Feng Shui Nieuwjaarslezing 2016.

Op 7 januari 2016 geeft Feng Shui master Wena Brussaard een lezing over o.a. de invloed van de ‘’Aap’’ op ons leven en omgeving.

De Nieuwjaarslezing kent een enorme belangstelling, zo groot zelfs dat we besloten hebben een extra lezing te plannen. Op zondag 7 februari, nog net voor het Chinese Nieuwjaar, zal de tweede editie van de Nieuwjaarslezing 2016 gehouden worden. De eerste inschrijvingen hiervoor zijn al binnen, ook hiervoor geldt, vol=vol.

2016 vuur aap feng shui

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling.

Het nieuwe jaar brengt ook nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse elementen af.

Het komend jaar wordt beheerst door de Vuur Aap, een zeer intelligent en geestig wezen, die een magnetische persoonlijkheid heeft, maar ook met sterk ontwikkelde opportunistische neigingen. De Paht Chee / BaZi chart van het jaar is bovendien zeer onevenwichtig, met een totaal gebrek van het WATER element, dat in 2016 staat voor kracht, autoriteit en het vermogen om te leiden. Dit in combinatie met de heersende ster 2 (ziekte) in het centrum, maakt het een jaar waarin Feng Shui geen overbodige luxe zal zijn. Dat betekent dat het jaar grote mogelijkheden geeft aan diegene die weten hoe en wat te activeren, of juist weg moeten laten om het jaar voor hen te laten werken. En na deze leuke dag ben jij een van hen!

PROGRAMMA

Tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing ontvang je zowel vooruitzichten over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal, maar ook individuele voorspellingen over je liefdesleven en je financiële situatie in 2016 aangevuld met heel veel praktische tips en waardevolle informatie. Deze dag zal zeer leerzaam zijn om het beste uit het jaar te halen en in de Flow te blijven, zowel zakelijk als privé.

HET PROGRAMMA:

  1. Chinese Astrologie –  2016 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens
  2. Flying Star horoscoop voor elk huis / bedrijfspand
  3. Renovatie regels voor het hele jaar
  4. Tips voor het activeren van voorspoedbrengende sterren en Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën
  5. Advies voor beleggen, carrière, reizen, liefde, gezondheid en financiën in het jaar van de Aap
  6. Succeskleur en element van het jaar

Kom achter wat je het beste kunt doen om in 2016 succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven. Gebruik de tips van onze Feng Shui expert Wena Brussaard in je huis of op je werkplek. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2016 alweer een schitterend jaar!

Ontdek het geheim van 2016 en maak er het beste van!

Deze lezing is voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie hebt gewerkt.

EXTRA informatie

Data: zondag 7 februari 2016 (zie AGENDA)

Duur: 11:00 tot 16:00 uur

Prijs: € 88,00 p/p, maar natuurlijk hebben we weer een mooie actie…bestel 2 kaartjes of meer en ontvang ze voor € 68,00 per stuk! (incl. BTW en heerlijke lunch buffet)

Aantal personen: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Locatie: Feng Shui Design Academy,  Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg

Inschrijving: loopt via ons inschrijfformulier.

JOUW DOCENT

Wena Brussaard Lillan TooJouw docent Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>