Feng Shui Nieuwjaarslezing 2020, jaar van de Metaal Rat

Feng Shui Nieuwjaarslezing 2020 Metaal Rat

De Feng Shui Nieuwjaarslezing van zaterdag 18 januari is helemaal UITVERKOCHT – daarom is er nu een extra dag ingepland voor zondag 19 januari 2020.

Op 19 JANUARI 2020 geeft Feng Shui Master Wena Brussaard de lezing over o.a. de invloed van de Metaal Rat op ons leven en omgeving.

Op zondag 19 januari, nog vóór het Chinese Nieuwjaar begint, zal de zesde editie van de Feng Shui Nieuwjaarslezing gehouden worden. Ook dit jaar presenteert Wena Brussaard bij onze academie de Feng Shui en astrologische vooruitzichten voor het jaar van Metaal Rat 2020, voor de belangrijkste levensthema’s zoals

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ze praat over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal in het jaar van de Metaal Rat, maar geeft ook persoonlijke tips en horoscopen voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

“Het leven is een opeenvolging van goede en minder goede gebeurtenissen en het is wanneer je jouw Feng Shui naadloos balanceert met de nieuwe energieën van elk jaar, dat je het beste van zo’n jaar kunt maken. Je kunt je lot niet veranderen….zeggen ze, maar je ‘aards geluk’ kun je zeker weten veranderen! Aldus Wena Brussaard

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling. Het nieuwe jaar brengt ook nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse elementen af.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing op zondag 19 januari precies uitleggen hoe je de energieën van 2020 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na deze leuke dag ben je gewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn!

HET PROGRAMMA:
  • Korte terugblik op het oude jaar, zijn alle vooruitzichten uitgekomen?
  • Wat brengt het jaar van de METAAL RAT ons?
  • Succeskleur en element van het jaar 2020.
  • Chinese Astrologie –  2020 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens.
  • 2020 Flying Star Horoscoop – voor elk huis / bedrijfspand (welke energie ontvang je bij de voordeur, welke in je slaapkamer, werkkamer, etc.).
  • Renovatie regels voor het hele jaar (welke gebieden in huis stil te houden vanwege de 3 Killings/5Yellow/Tai Sui kwelling), dus niet storen met interieurveranderingen, niet (ver)bouwen, hard kloppen, hameren, graven, etc.
  • Tips voor het activeren van voorspoedbrengende sterren en Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën.
  • Advies voor beleggen, carrière, reizen, liefde, gezondheid en financiën in het jaar van de RAT.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

Het is echt van groot belang om Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Kom er achter wat je het beste kunt doen om in 2020 succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven. Gebruik de tips van onze Feng Shui expert Wena Brussaard in je huis of op je werkplek. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2020 alweer een schitterend jaar!

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. 

Bereken deze dan hier>>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 2 0 en maak er het beste van! 
Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2020? 

Bestel hier jouw Agenda en Almanac 2020.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want vol=vol.

Datum: Zondag 19 januari 2020

Duur: 11:00 tot 16:00 uur

Prijs: € 98,00 p/p, (incl. een heerlijke lunch buffet)

EARLY BIRD actie: Meld je vóór 1 november 2019 aan en ontvang € 10,00 korting op je ticket

Aantal personen: De plaatsen zijn beperkt (max. 30), dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Locatie: Feng Shui Design Academy,  Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg

Inschrijving: loopt via de FSDA STORE waar je direct kunt afrekenen.

BESTEL KAARTEN HIER >>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>