Feng Shui Design Lab™

Feng Shui voor ontwerpers en stylisten

feng shui design academy_lab

 • Ben jij als stylist of ontwerper op zoek naar nieuwe kennis en wil je meer verdieping in je huidige carrière?
 • Hoor jij bij de ontwerpers die aandacht besteden aan het welbevinden van de klant?
 • Wil jij als professional graag nieuwe technieken toevoegen aan je portfolio?
 • Verlang je naar het creëren van omgevingen die niet alleen mooi en trendy zijn, maar ook een helende werking op mensen hebben?
 • Wil je als ontwerper jezelf onderscheiden?
 • Wil je meer weten over de kansen en mogelijkheden die Feng Shui biedt bij de bouw, inrichting, kleur- en materiaalkeuze om de ruimtebeleving positief te beïnvloeden?

Doe dan mee met de intensieve professionele training Feng Shui Design Lab van Feng Shui Design Academy.

Uniek specialisme.

Feng Shui Design Lab™ biedt je een uniek specialisme en verdieping in je vak waardoor je jezelf nog beter kunt onderscheiden in de markt. De cursus geeft je extra tools en technieken om omgevingen te creëren die de basis vormen voor een gezond, succesvol en harmonieus leven.

Inhoud.

Bij Feng Shui Design Lab™ staan niet de trends centraal, maar hoe je een positief leefklimaat binnen schept. In deze unieke en intensieve trainingsdag leer je interieurs te creëren waarin zowel de materiële als mentale factoren geheel in harmonie met elkaar zijn. Of je nu een woon- of werkruimte ontwerpt, door de toepassing van Feng Shui zal deze ruimte een grote bijdrage leveren aan het welzijn van de gebruikers. Aansluiten op hun lifestyle en emotionele behoeften.

Tijdens het Feng Shui Design Lab™ zal je leren rekening te houden met de energieën van het gebouw, zijn omgeving en de gebruikers. Je zult leren hoe je een gebouw met zijn inrichting zodanig vorm kunt geven, dat deze een positieve invloed kan hebben op de gebruikers. Deze cursus integreert op een unieke wijze de principes van Feng Shui met architectuur, interieurontwerp en stylingtechnieken.

Voor wie?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor:

 • Iedereen die op zoek is naar nieuwe kennis, meer verdieping in zijn / haar huidige carrière wil hebben en graag nieuwe technieken in zijn / haar portfolio wil introduceren.
 • Iedereen die op zoek is naar unieke hulpmiddelen om meer balans in een ruimte te scheppen.
 • Iedereen die geïnteresseerd is in authentieke Feng Shui en zich wil verdiepen in deze boeiende oosterse holistische filosofie.
 • Ontwerpers die aandacht besteden aan het welbevinden van de klant.
 • Architecten, binnenhuisarchitecten, interieurstylisten en ontwerpers, vastgoedstylisten, makelaars en iedereen die zich bezig houd met de inrichting en vormgeving van woon- of werkruimtes.
Certificering.

Na het afronden van deze training ontvang je het certificaat  Feng Shui Design Lab van Feng Shui Design Academy™  en kun je aan de slag als zelfstandig Feng Shui interieurstylist, ontwerper of architect.

Toelating: Om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass dien je met succes de Modules 1 t/m 5 van de Feng Shui Opleiding te hebben afgerond. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering tot Feng Shui Expert™ om deze Masterclass te kunnen doen. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze cursus.

Kosten: € 248,80 p.p. (BTW vrijgesteld) en Feng Shui tabellen. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en lekkernijen.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00 uur).

Data en locatie: vindt je terug in de AGENDA.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of schrijf je direct in voor een van de beschikbare data.

Feng Shui Design Lab™ voor meer verdieping in jouw carrière!

Meer weten over Feng Shui, klik dan hier.

Wat is Feng Shui?

Klassieke Feng Shui is een traditionele studie van de relatie tussen de fysieke omgeving en het welzijn van mensen. Wat geeft ons energie en een goed gevoel in een ruimte? Wat maakt ons goed? Een gebouw is meer dan vier wanden en een dak boven je hoofd. We leven in een energieveld dat ontstaat uit de structuur van het gebouw. De vorm van het dak, muren, ramen, deuren, de indeling en kleuren, harde en zachte materialen en zelfs objecten in de buitenomgeving bepalen de energetische structuur van het gebouw. Ook wij bestaan uit energie. Ons geluk en onze ontwikkeling zijn afhankelijk van de manier waarop wij met deze energieën omgaan – en de harmonie daarvan.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>