Feng Shui Verkoopstyling (I)

Styling voor hogere verkoopsnelheid en een maximale verkoopwaarde!

Feng Shui Verkoopstyling Masterclass

Masterclass Feng Shui Verkoopstyling™ .

Feng Shui is een geweldige tool om een huis sneller te verkopen. Traditionele verkoopstyling is soms niet genoeg. Het kan namelijk zo zijn, dat er op het eerste gezicht helemaal niets mis is met het interieur van het huis. Toch staat het huis 1 of 2 jaar te koop. Veel kijkers maar geen kopers. En niemand weet waarom? Feng Shui onthuld de oorzaak van zo’n situatie.

Mensen kopen huizen op gevoel! Iedereen is bekend met het feit, dat een ruimte goed of slecht kan aanvoelen. Voor potentiële kopers is de eerste indruk écht bepalend. Het goede nieuws is, dat met behulp van Feng Shui, wij in staat zijn een positieve ruimtebeleving te creëren. Door meubilair te verplaatsen, accessoires toe te voegen (of juist weg te laten), kamers op te ruimen en energetisch te reinigen, harmonieus kleurgebruik, verandert de energetische inhoud van een ruimte en daarmee ook de wijze waarop deze ruimte op ons inwerkt! Je kunt dus met behulp van Feng Shui interieuraanpassingen, er voor zorgen dat de koper zich beter voelt in een huis en zijn potentieel ziet en waardeert. En dus wil kopen!

Voor wie?

Wil je op deze wijze leren om woon-, of werkobjecten verkoopklaar te maken? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou! Als je als professional bezig bent, dan zal deze nieuwe kennis jouw praktijk sterk verrijken. Zo onderscheidt je jezelf in de markt en heb je een betere propositie naar je klanten toe. De Masterclass is geschikt voor startende en gevestigde ondernemers en Feng Shui beoefenaars.

Een ideale cursus voor jezelf of om je carrière een boost te geven!

Certificaat.

Na het afronden van deze masterclass ontvang je het certificaat  ‘Feng Shui Verkoopstyling™’ van Feng Shui Design Academy en kun je aan de slag als zelfstandig Feng Shui verkoopstylist.

Jouw docent:

Jouw docent Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Door vele studies en meer dan 10 jaar praktijk is Wena een veel gevraagd Feng Shui ontwerper en expert voor toonaangevende publicaties, zoals onder andere 101 Woonideeën, Libelle Balance en Catherine.nl. Wena werkt vaak samen met architecten, interieur- en tuinontwerpers, professionals uit de zorgsector en woonbranche, om projecten een extra dimensie te geven. Wena’s projecten bewijzen dat goed design los staat van trends. Het uitgangspunt voor de ontwerpen zijn altijd de behoeften van ieder mens en de relatie die hij heeft met zijn omgeving.

Toelating: Om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass dien je met succes de Modules 1 t/m 5 van de Feng Shui Opleiding te hebben afgerond. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze cursus.

Data en locatie: Deze cursus vindt 2 x per jaar plaats, in voor- en najaar. Check de AGENDA voor de actuele cursusdata.

Kosten: € 248,80 p.p. inclusief Feng Shui hand-out, pen en notitieblok. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en lekkernijen.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Let op: Beperkt aantal plaatsen!

Ik meld me graag aan >>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>