Feng Shui Nieuwjaarslezing 2017

De Feng Shui Nieuwjaarslezing van zaterdag 21 januari is helemaal UITVERKOCHT – daarom is er nu een extra dag ingepland voor zondag 22 januari 2017.

OP 22 JANUARI 2017 GEEFT FENG SHUI MASTER WENA BRUSSAARD DE TWEEDE LEZING OVER O.A. DE INVLOED VAN DE ‘’VUUR HAAN’’ OP ONS LEVEN EN OMGEVING.

Op 22 januari, nog voor het Chinese Nieuwjaar begint, zal de derde editie van de Feng Shui Nieuwjaarslezing gehouden worden. Ook dit jaar presenteert Wena de Feng Shui (en dit jaar ook spirituele!) vooruitzichten voor de belangrijkste levensthema’s zoals L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E. Ze praat over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal, maar geeft ook persoonlijke tips en horoscopen voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

Het leven is een opeenvolging van goede en slechte gebeurtenissen en het is wanneer je jouw Feng Shui naadloos balanceert met de nieuwe energieën van elk jaar, dat je het beste van zo’n jaar kunt maken! Wena Brussaard

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling.

Het nieuwe jaar brengt ook nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse elementen af.

2017 brengt een duidelijke en merkbare verandering van energie, de Feng Shui ‘winden’ brengen verbeterde harmonie, vermindering van geweld en overvloed aan middelen om een stabiele groei plaats te laten vinden. De aanwezigheid van de Lap Chun (Chinese lente) suggereert een goed jaar met nieuwe ontwikkelingen, evolutie en kansen voor expansie.

BESTEL KAARTEN HIER >>>
Jaar van de VUUR HAAN.

feng-shui-nieuwjaarslezing-2017Het komend jaar wordt beheerst door de Haan, een zelfverzekerd, moedig, hardwerkend en zeer getalenteerd wezen, die eerlijk is en handelt precies zoals hij is. De Haan is gewoon zichzelf en er zijn geen verborgen diepten die hij niet laat zien. Dit is dan even iets anders dan de opportunistische Aap die we nu in 2016 hebben.

De Haan is een astrologische tegenpool van het Konijn. Dit betekent dat mensen geboren onder het teken van Konijn, in direct conflict zijn met het dierenteken van het jaar. Alle Konijnen kunnen Feng Shui gebruiken om de obstakels van 2017 te overwinnen en triomfantelijk naar voren te  treden. Zoals een Feniks! Want het is in ieder geval een jaar van de vogel!

Maar 2017 is ook een Yin Vuur jaar. Yin Vuur symboliseert een kaarsvlam die knippert en is niet zo stabiel als het licht van de zon (Yang Vuur). Yin Vuur staat ook voor een emotioneel, sentimenteel en gevoelig persoon. Het is lang niet zo opvliegend als Yang Vuur, maar wel net zo temperamentvol en kan door spanning en stress in een keer hard exploderen. En zoals een oud Chinese gezegde luidt, ‘Een vonk kan een groot veld in vuur en vlam zetten’, kunnen wij in een Yin Vuur jaar, vuur rampen en explosies verwachten? Omdat in de jaar pilaar Vuur en Metalen samenkomen (destructieve relatie), zijn conflictsituaties en botsingen ook dit jaar helaas niet te vermijden. Maar aan de andere kant is Yin Vuur ook het symbool van het optimisme en de Haan is een écht ‘Peach Blossom Liefde’ teken. Liefde is dus zeker ‘in the air’ in 2017. Het is een goed jaar voor romantiek, geluk, schoonheid en alle glamour & entertainment branches.

2017 brengt een nieuw begin.

De Paht Chee / BaZi chart van het jaar bevat alle vijf elementen, een uitstekende situatie die verhoogde harmonie, stabiliteit, groei en rijkdom suggereert. Dit in combinatie met het feit dat in het midden van de jaarlijkse Lo Shu grafiek de zeer gunstige ster 1 (Victorie & Overwinning) staat, klinkt zeer veelbelovend. 2017 brengt ons allemaal een nieuw begin en kansen voor verandering, zowel thuis als op de werkvloer. Dit jaar kun je de ladder van succes snel beklimmen en met de juiste insteek, de door jou gestelde doelen behalen.

Degenen die hun leven volledig willen veranderen mogen zeker op de steun van de witte ster 1 rekenen. De ster moedigt de nieuwe ontwikkelingen en het verbreiden van levenshorizonten aan. Een carrière switch of verhuizing mag je in zo’n jaar niet uitsluiten, sterker nog, elke verandering brengt een zegen.  Het wordt een briljant jaar om in elk gebied van jouw leven of werk een frisse nieuwe energie te brengen.

Feng Shui Nieuwjaarslezing 2017

In het algemeen betekent dit, dat het jaar grote mogelijkheden geeft aan diegene die weten wat, waar en hoe te activeren, of juist weet wat weg te moeten laten. CHANGE is onvermijdelijk in 2017 en als je mee wilt liften met de Feng Shui winden dan pak je het groots aan. Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing op zaterdag 21 januari precies uitleggen hoe je de energieën van 2017 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar echt een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na deze leuke dag ben je bewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn!

HET PROGRAMMA:
  1. Chinese Astrologie –  2017 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens
  2. Flying Star horoscoop voor elk huis / bedrijfspand
  3. Renovatie regels voor het hele jaar
  4. Tips voor het activeren van voorspoedbrengende sterren en Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën
  5. Advies voor beleggen, carrière, reizen, liefde, gezondheid en financiën in het jaar van de Aap
  6. Succeskleur en element van het jaar
Het is echt van groot belang om Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Kom achter wat je het beste kunt doen om in 2017 succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven. Gebruik de tips van onze Feng Shui expert Wena Brussaard in je huis of op je werkplek. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2017 alweer een schitterend jaar!

feng-shui-nieuwjaarslezing-2017_vuur-haan_fsda

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. Bereken deze dan hier >>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 1 7 en maak er het beste van!

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want vol=vol.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

Datum: zaterdag  21 januari 2017 UITVERKOCHT / zaterdag 22 januari 2017 (nog een aantal plekken)
Duur: 11:00 tot 16:00 uur
Prijs: € 88,00 p/p, (incl. BTW en heerlijke lunch buffet)
Aantal personen: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!
Locatie: Feng Shui Design Academy,  Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg
Inschrijving: loopt via ons inschrijfformulier.

JOUW DOCENT

Wena Brussaard Lillan TooJouw docent Feng Shui Expert Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>