Feng Shui Fashion & Lifestyle Coaching

Feng Shui Fashion voor meer kracht, zelfvertrouwen en succes!

Feng shui design academy_fashion

MODETHERAPIE – je welzijn verbeteren door de juiste kleuren, materialen en kledingstijl te dragen – op basis van persoonlijke BAZI geboortehoroscoop.
  • Wil je weten welke kleuren het beste bij jouw persoonlijkheid en energie aansluiten?
  • Wil je leren welke kledingstijl en Feng Shui element het beste bij jou past?
  • Wil je leren hoe je kleding kunt kiezen voor meer kracht, zelfvertrouwen en succes? 

Deze Masterclass geeft je unieke vaardigheden om kleding met jouw persoonlijke energie te matchen, of dat voor jezelf is of voor je klanten. Met Feng Shui Fashion & Lifestyle Coaching haal je meer uit jezelf en/of jou professionele carrière.

Als je als Feng Shui, fashion of life(style) coach bezig bent, dan zal deze nieuwe kennis jouw praktijk sterk verrijken!

In Feng Shui Fashion gaan we naast mode en kleding een stuk verder. Je identiteit, je aspiraties en je lichaamsvormen zijn hierbij de drie-eenheid. Het idee hierachter is dat, je pas in je element bent als de kleding die je draagt afgestemd is op je persoonlijke energie.

Feng Shui Fashion – aanvulling op je dagelijks welzijn.

Iedereen draagt kleding maar weinig mensen realiseren zich hoe groot de invloed van kleding op hun stemming, vitaliteit en succes eigenlijk heeft. Jouw kleding kan enorme invloed hebben op de manier waarop je in het leven staat. Kleding is namelijk onze dichtste omgeving, ons tweede huid. We dragen als het ware de energie van kleur/stof/dessin de hele dag (en soms ook nacht) door. Als je de chi / energie van je kleding in evenwicht kan brengen met je eigen chi / energie, dan voel je, je helemaal in je element. Dan breng je de schoonheid, die van binnen in je zit, naar buiten.  Kleding op deze wijze gekozen brengt je meer kracht, zelfvertrouwen en succes!

Feng Shui make-over voor succes.

Met Feng Shui Fashion & Lifestyle Coaching worden vrouwen ondersteund bij het vinden van een stijl die aansluit bij hun innerlijke zelf, om op die manier persoonlijk geluk en successen een boost te geven. In deze unieke Masterclass werk je niet met traditionele seizoenbepaling maar krijg je verdieping in de karakteristieken van de 5 elementen (HOUT, VUUR, AARDE, METAAL, WATER in kledingstijlen, kleuren, stoffen, dessins, persoonlijkheden, etc.). Je krijgt ook Feng Shui tips voor je make-up, kaptafel, kledingkast, hoe je, je doelen met bepaalde elementen sneller kunt bereiken en veel meer.

Het is een waar feest om deel te nemen aan deze cursus. Heel veel nieuwe inzichten, creatief bezig zijn, in een gezellige sfeer, met elkaar ontdekken welke stijl, welke kleuren en dessins jou nog beter tot je recht laten komen. Iedere deelnemer gaat naar huis met een eigen Feng Shui Fashion & Lifestyle Profiel.

Wat neem je mee naar huis?

Eigen Feng Shui Fashion & Lifestyle Profiel voorzien van persoonlijke elementen, voedende kleuren, dessins en kledingstijl. Erg handig als je geen miskopen meer wilt doen. Je koopt van nu af aan alleen maar absolute toppers. Bovendien ben je een leuke, inspirerende en constructieve dag bezig en er is tijd om vrienden te maken, ervaringen uit te wisselen en gezellig met elkaar een gemeenschappelijk doel bereiken.

Voor wie?

Wil je op deze wijze leren om kleding en accessoires met jouw persoonlijke energie te matchen, zodat deze jou laten zien wie jij in essentie bent en waar je voor staat? Ben je op zoek naar vaardigheden om jouw kledingstijl zo te kiezen, dat jouw doelstellingen zich kunnen manifesteren? Dan is deze Masterclass écht iets voor jou!

Als je als professional bezig bent, dan zal deze nieuwe kennis jouw praktijk sterk verrijken. Zo onderscheidt je jezelf in de markt en heb je een betere propositie naar je klanten toe. De Masterclass is geschikt voor startende en gevestigde ondernemers en Feng Shui beoefenaars.

Een ideale cursus voor jezelf of om je carrière een boost te geven!

Certificaat.

Na het afronden van deze masterclass ontvang je het certificaat Feng Shui Fashion & Lifestyle Coaching van Feng Shui Design Academy.

Jouw docent:

Wena Brussaard is een ervaren docent op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Door vele studies en meer dan 15 jaar praktijk is Wena een veel gevraagd Feng Shui ontwerper en expert voor toonaangevende publicaties, zoals onder andere 101 Woonideeën, Libelle Balance en Catherine.nl. Wena werkt vaak samen met architecten, interieur- en tuinontwerpers, professionals uit de zorgsector en woonbranche, om projecten een extra dimensie te geven. Wena’s projecten bewijzen dat een goed design los staat van trends. Het uitgangspunt voor de ontwerpen zijn altijd de behoeften van ieder mens en de relatie die hij heeft met zijn omgeving.

Toelating: Om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass dien je met succes de Modules 1 t/m 5 van de Feng Shui Opleiding te hebben afgerond. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering tot Feng Shui Expert™ om deze Masterclass te kunnen doen. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze cursus.

Data en locatie: Deze cursus vindt 2 x per jaar plaats, in voor- en najaar. Check de AGENDA voor de actuele cursusdata.

Kosten: € 248,80 p.p. Hierbij zit inbegrepen Feng Shui tabellen, persoonlijke Feng Shui Fashion & Lifestyle Profiel, pen, notitieblok. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en lekkernijen.

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Duur: 1 dag

Let op: Beperkt aantal plaatsen!

Ik meld me graag aan >>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>