Feng Shui Design Academy – Experts in Wellbeing

Gecertificeerde beroepsopleider voor Traditionele Kompas Feng Shui.

feng shui design academy_1

Experts in Wellbeing

“We zijn op weg naar een gezondere en vreedzamere levensstijl” zegt trendwatcher Li Edelkoort. De verwachting is dat het bevorderen van de kwaliteit van het leven, een van de belangrijkste doelen van deze eeuw zal zijn. Mensen zullen de experts in wellbeing opzoeken. De ontwerpers en architecten van nu kunnen daar dan eenvoudig op inspelen, maar ze zullen zich wel als specialist in hun vak moeten profileren. Feng Shui Design Academy™ geeft je een kans om dit te doen. Deze academie onderscheidt zich van andere interieuropleidingen, doordat Feng Shui verder kijkt dan het aankleden van een ruimte. Feng Shui kijkt in de ziel van de ruimte.

Kennis is Kracht!

Feng Shui Design Academy is de opleider voor Traditionele Kompas Feng Shui. Hier leer je de 6000 jaar oude studie van het scheppen van harmonie binnen onze leefomgeving. Alleen traditionele, klassieke & authentieke Feng Shui kennis en technieken worden toegepast in de lessen, opdrachten en het lesmateriaal.

De modulaire opleiding tot Feng Shui Expert™ is opgebouwd uit zelfstandige modules die zowel theoretisch als zeer praktisch van opzet zijn. Studenten kunnen hun eigen studietempo bepalen. Voor het diplomatraject dient de opleiding binnen een jaar afgerond te worden. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven jou toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™ .

Wij onderscheiden ons door de unieke praktijkgerichte aanpak, welke exact aansluit bij mensen met een voltijd- of parttime baan en die uit willen blinken in hun eigen sector of juist hun eigen droombaan willen creëren. Naast de reguliere cursussen bieden wij ook een serie in-house trainingen voor specifieke branches aan. Zo hebben wij o.a. ook voor het Piet Boon ontwerpteam een training op maat verzorgd.

Voor het starten van deze opleiding wordt geen specifieke voorkennis vereist.

Studietrajecten:
  • Feng Shui Expert™ (MODULE 1 t/m 10 + eindopdracht + examen)
  • Feng Shui Verkoopstylist™ (MODULE 1 t/m 10 + masterclass Feng Shui DesignLab + masterclass Feng Shui Verkoopstyling + examen)
  • Feng Shui Lifestyle Coach™ (MODULE 1 t/m 10 + masterclass Fashion & Lifestyle Coaching + masterclass Bazi LifeCoaching + examen)

Voor stylisten, (binnenhuis)architecten, makelaars, verkoopstylisten, medewerkers van interieurwinkels, meubelproducenten, mensen uit wellness en fashion industrie, product ontwikkelaars en creatieve ondernemers die een eigen Feng Shui adviesbureau/consultancy willen opstarten.

 

Feng Shui ontwerp en inrichting
LEER OM DE WERELD EEN MOOIERE PLEK TE MAKEN, KAMER VOOR KAMER!

Meer informatie over de opleiding, cursusdata en inschrijven.

Contact
  • Email: info@fengshuidesignacademy.com
  • Website: www.fengshuidesignacademy.com
  • Telefoon: 06 186 834 21
  • Contactpersoon: Wena Brussaard – Directeur / Docent
  • (Les)locatie: Culemborg (A2 Den Bosch/Utrecht, bereikbaar met trein en auto)
  • Trainingen op maat: klassikaal, op locatie en 1-op-1
  • Niveau: HBO
Social Media

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>