FENG SHUI FLYING STAR HOROSCOOP VAN 2021

FENG SHUI 2021

Feng Shui 2021 tips.

Om thuis van goede Feng Shui te kunnen genieten, is het belangrijk om jezelf te omringen met gezonde, vitale en kwalitatief hoge Chi/energie. Een huis met goede Feng Shui voelt goed aan, ziet er mooi uit en trekt veel positieve gebeurtenissen aan! Daarom is het zo belangrijk de jaarlijkse energie veranderingen, aan het begin van elk jaar in kaart te brengen en in jouw omgeving te implementeren.

De Flying Stars horoscoop is de beste en meest ontwikkelde Feng Shui methode, om de energie van elk jaar in het huis te analyseren. Met behulp van de Flying Star map kunnen wij bepalen welke kamers in het huis dit jaar de gunstige of ongunstige kamers zijn om vervolgens met Feng Shui remedies en de 5 elementen de invloed van de ongunstige sterren te neutraliseren en de invloed van de gunstige sterren optimaal te benutten.

Hieronder tref je de vliegende sterren van het jaar 2021 aan.

Elk van de 9 vakken in deze jaarhoroscoop, bevat een nummer/ster. De chart geeft aan welke ster/energie in welke windrichting dit jaar heerst. Enne…heb je al gezien welke ster op jouw stoep valt dit jaar?

Op het eerste blik wekt de Flying Star chart van 2021 enig optimisme… eindelijk! Na een heftige 2020 jaar met dominantie van de vijandelijke Verraad & Verlies Ster 7, komt op 4 februari 2021 Ster 6 in het midden van de jaarkaart. Deze ster dat steun van boven symboliseert, zal over het hele jaar heersen. De Goden zijn ons dus gunstig gestemd en brengen zegeningen uit de hemel naar ons toe, maar is het genoeg om van 2020 te herstellen?

We moeten ook niet vergeten dat de Goden zich ook van ons af kunnen keren en wraak nemen als we hen niet respecteren of juist beledigen met slecht gedrag. Het eerste dat ik jullie wil aanbevelen om te doen (en dit kan zelfs vandaag nog, want als we 2021 naderen nemen de energieën van het nieuwe jaar geleidelijk toe en komen in hun kracht) is proberen het hemels geluk aan jouw zijde te krijgen, zodat we de ‘welwillende’ energieën nu alvast te pakken krijgen.

HEMELSE MACHTEN AAN JOUW ZIJDE KRIJGEN

Iedereen profiteert van het plaatsen van de Hemelse symbolen in het midden van het huis of werkruimte in 2021. Creëer hier bijvoorbeeld een huisaltaar. Zet daar een mooi kastje of tafeltje neer, bekijk of je een mooi kleedje erop wilt leggen, iets wat je een goed gevoel geeft. Kies vervolgens een ‘middelpunt’ die als een energetische antenne naar de kosmos zal werken, het krachtigste punt waar je een Boeddhabeeld, een Engel of ander voor jou heilig symbool neerzet.

Plaats ook een wierookbrander met je favoriete wierook of een kaarsje die je dan aansteekt als offer aan de ‘spirits’. Met een bloem in een vaasje water, een mooie steen, veertje of blaadje van een boom – gevonden tijdens een wandeling – maak jij je altaar leuk en persoonlijk.

Al deze objecten symboliseren de natuurlijke elementen, jouw connectie met de wereld om je heen en ‘boven’. Een met zorg en positieve intentie ingerichte altaar kan een ware krachtplek worden die je verbindt met het spirituele rijk, met jouw spirituele gidsen en een plek wordt waar je rust, inspiratie en heling kunt vinden. En zo activeer je in 2021 de Ster 6 die hemelse en aardse zegeningen naar voren brengt.  

DE ASSEN VAN GELUK

De Oost-West en de NO-ZW kompas-as zijn de gelukkigste richtingen voor 2021, met windrichtingen waar de meest gunstige sterren verblijven, dus huizen met deze oriëntaties profiteren hiervan.

De Oost-West georiënteerde huizen krijgen in 2021 de (innerlijke) kennis / liefde (4) en welvaart bevorderende sterren (8) – en dit zijn levensgebieden die echt versterking nodig hebben, nu we uit een tijd van pandemie, economische onrust en ‘verwoesting’ komen. Er zullen nieuwe kansen zijn, maar deze moeten we wel herkennen en opmerken wanneer ze zich voordoen.

Welvaart is namelijk verborgen in 2021, en dit betekent dat nieuwe strategieën nodig zijn, geld is dit jaar bijvoorbeeld “indirect” – komt dus niet via de gewone weg. Oude methoden werken dus niet meer, een nieuwe aanpak en creativiteit is nodig als je goed wilt verdienen in 2021. Meer daarover vertel ik je in de Feng Shui Nieuwjaarslezing op 23 januari 2021. Dit jaar een geweldig live-online event via ZOOM.

Huizen die naar het oosten of westen zijn gericht, zouden de gelukssterren / energieën moeten activeren met een overvloed aan rijkdom symbolen. Mijn favoriet is de fruitschaal versierd met muntjes om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg eten op tafel staat, of de gouden koe/os/stier een symbool van grote macht, sterkte en welvaart (zelfs op Wall Street, Google dat maar).

En natuurlijk de zo krachtige Chinese muntjes, in alle kleuren en maten. Wist je dat de munten de drie-eenheid tussen Hemel-Aarde-Mens symboliseren! De ronde vorm van de munt staat voor de Hemel en het vierkante gat in het midden is het symbool voor de Aarde. Bij gebruik vormen zij het geluk van Hemel-Aarde-Mens. In de oude tijden, maar zelfs tot op de dag van vandaag, worden de munten gebruikt als beschermingsamulet. Je ziet ze soms verwerkt in een mooie armband of ketting.   

De rijkdom symbolen plaats je dan in het Westen. Versterk het Oosten met gezonde planten voor meer vitaliteit in 2021 en symbolen van wijsheid zoals een mooie schrijfset of een boekenkast. Het groene thema in het decor van het Oosten, brengt ook liefde en harmonieuze relaties naar ons toe. Ben je single en op zoek naar meer romantiek in je leven? Geef dan meer aandacht aan de oostkant van je huis in 2021. Zorg dat het rommel vrij is en versterkt wordt met liefdessymbolen die je kent en jou aanspreken. Twee hartjes bijvoorbeeld. Twee zwanen of tortelduifjes symboliseren eeuwig liefde als ze blijven bijna altijd hun hele leven bij elkaar – veel meer daarover tijdens de Nieuwjaarslezing op 23 januari.

Huizen met de voor- of achterkant in NO-ZW hebben de gunstige ‘Pearl String’ combinatie 3-6-9. Bewoners van op deze aardas georiënteerde woningen genieten in 2021 van welvaartsgeluk, vooral als het gaat om het bouwen aan de toekomst. Degenen die in NO-ZW huizen wonen, kunnen dit geluk activeren met een afbeeldingen van de Os, het dierenteken van het jaar. Laat hem op een prominente plek in huis zien.

2021 is het jaar van de Os en het is buitengewoon bevorderlijk om het dierenteken van het jaar in huis en werkruimte te laten zien. Daarom maken Chinezen vaak kunst en beeldjes met het dierenteken van het jaar omgeven door goud, munten en andere symbolen van welvaart om deze thuis tentoon te stellen als het nieuwe jaar nadert. In het nieuwe jaar van de Os, loont het om een Os – God van het jaar, bij je thuis uit te nodigen.

GUNSTIGE EN ONGUNSTIGE STERREN IN 2021

Volgens de Feng Shui Flying Star formule zijn de sterren 1, 4, 6, 8 en 9 gunstig en kunnen geactiveerd worden. De sterren 2, 3, 5 en 7 zijn ongunstig en moeten onder controle gebracht worden.

gunstige sterren/gebieden in 2021:

  • 1 (Zuid) – een nieuw begin, carrière (versterk met metaal)
  • 4 (Oost) – romance, liefde en studiegeluk (versterk met hout)
  • 6 (Centrum) – geluk van hemel, behulpzame vrienden (versterk met aarde)
  • 8 (West) – welvaart en succes (versterk met aarde)
  • 9 (Noordoost) – geldgeluk in de toekomst (versterk met vuur)

ongunstige sterren/gebieden in 2021:

  • 2 (Noord) – ziekte (verzwak met metaal)
  • 3 (Zuidwest) – ruzie en misverstanden (verzwak met vuur)
  • 5 (Zuidoost) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen (verzwak met hout)
  • 7 (Noordwest) – inbraak en verraad (verzwak met Yin water)  

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de jaarlijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers in je huis je dit jaar vaak kunt verblijven, welke sterren te versterken en welke te verzwakken.

Chinees Nieuwjaar 2021 - Metaal Os - lezing bij Feng Shui Design Academy Ss

Wil je meer weten over de energie van het nieuwe jaar?

Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komende jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ik praat over de globale invloeden die voor ons allemaal gelden in het jaar van de Metaal Os, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen, bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2021. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Bestel je kaartjes voor dé LIVE-online Feng Shui Nieuwjaarslezing 2021 hier>>>    

Ik stuur je liefdevolle groetjes, stay safe, blijf gezond en graag tot de volgende keer,

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2020 Wena Brussaard. Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

Afbeeldingen: Unsplash, FSDA / RAT-OX WEALTH ENHANCER van Lillian Too

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>