FENG SHUI DESIGN ACADEMY BIJ PIET BOON STUDIO

In juni hebben wij een Feng Shui Design workshop aan het ontwerp team van Piet Boon gegeven!

Het was zeker een hele bijzondere ontmoeting! Voor mij was het dubbel spannend, want dit was ook de eerste keer, dat ik ontwerpers op zo’n hoog niveau kennis liet maken met Feng Shui. En ik heb er enorm van genoten. En het team van stylisten en architecten volgens mij ook, want ik kreeg super leuke reacties terug en… er komt een vervolg.

Feng Shui Design workshop bij Piet Boon

Het is werkelijk fantastisch dat steeds meer vakmensen de waarde van Feng Shui erkennen.

Ik zou ze het liefst allemaal willen opleiden 🙂

Wena Brussaard

> Directeur / Docent Feng Shui Design Academy

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>