Feng Shui Nieuwjaarslezing 2019

De Feng Shui Nieuwjaarslezing van zaterdag 19 januari is helemaal UITVERKOCHT – daarom is er nu een extra dag ingepland voor zondag 20 januari 2019.

Op 20 JANUARI 2019 geeft Feng Shui Master Wena Brussaard de lezing over o.a. de invloed van het ‘’AARDE VARKEN’’ op ons leven en omgeving.

Chinees Nieuwjaar 2019 - Aarde Varken - Feng Shui Design Academy - 2

Op zondag 20 januari, nog vóór het Chinese Nieuwjaar begint, zal de vijfde editie van de Feng Shui Nieuwjaarslezing gehouden worden. Ook dit jaar presenteert Wena Brussaard bij onze academy de Feng Shui en astrologische vooruitzichten voor de belangrijkste levensthema’s zoals

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ze praat over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal, maar geeft ook persoonlijke tips en horoscopen voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

“Het leven is een opeenvolging van goede en minder goede gebeurtenissen en het is wanneer je jouw Feng Shui naadloos balanceert met de nieuwe energieën van elk jaar, dat je het beste van zo’n jaar kunt maken. Je kunt je lot niet veranderen….zeggen ze, maar je ‘aards geluk’ kun je zeker weten veranderen! Aldus Wena Brussaard

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling. Het nieuwe jaar brengt ook nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse elementen af.

BESTEL JE KAARTEN HIER >

Jaar van het AARDE VARKEN

Na het jaar van de AARDE HOND komt het jaar van het A A R D E  V A R K E N. Het Varken is het laatste en twaalfde teken van de Chinese dierenriem, dit betekent dat in 2019 de grote cyclus van 12 dieren rond en voltooid is. Dingen afronden was een belangrijke thema in het oude jaar en geldt dus ook voor 2019. Ook in 2019 zal het goed zijn om projecten die al langer op de planning staan af te ronden.

Het Chinese Nieuwjaar begint in 2019 op 5 februari. Volgens de Chinese horoscoop is het Varken (Zwijn) het dierenteken dat regeert vanaf deze dag gedurende het hele jaar totdat ze op 24 januari 2020 het stokje overdraagt aan de Rat. Het heersend element van het jaar is Yin Aarde.  Yin Aarde wordt beschreven als tuinaarde. Mensen die in een Yin Aarde jaar geboren zijn, zijn over het algemeen milder, gematigder, charismatisch, filosofisch, humanitair en…. slank zoals president Lincoln en president Obama, Celine Dion, Uma Thurman and Audrey Hepburn.

Volgens de Chinese astrologie is het Varken een van de meest aardige, tolerante, begrijpvolle en gevoelige dieren in de gehele zodiac. Iemand die de lieve vrede wil bewaren en gewoon wil genieten van het leven en alles wat het te bieden heeft. Het Varken is gesteld op gezelligheid en lekker eten, geeft veel om anderen, komt soms wat goedgelovig en naïef over omdat ze in staat is om bijna alles over te hebben voor een vriend in nood. Het Varken heeft een leuke en verlichtende persoonlijkheid, houdt van schoonheid, is optimistisch, waardeert eerlijk gedrag en verwacht hetzelfde van andere mensen. In de Chinese cultuur wordt ze als symbool van welvaart en vruchtbaarheid beschouwd.

Zullen we al deze positieve kenmerken terugzien in ons leven in 2019? Wordt dit een jaar om te genieten en welvaart te vergaren en geldt dit voor iedereen?

Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing op zaterdag 19 januari precies uitleggen hoe je de energieën van 2019 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na deze leuke dag ben je gewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn!

 

HET PROGRAMMA:
  • Korte terugblik op het oude jaar, zijn alle vooruitzichten uitgekomen?
  • Wat brengt het jaar van het Varken ons?
  • Succeskleur en element van het jaar.
  • Chinese Astrologie –  2019 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens.
  • Flying Star horoscoop voor elk huis / bedrijfspand.
  • Renovatie regels voor het hele jaar.
  • Tips voor het activeren van voorspoedbrengende sterren en Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën.
  • Advies voor beleggen, carrière, reizen, liefde, gezondheid en financiën in het jaar van het Varken.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

Het is echt van groot belang om Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Kom er achter wat je het beste kunt doen om in 2019 succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven. Gebruik de tips van onze Feng Shui expert Wena Brussaard in je huis of op je werkplek. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2019 alweer een schitterend jaar!

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. Bereken deze dan hier >>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 1 9 en maak er het beste van! Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2019, bestel hier jouw Agenda en Almanac 2019.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want vol=vol.

Datum: Zondag 20 januari 2019

Duur: 11:00 tot 16:00 uur

Prijs: € 88,00 p/p, (incl. een heerlijke lunch buffet)

Aantal personen: De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Locatie: Feng Shui Design Academy,  Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg

Inschrijving: loopt via ons inschrijfformulier.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

Feng Shui Nieuwjaarslezing 2019_Feng Shui Design Academy

BESTEL KAARTEN HIER >>>

 

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>