Feng Shui opleiding – een vertrouwde keuze!

Feng Shui opleidingen waar jouw toekomst en succes centraal staan.

Feng Shui opleidingen, workshops en cursussen.

Feng Shui Design Academy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uniek Feng Shui opleidingsinstituut voor Feng Shui cursussen, workshops en opleidingen voor de Nederlandse en Belgische markt. FSDA leert jou de klassieke Feng Shui technieken zoals gedoceerd door Feng Shui Grand Master Lillian Too. Feng Shui cursussen en workshops worden gegeven door Wena Brussaard, gediplomeerde student van Lillian Too.

Via regelmatige klantonderzoek en reacties blijkt dat deelnemers  in het bijzonder zeer tevreden zijn over de kennisoverdracht en de praktijkgerichtheid van de Feng Shui opleidingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat FSDA het instituut in de regio is voor klassieke en traditionele Feng Shui opleidingen. Jij als cursist kunt op de jaren lange ervaring vertrouwen, dat het volgen van een opleiding bij FSDA een weloverdachte en verstandige keuze is.

DIPLOMA – Feng Shui Expert™

Als studenten met goed gevolg hun examens afronden, ontvangen zij hun diploma en titel Feng Shui Expert™. Ze kunnen dan als Feng Shui Experts zelfstandig gaan werken. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven ook toegang tot registratie in het Nederlands Feng Shui Register [www.nfsr.nl], netwerk van Feng Shui professionals, toegang tot het forum (Double Happiness Club) en vermelding op de site van Feng Shui Design Academy.

Bekijk de film en maak kennis met ons!

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>