Feng Shui & BaZi LifeCoaching

Unieke Masterclass Feng Shui & BaZi Life Coaching met Feng Shui Master Wena Brussaard.

feng shui masterclass BaZi life coaching

Bereik je doelen met Feng Shui!

Verkrijg meer inzicht in jezelf en je levensloop met de oeroude Paht Chee / BaZi analyse (4 pilaren van het lot).

BaZi maakt gebruik van geboortegegevens (datum en tijd) om een ieders levenspad te bepalen en te analyseren. BaZi heeft niets met waarzeggerij te maken, maar meer over hoe individuen in staat te stellen, een goed inzicht in hun sterke en zwakke punten te krijgen en het herkennen van potentiële uitdagingen en obstakels.

Je kunt BaZi profilen voor al jouw consulten maken. Dit zal je een diepere inzicht in wie jouw klanten zijn geven en kun je nog beter de omgeving op hun persoonlijke energie en doelen afstemmen.

Tijdens de cursus gaan we oefenen met de BaZi charts van een aantal beroemde mensen o.a. Barack Obama, Brad Pitt, Angelina Jolie en natuurlijk je eigen 4 pilaren chart. Stuur je geboortedatum en geboortetijd vóór de cursus naar academie, dan kan jouw BaZi horoscooptekening van te voren worden uitgedraaid.

Certificaat.

Na het afronden van deze masterclass ontvang je het certificaat Feng Shui & BaZi Life Coaching van Feng Shui Design Academy en kun je aan de slag als zelfstandig Feng Shui & BaZi Lifestyle Coach.

Jouw docent:

Wena Brussaard is een ervaren docent op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Door vele studies en meer dan 15 jaar praktijk is Wena een veel gevraagd Feng Shui ontwerper en expert voor toonaangevende publicaties, zoals onder andere 101 Woonideeën, Libelle Balance en Catherine.nl. Wena werkt vaak samen met architecten, interieur- en tuinontwerpers, professionals uit de zorgsector en woonbranche, om projecten een extra dimensie te geven. Wena’s projecten bewijzen dat een goed design los staat van trends. Het uitgangspunt voor de ontwerpen zijn altijd de behoeften van ieder mens en de relatie die hij heeft met zijn omgeving.

Toelating: Om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass dien je met succes de Modules 1 t/m 5 van de Feng Shui Opleiding te hebben afgerond. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering tot Feng Shui Expert™ om deze Masterclass te kunnen doen. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze cursus.

Data en locatie: Deze cursus vindt 2 x per jaar plaats, in voor- en najaar. Check de AGENDA voor de actuele cursusdata.

Kosten: € 248,80 p.p. Hierbij zit inbegrepen Feng Shui hand-out, pen, notitieblok, persoonlijke BaZi horoscoopchart. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en lekkernijen.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Let op: Beperkt aantal plaatsen!

Ik meld me graag aan >>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>