Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022, online workshop voor het jaar van de Water Tijger.

Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022 – Jaar van de Water Tijger, een jaar van nieuwe kansen, energie en opwinding.

Op dinsdag 1 februari 2022 begint het nieuwe Chinese jaar. Het wordt een jaar van de Water Tijger. Water Tijger jaren zijn gevuld met energie en opwinding. Kansen voor degenen die bereid zijn een of twee risico’s te nemen, zijn er in overvloed. Stormachtige romances en nieuwe vriendschappen ontstaan ook gemakkelijk in het jaar van de Tijger. Maar er is ook reële kans voor gevechten over territorium, broze partnerschappen kunnen verbroken worden en impulsieve acties leiden tot gemiste kansen.

Maar 2022 wordt niet zomaar een Tijgerjaar, het wordt een jaar van de DRIE krachtige TIJGERS!

Alle jaren van de Tijger dragen een element van GEVAAR met zich mee, omdat de Tijger een wild en angstaanjagend dier is. De Tijger is natuurlijk ook een prachtig en majestueus schepsel, en de Chinezen geloven dat wanneer de Tijger arriveert, zo ook RIJKDOM en MACHT verschijnt! De jaarenergie (bazi chart van het jaar) bevestigt dit ook met een grote hoeveelheid aan welvaartselementen in de jaarchart. Maar rijkdom en succes kan alleen worden gerealiseerd als de Tijger tevreden is… een hongerige of boze Tijger kan verwoestend en levensgevaarlijk zijn! en dus wat heeft 2022 voor jou in petto? Worden jouw dromen werkelijkheid?

Hoe blijf je BESCHERMD in 2022?

Hoe kun je de RIJKDOM & CREATIEKRACHT van de Tijger zelf manifesteren?

Hoe houd je de heftige CONCURRENTIE op afstand?

Alle 4 YANG PILAREN van de jaarchart wijzen op een snel bewegend en actief jaar. Maar hoe houd je de koers stevig vast en slaag je er in kansen op het juiste moment te grijpen, in plaats van ze te voorbij te laten gaan. De energieën van in 2024 startende PERIODE 9 beginnen langzaam in het spel te komen. Welke trends voor de komende 20 jaar kunnen wij verwachten?

SCHRIJF JE SNEL IN voor de online workshop – Feng Shui voor 2022 om dit allemaal te leren! Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je met simpele middelen de Feng Shui van je huis of werkruimte in 2022 kunt verbeteren. Dit wordt alweer de 8e editie van deze workshop en ook dit jaar is deze weer druk bezocht.

Wist je dat de energie van je huis elk jaar verandert door de ‘sterren’ die je huis binnenkomen?

In Feng Shui worden ze Flying Stars genoemd en ze kunnen zowel de positieve als negatieve energie met zich meedragen.

Jouw Chinese sterrenbeeld / dierenteken speelt ook een belangrijke rol in de uitkomst van jouw jaar.

Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen, bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2022. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Het is echt van groot belang om de Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Pluk de beloningen, elimineer moeilijkheden.

Het wordt een krachtig en energiek jaar, zeker een groot contrast met de twee slaperige coronajaren die de wereld net heeft meegemaakt. 2022 brengt ‘opschudding’ en nieuwe kansen voor groei. Maar het is ook een onevenwichtig jaar en vaak ontstaan ​​er juist nieuwe kansen als de zaken uit balans zijn. Leer hoe je in zo’n jaar kunt navigeren om het meeste wat het jaar te bieden heeft, eruit te halen.

En… heb je zin om samen met mij diep in de essentie van alle energieën van de Tijger-jaar te graven om een gezond en succesvol jaar te manifesteren?!

Doe je dit jaar (ook) mee?

Doe met mij mee terwijl ik deze vijf uur durende Feng Shui Nieuwjaarslezing presenteer. Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komend jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ik praat over de globale invloeden die voor ons allemaal gelden in het jaar van de Water Tijger, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

HET PROGRAMMA:

  • Korte terugblik op het oude jaar, zijn alle vooruitzichten uitgekomen?
  • Wat brengt het jaar van de WATER TIJGER ons?
  • Succeskleur en element van het jaar 2022.
  • Chinese Astrologie –  2022 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens.
  • 2022 Flying Star Horoscoop – voor elk huis / bedrijfspand (welke energie ontvang je bij de voordeur, welke in je slaapkamer, werkkamer, etc.).
  • Renovatie regels voor het hele jaar (welke gebieden in huis stil te houden vanwege de 3 Killings/5Yellow/Tai Sui kwelling)
  • Tips voor het activeren van voorspoed brengende sterren – waar ga jij voor in 2022 – liefde, gezondheid, geld, carrière, persoonlijke groei?
  • Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën – houd de ziekte energie onder controle, vermijd conflicten, bescherm je tegen vijandelijke energie en agressie en voorkom ongelukken.
  • Advies voor beleggen, algemeen geluk, reizen en financiën in het jaar van de TIJGER.

Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing precies uitleggen hoe je de energieën van 2022 in jouw voordeel kunt laten werken, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan worden.

Na deze leuke live-online event ben je gewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn! Behalve dat je via live verbinding de lezing kunt bijwonen, ontvang je ook daarna een bondig verslag met de belangrijkste punten om zo snel in je huis aan de slag te gaan.

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. 

Bereken deze dan hier>>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 2 2 en maak er het beste van!

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2022?

Bestel hier jouw Agenda en Almanak 2022.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want ondanks dat dit een online event is hebben wij wel een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Datum: n.v.t.

Duur: 4,5 uur

Prijs: € 98,00 p/p,

Locatie: live-online

Inschrijving: loopt via de FSDA STORE waar je direct je plekje kunt boeken en afrekenen.  

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>