Feng Shui Diploma – Feng Shui Expert

VEEL VOORDELEN VOOR FENG SHUI EXPERTS™.

feng shui diploma

DIPLOMA – Feng Shui Expert™

Studenten die kiezen voor certificering tot Feng Shui Expert™ krijgen na het afronden van MODULES 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (praktijkdag) een eindopdracht die ze thuis kunnen uitwerken. Als de eindopdracht gereed is, wordt de student uitgenodigd om de inhoud ervan te komen toelichten en verdedigen in een gesprek van drie kwartier met de docent. De beoordeling wordt bepaald naar aanleiding van de inhoud en de verdediging. De volgende scores zijn te behalen bij het succesvol afronden van het examen; Voldoende, Goed of Zeer Goed. Studenten met een bovengemiddeld resultaat ontvangen op het diploma tevens de aantekening “Excellente Student”. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven toegang tot registratie in het Nederlands Feng Shui Register™ (netwerk van onze experts).

Voordelen voor Feng Shui Experts™.

Leuk nieuws voor iedere student aan de Feng Shui Design Academy die kiest om zich te certificeren tot Feng Shui Expert™. Behalve dat je door de opgedane kennis kunt functioneren als een Feng Shui Expert™ en adviseur en bij een zeer betrouwbaar netwerk hoort, kun je, je kansen op de (arbeids)markt vergroten door een sterk kwaliteitsmerk.

logo_Feng_Shui_Design_Academy_gediplomeerd_FSA_MNa het behalen van je diploma ontvang je nu ook het logo Feng Shui Expert™ voor op je website, visitekaartje, briefpapier of folder. Zo creëer je een professioneel beeld naar je klanten toe.

Bovendien ontvang je gratis toegang tot de Double Happiness Club – dit is een besloten groep op Facebook voor Feng Shui Experts™. Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en zien wat de andere praktiserend Feng Shui Experts™ bezig houdt. Het idee van deze club is dat je elkaar als gelijk gestemde Feng Shui beoefenaars, die samen met dezelfde doelen en methoden hun klanten willen steunen, zal helpen en inspireren.

Voordelen op een rijtje.
  • Je kunt flexibel studeren in jouw eigen tempo.
  • FSDA™ biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Je leert door te doen. Jouw opleiding bestaat dan ook voor 50% of meer uit praktische oefeningen. Je mag de opgedane kennis in een realistische situatie (in een woning) toetsen.
  • Na het afronden van de opleiding ben je een Feng Shui Expert en kun je zelfstandig consulten uitvoeren.
  • Behalve dat je kunt functioneren als een adviseur kun je, je kansen op de (arbeids)markt vergroten door een sterk kwaliteitsmerk.
  • Je hoort bij een zeer betrouwbaar netwerk en hebt kans om verder te groeien.
  • Je kunt rekenen op een goede begeleiding bij de FSDA. Dit dankzij de persoonlijke inzet van jouw docent Wena Brussard die haar kennis, ervaring en netwerk graag met jou deelt.
  • Studiekosten die je maakt voor jouw Feng Shui opleiding, kun je in veel gevallen fiscaal aftrekken. Denk hierbij aan kosten als lesgeld, examengeld, afschrijving van een computer, enz.
Reacties van onze cursisten.
“Een opleiding volgen bij Lilian Too zelf daar heb ik geen tijd voor, dus een cursus van een leerling van haar is perfect.”

“Beste Wena, Ik heb ik op je cursus geleerd dat je niet alles uit boeken kunt leren…….de pa kua toepassen op je huis heb ik nog nooit zo concreet gedaan (met transparant!) en ik had er geen idee van hoe precies met missende hoeken om te gaan en ze te bepalen.

Daarnaast had ik altijd begrepen dat water energieën bevordert, vandaar het zee schilderij in de succeshoek op het zuiden….blijkt dat vuur te moeten zijn en dit schilderij verdrinkt juist succes………….

Kortom ik heb geleerd dat ik niet zelf moet dokteren. Een opleiding volgen bij Lilian Too zelf daar heb ik geen tijd voor, dus een cursus van een leerling van haar is perfect”. Brigitte

“Deze opleiding heeft mij de grootste geheimen gegeven om succes in het leven te creëren en een harmonieus thuis te hebben”. 

“Beste Wena, Inmiddels heb ik alle modules van de Feng Shui opleiding bij je gevolgd en wil je vertellen hoe ik dit heb ervaren.

Na lang uitgekeken te hebben ontstond er voor mij de mogelijkheid om aan de opleiding voor Feng Shui te beginnen. Na mijn achtergrond in de bouwwereld en na mijn coaching opleiding heeft deze opleiding mij de laatste en naar mijn idee de grootste geheimen gegeven om succes in je leven te creëren, een harmonieus thuis te hebben. Tijdens de opleiding heb je al je kennis, en kennis van de door jou gevolgde opleidingen bij Lillian Too in Maleisië aan ons prijs gegeven, kennis die er in Nederland amper, of niet bestaat. Ik voel me dan ook bevoorrecht om deze opleiding bol van de professionaliteit en kennis te mogen volgen bij jou.

Tevens vond de opleiding plaats op een fijne plek, vol met lekkernijen en een heerlijke lunch en kan ik niet anders zeggen dan dat Feng Shui Design Academy een aanrader is voor iedereen die ( veel!) meer uit het leven wilt halen. Bedankt!”  Marieke

 ”Ik heb zeker een 50 tal opleidingen gevolgd, maar deze was toch wel echt bijzonder”.

“Hoi Wena, Ik wil je nog even bijzonder en uit mijn hart bedanken, want ik heb zeker een 50 tal opleidingen gevolgd, maar deze was toch wel echt bijzonder. De energie van jou en je huis, ook je man en het lieve hondje, je inrichting, cursisten (wij zijn ook allen Een met elkaar dus dat merkje), de energie was grandioos. Ik kwam in de ochtend moe binnen maar als ik die twee dagen naar huis reed, was ik fitter en energieker dan ooit. Dat heb ik nog niet vaak beleefd.” Hannij

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>