Feng Shui Design Academy en het UWV werken samen op het gebied van scholing.

Feng Shui opleiding erkend door UWV.
Feng Shui Design Academy erkend door UWV
IN DE FLOW KOMEN…

Misschien heb je op dit moment geen werk. Je hebt je werk lange tijd niet kunnen uitvoeren vanwege ziekte. Of misschien droom je van een nieuwe carrière. Je wilt weer graag aan de slag, maar je vindt het financieel moeilijk om de stap te nemen. Wij kunnen jou helpen terug te keren op de markt en jouw levensdoelen te vervullen.

Heb je passie voor Feng Shui en het creëren van omgevingen waarin mensen hun potentieel sneller kunnen bereiken? Wil je deze wereld mooier en gezonder maken met de oeroude leer van harmonie? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je! Feng Shui Design Academy en het UWV werken samen op het gebied van scholing om mensen te helpen zelfstandig aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als Feng Shui Expert met een eigen adviesbureau.

Onze academie is door het UWV erkend.

De Feng Shui Design Academy is een door het U W V  E R K E N D als vak opleider voor scholingstrajecten van cliënten van het UWV. Onze beroepsopleiding kan afgestudeerden klaarstomen om zelfstandig aan de slag te gaan als Feng Shui Expert met een eigen praktijkbureau. Maar onze opleidingen kunnen ook kandidaten, net dat onderscheidend en unieke vermogen geven om bij een werkgever aan de slag te gaan of om een promotie door te maken binnen een bestaande onderneming, aldus Wena Brussaard, directeur van de Feng Shui Design Academy.

Scholing vanuit het UWV is vaak een onderdeel van een re-integratie traject. Met een opleiding of scholing van een aangesloten vak opleider, leert een klant de vaardigheden die nodig zijn voor een beroep of functie en kan zich onderscheiden van de massa en daarmee starten in een nieuwe of zelfstandige functie.

Het zijn op dit moment uitdagende tijden, waarbij we allemaal ons doel in het leven willen vinden en daarin willen uitblinken, denkt Wena. Het UWV helpt daarbij haar klanten en ondersteunt via een passende en erkende opleiding en studiemateriaal met het vooruitzicht, om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan om onafhankelijk een nieuwe carrière op te starten.

samerwerking-uwv

Een fantastisch initiatief waar de Feng Shui Design Academy graag deel vanuit maakt.

Wil je hier graag meer over weten, vraag je contactpersoon bij het UWV of geef ons een seintje, wellicht dat wij jou dan verder kunnen helpen.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>