FENG SHUI EXPERT BLOG IS LIVE!

Zoals in het laatste journaal vermeld, zijn er plannen om een B L O G op te zetten voor alle afgestudeerde FENG SHUI EXPERTS. Ik kan nu bevestigen dat de blog al met eerste artikelen live staat!

FENG SHUI EXPERT BLOG logoDe geïnteresseerde bloggers die al contact met ons hebben opgenomen zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen om zich als gastschrijvers op de blog aan te melden. Als schrijver (contributor) kan je op elk moment op de blog inloggen en je eigen berichten maken en bewerken, hoe leuk is dat!

Er zijn natuurlijk ook spelregels voor het bloggen opgesteld over hoe je een artikel of blogpost publiceert, tips voor het schrijven, je eigen lezersbase creëert, beeldmateriaal, etc.

Onze grote wens is om met deze blog het Nederlandse en Belgische publiek enthousiast te maken over klassieke Feng Shui, ons als ervaringsdeskundigen te profileren en hiermee behalve een leuke educatieve bijdrage te leveren, natuurlijk ook meer klanten weten werven als consultants.

Want wanneer je goede blogs schrijft, dan voelt jouw lezer die ‘good vibes’, vertrouwt jou, waardeert jouw expertise en kiest voor jou!

Dit wordt dus een geweldig platform voor ons allemaal! Doe mee en ontdek hoe jouw blog jou meer business & EXPERT STATUS oplevert. We hebben er nu al veel zin in.

Wil je als expert jouw B I J D R A G E  L E V E R E N, heb je een artikel geschreven over een leuk onderwerp of wil je iets interessants delen, dan horen wij dit natuurlijk graag. Stuur mij een email met jouw voorstel naar: info@fengshuidesignacademy.com

FENG SHUI EXPERT BLOG PRINT SCREENBezoek onze BLOG >>>

www.fengshuiexperts.nl 

 

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>