Feng Shui Nieuwjaarslezing 2018 UITVERKOCHT!

OP 28 JANUARI 2018 GEEFT FENG SHUI MASTER WENA BRUSSAARD DE VIERDE LEZING OVER O.A. DE INVLOED VAN DE ‘’AARDE HOND’’ OP ONS LEVEN EN OMGEVING.
Feng Shui Nieuwjaarslezing 2018

Op zondag 28 januari, nog voor het Chinese Nieuwjaar begint, zal de derde editie van de Feng Shui Nieuwjaarslezing gehouden worden. Ook dit jaar presenteert Wena de Feng Shui (en dit jaar ook spirituele!) vooruitzichten voor de belangrijkste levensthema’s zoals L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E. Ze praat over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal, maar geeft ook persoonlijke tips en horoscopen voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

Het leven is een opeenvolging van goede en slechte gebeurtenissen en het is wanneer je jouw Feng Shui naadloos balanceert met de nieuwe energieën van elk jaar, dat je het beste van zo’n jaar kunt maken! Wena Brussaard

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling.

Het nieuwe jaar brengt ook nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse elementen af.

BESTEL KAARTEN HIER >>>
Jaar van de AARDE HOND.

Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing op zondag 28 januari precies uitleggen hoe je de energieën van 2018 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar echt een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na deze leuke dag ben je bewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn!

HET PROGRAMMA:
 1. Chinese Astrologie –  2018 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens
 2. Flying Star horoscoop voor elk huis / bedrijfspand
 3. Renovatie regels voor het hele jaar
 4. Tips voor het activeren van voorspoedbrengende sterren en Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën
 5. Advies voor beleggen, carrière, reizen, liefde, gezondheid en financiën in het jaar van de Hond
 6. Succeskleur en element van het jaar
Het is echt van groot belang om Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Kom achter wat je het beste kunt doen om in 2018 succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven. Gebruik de tips van onze Feng Shui expert Wena Brussaard in je huis of op je werkplek. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2018 alweer een schitterend jaar!

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. Bereken deze dan hier >>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 1 8 en maak er het beste van!

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2018, bestel hier jouw Agenda en Almanac 2018.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want vol=vol.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

 • Datum: zondag 28 januari 2018
 • Prijs: € 88,00 p/p, (incl. BTW en heerlijke lunch buffet)
 • Duur: 10:30 tot 16:00 uur
 • Aantal personen: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!
 • Locatie: Feng Shui Design Academy,  Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg
 • Inschrijving: loopt via ons inschrijfformulier

Deze dag is inclusief een heerlijke broodjes lunch met soep!

Deze lezing is voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie hebt gewerkt.
JOUW DOCENT

Wena Brussaard Lillan TooJouw docent Feng Shui Expert Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>