komen toelichten en verdedigen in een gesprek van drie kwartier met de docent. Het cijfer wordt bepaald naar aanleiding van de inhoud en de verdediging. Studenten met een bovengemiddelde resultaat ontvangen op het diploma tevens de aantekening “Excellente student”. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™.

Individuele begeleiding.

Diegenen die nog meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, willen wij graag laten weten dat er ook individuele mogelijkheden zijn. Wena Brussaard kan je ook 1-op-1 sessies bieden waarin je specifiek voor jouw belangrijke punten met haar kunt bestuderen en zelfs je opdrachten voor klanten bespreken. Bel ons of email als deze optie van toepassing is voor jou.

Veel voordelen voor de Feng Shui Experts™.

feng shui design academy, feng shui cursus, feng shui workshop

Leuk nieuws voor iedere student van de Feng Shui Design Academy die kiest om zich te certificeren tot Feng Shui Expert™. Behalve dat je door de opgedane kennis kunt functioneren als een Feng Shui expert en adviseur en bij een zeer betrouwbaar netwerk hoort, kun je, je kansen op de (arbeids)markt vergroten door een sterk kwaliteitsmerk. Na het behalen van je diploma ontvang je nu ook het logo Feng Shui Expert™ voor op je website, visitekaartje, briefpapier of folder. Zo creëer je een professioneel beeld naar je klanten toe.

Bovendien ontvang je gratis toegang tot de Double Happiness Club – dit is een besloten groep op Facebook voor Feng Shui Experts™. Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en zien wat de andere praktiserend Feng Shui Experts™ bezig houdt. Het idee van deze club is dat je elkaar als gelijk gestemde Feng Shui beoefenaars, die samen met dezelfde doelen en methoden hun klanten willen steunen, zal helpen en inspireren.

Reacties van onze cursisten.

“Beste Wena, Deelname aan deze cursus heeft mij weer een stapje dichter gebracht bij mijn doel  voor de toekomst om de opleiding tot praktiserend feng shui expert met succes te behalen bij FSDA. Ook vond ik het een ontzettend leuke groep om mee samen te werken en ervaringen te delen. Ik hoop ze allemaal weer terug te zien bij de volgende module”. Patricia

Meer weten over Feng Shui, klik dan hier.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>