Feng Shui Nieuwjaarslezing 2021, jaar van de Metaal Os

Chinees Nieuwjaar 2021 - Metaal Os - lezing bij Feng Shui Design Academy

2021 – Jaar van de Metaal Os, een jaar van hoop en wederopbouw.

Eindelijk kunnen we afscheid nemen van het oude jaar en het nieuwe verwelkomen in de hoop dat het beter wordt. Het nieuwe astrologische jaar van de Metaal Os komt er aan, en wel op 12 februari 2021. De Os biedt ondersteuning, stabiliteit en vertrouwen in medemens … iets dat we in deze uitdagende tijden zeker kunnen gebruiken.

Wist je dat de energie van je huis elk jaar verandert door de ‘sterren’ die je huis binnenkomen?

In Feng Shui worden ze Flying Stars genoemd en ze kunnen zowel de positieve als negatieve energie met zich meedragen.

Jouw Chinese sterrenbeeld / dierenteken speelt ook een belangrijke rol in de uitkomst van jouw jaar.

Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen, bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2021. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Het is echt van groot belang om de Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Pluk de beloningen, elimineer moeilijkheden.

Wie vorig jaar aan mijn Feng Shui Nieuwjaarslezing deel heeft genomen was enorm verrast door de nauwkeurigheid van de prognoses. Ik kreeg gedurende het jaar veel berichten over jullie persoonlijke ervaringen, met name als het gaat om de groei van agressie en vijandelijkheid in 2020. Agressie tegen lokale en regionale politici, tegen zorgpersoneel, politie, heftige incidenten met jongeren en messen, conflicten tussen de voor- en tegenstanders van ‘black lives matter’ beweging, en niet te vergeten de corona-agressie, #Ikdoenietmeermee van rebellerende BN’ers, de ontploffing van agressie op de opmerking van Johan Derksen, aanslagen in Frakrijk en Oostenrijk, etc. etc. Ik adviseerde tijdens de lezing om sterke remedies te plaatsen tegen de krachtige ster 7 (die in het midden van elk huis in 2020 aanwezig was) en een jaar vol vijandelijkheid, valsheid en verraad die tot verlies en escalatie van conflicten kan leiden. Helaas is deze voorspelling helemaal uitgekomen, maar wie beschermd was kreeg er geen of nauwelijks last van.

Dan de enorme escalatie van ziekte energie. Wie had een pandemie kunnen voorspellen?! Het antwoord is, iedereen die in januari aanwezig was. Dan had je al geweten wat er aan zat te komen. Deze expansie van ziekte was met de Flying Stars van 2020 te voorspellen. Het verbaast mij dan ook niet, dat juist Italië en in Nederland – de provincie Brabant, als eerste getroffen werden. Italië ligt in het zuiden van Europa en Brabant in het Zuiden van NL, en dat is volgens de Flying Star systeem het gebied waar in 2020 ster 2, die ook ziektester wordt genoemd, verbleef. 2020 was niet het makkelijkste jaar om gezond te blijven, maar met sterke metaal remedies was het mogelijk om een beter verweer tegen de ziekte Chi te verkrijgen.

Maar er was ook een lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Een jaar met uitdagende sterren, zoals afgelopen jaar, geeft ons ook een kans om onze ellende kwijt te raken. Zo’n jaar komt omdat we een duwtje nodig hebben om te beginnen waar we eerder niet de moed voor hebben gehad om dit te doen. Zo werkt het Universum en de energie, namelijk. Ik ben dan elk jaar dankbaar voor alle sterren die bij mijn voordeur of in de slaapkamer landen, zowel de goede als de minder goede en zelfs de zeer onplezierige. Ik zeg het met zo’n sterke overtuiging omdat ik weet dat het me helpt om diep in mijn eigen issues te graven, de zeer kwetsbare kanten in mezelf te ontdekken en te helen.   

En voor 2021… wie heeft er zin in om samen met mij diep in de essentie van alle energieën van de Os-jaar te graven om een gezond en succesvol jaar te manifesteren?!

Doe je dit jaar (ook) mee?

Doe met mij mee terwijl ik deze vier uur durende Nieuwjaarslezing presenteer. Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komend jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ik praat over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal in het jaar van de Metaal Os, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

HET PROGRAMMA:

  • Korte terugblik op het oude jaar, zijn alle vooruitzichten uitgekomen?
  • Wat brengt het jaar van de METAAL OS ons?
  • Succeskleur en element van het jaar 2021.
  • Chinese Astrologie –  2021 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens.
  • 2021 Flying Star Horoscoop – voor elk huis / bedrijfspand (welke energie ontvang je bij de voordeur, welke in je slaapkamer, werkkamer, etc.).
  • Renovatie regels voor het hele jaar (welke gebieden in huis stil te houden vanwege de 3 Killings/5Yellow/Tai Sui kwelling)
  • Tips voor het activeren van voorspoed brengende sterren – waar ga jij voor in 2021 – liefde, gezondheid, geld, carrière, persoonlijke groei?
  • Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën – houd de ziekte energie onder controle, vermijd conflicten, bescherm je tegen vijandelijke energie en agressie en voorkom ongelukken.
  • Advies voor beleggen, algemeen geluk, reizen en financiën in het jaar van de OS.

Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing op zaterdag 23 januari precies uitleggen hoe je de energieën van 2021 in jouw voordeel kunt laten werken, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan worden.

Na deze leuke live-online event ben je gewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn! Behalve dat je via live verbinding de lezing kunt bijwonen, ontvang je ook daarna een bondig verslag met de belangrijkste punten om zo snel in je huis aan de slag te gaan.

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. 

Bereken deze dan hier>>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 2 1 en maak er het beste van!

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2021?

Bestel hier jouw Agenda en Almanak 2021.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want ondanks dat dit een online event is hebben wij wel een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Datum: Zaterdag 23 januari 2021

Duur: 11:00 tot 16:00 uur

Prijs: € 88,00 p/p, (incl. digitale hand-out)

EARLY BIRD actie: Meld je vóór 15 november 2020 aan en ontvang € 10,00 korting op je ticket

Aantal personen: De plaatsen zijn beperkt (max. 30), dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Locatie: live-online

Inschrijving: loopt via de FSDA STORE waar je direct je plekje kunt boeken en afrekenen.  

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>