Masterclass Periode 9 Feng Shui

Periode 9 – het nieuwe tijdperk

STAP OVER NAAR DIT NIEUWE TIJDPERK MET MEER KRACHT, WELVAART EN SUCCES VOOR DE KOMENDE 20 JAAR!

De oude wijzen hebben eeuwenlang de beweging van planetaire sterren bestudeerd. Dit leidde uiteindelijk tot het ontstaan van een uniek kalendersysteem dat bestudeert hoe deze bewegingen de energieën van onze woningen, werkruimtes en levensstijl beïnvloeden.

Volgens dit zeer geavanceerd systeem, begint Feng Shui Periode 9 op 4 februari 2024 en zal voor de komende 20 jaar beheerst worden door het element Vuur. 2023 is het jaar dat het einde markeert van de voorgaande Periode 8. We gaan over van het element Aarde naar het element Vuur, van stabiliteit naar onvoorspelbaarheid, focus op (Moeder)Aarde verschuift naar de metafysische kosmische energie, waar Metaverse, VR (virtual reality) en A.I. (artificial intelligence) centraal staan.

In Feng Shui en de Chinese astrologie vertegenwoordigt de vuurenergie het hart, de geest, ruimdenkendheid, kracht en energie. We staan ​​dus op het punt, het tijdperk van verlichting (Age of Illumination), grote geestelijke transformatie en de opkomst van digitaal ondernemerschap binnen te gaan. Begrippen zoals ‘energiemedicijn’, ‘symbolische bezienswaardigheden’ en ‘mysticus’ krijgen een nieuwe dimensie in de komende Periode 9.

Deze monumentale shift van energie zal een enorme impact hebben op hoe we in de komende periode gaan leven, werken en de wereld om ons heen zullen waarnemen. Het zal een tijd zijn van grote intellectuele sprongen, technologische veranderingen maar ook een toekomst vol schitterende welvaartspotentie als je weet hoe je er je voordeel mee kunt doen.

Voor het geval je het nog niet hebt gevoeld, deze energie transitie is al sinds 2020 waarneembaar… 🙂

Deze Masterclass is echt voor jou…
 • Als je het gevoel hebt dat de afgelopen jaren buitengewoon uitdagend zijn geweest en je merkt dat dingen in je leven misgaan of helemaal instorten.
 • Als je leven fijn lijkt, maar toch haal je er geen voldoening uit en je graag een tweede kans zou willen krijgen door deze nieuwe energie aan te wenden.
 • Als je geïnteresseerd bent om (zonder te verhuizen) jouw woning of werkruimte af te stemmen op de nieuwe energie om zo nieuwe kansen te creëren.
 • Als je gebruik wilt maken van deze krachtige periode energie voor loopbaanontwikkeling, bedrijfsgroei en het creëren van meer welzijn en rijkdom.
 • Als je Feng Shui professioneel beoefent en deze informatie voor je praktijk en klanten wilt gebruiken.  

Deze Masterclass onthult alles wat je moet weten om je voor te bereiden op deze ongelooflijke en veelbelovende tijd, zodat je met vertrouwen en gemak met de energie kunt bewegen en in Periode 9 kan floreren. Wanneer je de taal van ‘energie’ spreekt, kijk je verder dan het fysieke. Je zult zien wat anderen niet zien. Dit opent de deuren naar weelde en prosperiteit voor jou.

Wat gaan we o.a. behandelen:
 • De belangrijkste trends en ontwikkelingen voor de komende 20 jaar.
 • Spirituele lessen je moet overwegen om te kunnen floreren.
 • Waar bevindt de Welvaartster zich in jouw huis tijdens Periode 9.
 • Wat is de betekenis van andere sterren in Periode 9.
 • Wat is de belangrijkste sector in jouw woning die je tijdens Periode 9 moet beschermen.
 • Waar moet je rekening mee houden bij het kopen of ontwerpen van een welvarend huis / pand voor Feng Shui Periode 9.
 • FENIX ACTIVATIE

Er komt iets nieuws!

De krachtige energie van het nieuwe tijdperk en de vurige Fenix komt in golven en is nu al voelbaar en beschikbaar om te gebruiken. Je kunt er verbinding mee maken om je eigen kracht van transformatie en regeneratie te openen. We gaan daarom een nieuwe activiteit aan de Masterclass toevoegen, we gaan een FENIX ACTIVATIE doen!

De Feniks vertegenwoordigt transformatie, onsterfelijkheid en wedergeboorte. Fenix wordt in vele Feng Shui praktijken gebruikt om wensen met intentie te manifesteren. Tijdens de energetische meditatie activeer je de magische Feniks om verandering, voorspoed en vernieuwing in jouw leven uit te nodigen. Met behulp van de Fenix energie kan alles in een seconde veranderen. In een seconde kun je alles waar je al jaren aan hebt gewerkt, verankeren en helen. Dus als je het gevoel hebt vast te lopen in je leven, oude vraagstukken wilt helen, opnieuw wilt beginnen, kun je tijdens deze krachtige FENIX ACTIVATIE een ware wedergeboortemoment ervaren en jezelf empoweren voor de komende periode. 

Laat je verrassen en nieuwe inzichten verkrijgen die jouw leven gaan verrijken!

Datum: zaterdag 17 februari 2024 (zie AGENDA)

Locatie: LIVE-online via ZOOM

Kosten: € 248,80 p.p. inclusief Feng Shui hand-out

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Inschrijving: loopt via de FSDA STORE waar je direct je plekje kunt reserveren en kunt afrekenen. 

Toelating: Deze Masterclass is geschikt voor iedereen, er is geen voorkennis vereist. Kennis van de 5 Elementen is een pré.

Let op: Beperkt aantal plaatsen!

Ervaringen van deelnemers:

“Bedankt voor de masterclass. Heel fijn, interessant en veel nieuwe inzichten!” Door Mulder

“Wat was het fijn om weer een masterclass van je te mogen doen. Dank je wel voor de bijzondere masterclass. Ik heb weer zoveel prachtige inzichten mogen krijgen en er vielen zoveel puzzelstukjes op zijn plek. Echt heel bijzonder. En de Feniks activatie, wauw! Die was zo ontzettend mooi. Nogmaals dank Wena en tot bij de Nieuwjaarslezing :)” Zeynep Tasioudis

JOUW DOCENT

Feng Shui Master Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, BaZi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui expert, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>