Feng Shui Nieuwjaarslezing 2024, online event voor het jaar van de Houten Draak.

Feng Shui Nieuwjaarslezing 2024 – Jaar van de HOUTEN DRAAK, een jaar van nieuwe kansen, vooruitgang en verbeeldingskracht.

Op zaterdag 10 februari 2024 begint het nieuwe Chinese jaar. Het wordt een jaar van de Houten Draak.

De Draak geniet van een zeer hoge reputatie in de Chinese cultuur en vertegenwoordigt al sinds de oudheid voorspoed en imperiale macht. Het is het teken van autoriteit, eer, succes en geluk, in tegenstelling tot zijn familie in het Westen. De Draken uit het Oosten zijn geen knorrige, gevaarlijke of hebberige schepsels. Ze zijn vrolijk, wijs, vriendelijk en beschikken over magische krachten. Het Chinese volk beschouwt zichzelf als afstammeling van de kosmische Draak en keizers noemden zichzelf de ‘DRAAK’. Het jaar van de Draak wordt daarom altijd geassocieerd met positieve ontwikkelingen en geluk.

Het jaar van de Houten Draak in 2024 zal gunstige omstandigheden voor verandering, groei en vooruitgang brengen, waarbij de energie van de machtige DRAAK en de creatieve invloed van het HOUT element tot verbeeldingskracht, leiderschap en geboorte van nieuwe ideeën zullen leiden. De Chinese astrologie voorspelt dat de Houten Draak zowel kansen als uitdagingen brengt, dit omdat de DRAAK symbool staat voor verandering en aanpassingsvermogen en het HOUT element, groei en vernieuwing brengt.

2024 zal dus een dynamisch jaar zijn met vele kansen voor groei en wedergeboorte, maar helaas ook spanningen en conflicten op het gebied van politiek en milieu, waarbij de noodzaak voor vergeving en vreedzame oplossingen benadrukt wordt.

HOUT – element van het jaar 2024

HOUT geeft energie, moed en kracht om te ondernemen en de gemaakte plannen te gaan uitvoeren. Maar als HOUT in zijn groei wordt belemmerd, komt er spanning op te staan en krijgen we te maken met irritatie, boosheid of zelfs woede. HOUT heeft WATER nodig om te groeien, maar omdat het water element ontbreekt in de Bazi (Paht Chee) chart van het jaar, is de kans groot dat in 2024 de gevoelens van boosheid en frustratie op een gegeven moment de boventoon kunnen voeren. Zo is het voor ons als mensen heel belangrijk om in 2024 te leren, beter om te kunnen gaan met weerstand en belemmeringen in het leven.

En wist je dat een jaar van de Draak perfect is om een ​​nieuwe relatie of gezin te beginnen? De Draak staat bekend om zijn loyaliteit en zorgzaamheid voor zijn dierbaren. Het jaar van de Draak biedt overvloedige mogelijkheden om de bestaande relaties te consolideren en de banden met familieleden te versterken. Goed nieuws voor alle paren die van plan zijn een kind te krijgen komend jaar, de energie van de Draak is gunstig voor de conceptie en het baren van een kind.

Alle tekens wijzen op een spannend, snel bewegend en actief jaar. Maar hoe houd je de koers stevig vast en slaag je er in kansen op het juiste moment te grijpen, in plaats van ze  voorbij te laten gaan. De energieën van in 2024 startende PERIODE 9 beginnen ook in het spel te komen. Welke stappen moet je nemen om maximaal profijt uit al deze energieën te halen?

SCHRIJF JE SNEL IN voor dit unieke online event – Feng Shui Nieuwjaarslezing voor 2024 – om dit allemaal te ontdekken! Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je met simpele middelen de Feng Shui van je huis of werkruimte in 2024 kunt verbeteren.

Dit wordt alweer de 9e editie van deze lezing en ook dit jaar wordt deze weer druk bezocht!

Wist je dat de energie van je huis elk jaar verandert door de ‘sterren’ die je huis binnenkomen?

In Feng Shui worden ze Flying Stars genoemd en ze kunnen zowel de positieve als negatieve energie met zich meedragen.

Jouw Chinese sterrenbeeld / dierenteken speelt ook een belangrijke rol in de uitkomst van jouw jaar.

Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen, bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2024. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Het is echt van groot belang om de Feng Shui van jouw werkruimte en huis te updaten, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

Verbeter je geluk en gezondheid in 2024, vind liefde, breng jouw carrière of bedrijf naar een hoger niveau, maak een kwantum sprong in je persoonlijke ontwikkeling, ontdek geluk brengende elementen, kleuren en symbolen en wat misschien wel het allerbelangrijkste, vermijd fouten en eventuele obstakels op weg naar je geluk.  

Doe je dit jaar (ook) mee?

Heb je zin om samen met mij diep in de essentie van alle energieën van de DRAAK-jaar te graven om een gezond en succesvol jaar te manifesteren?!

Doe met mij mee terwijl ik deze vijf uur durende Feng Shui Nieuwjaarslezing presenteer. Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komend jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ik praat over de globale invloeden die voor ons allemaal gelden in het jaar van de HOUTEN DRAAK, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

HET PROGRAMMA:

  • Korte terugblik op het oude jaar, zijn alle vooruitzichten uitgekomen?
  • Wat brengt het jaar van de HOUTEN DRAAK ons?
  • Succeskleur en element van het jaar 2024.
  • Chinese Astrologie –  2024 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens.
  • 2024 Flying Star Horoscoop – voor elk huis / bedrijfspand (welke energie ontvang je bij de voordeur, welke in je slaapkamer, werkkamer, etc.).
  • Renovatie regels voor het hele jaar (welke gebieden in huis stil te houden vanwege de 3 Killings/5Yellow/Tai Sui kwelling)
  • Tips voor het activeren van voorspoed brengende sterren – waar ga jij voor in 2024 – liefde, gezondheid, geld, carrière, persoonlijke groei?
  • Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën – houd de ziekte energie onder controle, vermijd conflicten, bescherm je tegen vijandelijke energie en agressie en voorkom ongelukken.
  • Advies voor beleggen, algemeen geluk, reizen en financiën in het jaar van de DRAAK.

Wena Brussaard zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing precies uitleggen hoe je de energieën van 2024 in jouw voordeel kunt laten werken, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan worden.

Na deze leuke live-online event ben je gewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn! Behalve dat je via live verbinding de lezing kunt bijwonen, ontvang je ook daarna een bondig verslag met de belangrijkste punten om zo snel in je huis aan de slag te gaan.

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (gaan we tijdens de lezing iets leuks mee doen). Ken je jouw dierenteken nog niet. 

Bereken deze dan hier>>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 2 4 en maak er het beste van!

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2024?

Bestel hier jouw Agenda en Almanak 2024

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want ondanks dat dit een online event is hebben wij wel een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Deze lezing is voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie hebt gewerkt.

Datum: zondag 28 januari 2024

Duur: 11:00 tot 16:00 uur (met een 1 uur lunch pauze van 12:30 – 13:30 uur)

Prijs: € 138,00 p/p / profiteer van onze Early Bird korting en betaal € 118,00 voor de lezing, gebruik code EARLYBIRD24 wanneer je in onze webshop de lezing afrekent. Deze code is geldig van 16 t/m 26 november 2023

Locatie: live-online / de lezing wordt opgenomen

Inschrijving: loopt via de FSDA STORE waar je direct je plekje kunt boeken en afrekenen.  

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>