Feng Shui Design Academy partner van het UWV.

Onze academie sluit scholingsovereenkomst met het UWV af.
Feng Shui Design Academy erkend door UWV

IN DE FLOW KOMEN…

Misschien heb je op dit moment geen werk. Je hebt je werk lange tijd niet kunnen uitvoeren vanwege ziekte. Of misschien droom je van een nieuwe carrière. Je wilt weer graag aan de slag, maar je vindt het financieel moeilijk om de stap te nemen. Wij kunnen jou helpen terug te keren op de markt en jouw levensdoelen te vervullen.

Heb je passie voor Feng Shui en het creëren van omgevingen waarin mensen hun potentieel sneller kunnen bereiken? Wil je deze wereld mooier en gezonder maken met de oeroude leer van harmonie? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je! Feng Shui Design Academy heeft ook voor 2021 weer een scholingsovereenkomst met het UWV afgesloten. Onze doelstelling is om werkzoekenden via scholing in onze academie te helpen zelfstandig aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als Feng Shui Expert met een eigen adviesbureau.

Onze academie bevordert de toekomstige inzetbaarheid van de werkzoekende.

De Feng Shui Design Academy heeft als vak opleider een scholingsovereenkomst met het UWV voor scholingstrajecten van cliënten van het UWV. Onze beroepsopleiding kan afgestudeerden klaarstomen om zelfstandig aan de slag te gaan als Feng Shui Expert met een eigen praktijkbureau. Maar onze opleidingen kunnen ook kandidaten, net dat onderscheidend en unieke vermogen geven om bij een werkgever aan de slag te gaan of om een promotie door te maken binnen een bestaande onderneming, aldus Wena Brussaard, directeur van de Feng Shui Design Academy.

Kansen op de markt.

Steeds vaker is het mogelijk om een vacature te vinden die vraagt om Feng Shui expertise. Wij weten uit ervaring dat mensen in de woonbranche / vastgoed / makelaardij / architectuur momenteel wel interesse hebben in mensen die als aanvullende kennis de klassieke Feng Shui technieken in huis hebben.

Regelmatig zien we dat afgestudeerden aan onze academie vastgoedstylist bij een makelaar worden, adviseur in een woonwinkel/woonboulevard, maar ook vaak een eigen praktijk hebben als ondernemer. En onlangs nog een studente die via haar werkgever, een Waterschap (semi overheid) de opleiding heeft gevolgd om de kennis te gebruiken in de eigen organisatie.

Kosten worden vergoed.

Studenten die via het UWV de opleiding hebben gevolgd, hebben de studiekosten, boeken (optioneel naast het lesmateriaal), kompas (noodzakelijk Feng Shui instrument) en eventuele reiskosten via het UWV vergoed gekregen.

Re-integratie traject.

Scholing vanuit het UWV is vaak een onderdeel van een re-integratie traject. Met een opleiding of scholing van een aangesloten vak opleider, leert een klant de vaardigheden die nodig zijn voor een beroep of functie en kan zich onderscheiden van de massa en daarmee starten in een nieuwe of zelfstandige functie.

Start een nieuw carrière.

Het zijn op dit moment uitdagende tijden, waarbij we allemaal ons doel in het leven willen vinden en daarin willen uitblinken, denkt Wena. Het UWV helpt daarbij haar klanten en ondersteunt via een passende en erkende opleiding en studiemateriaal met het vooruitzicht, om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan om onafhankelijk een nieuwe carrière op te starten.

samerwerking-uwv

Een fantastisch initiatief waar de Feng Shui Design Academy graag deel vanuit maakt.

Mocht je interesse hebben in de Feng Shui Beroepsopleidingen en je loopt het traject binnen het UWV, neem dan contact met je begeleider op.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>