Werk maken van je dromen – Praktijkgerichte opleiding en certificering tot Feng Shui Expert™

Praktijkgerichte Feng Shui Cursus met ‘real life’ voorbeelden.

feng shui design academy opleiding

  • Zou jij diegene willen zijn die balans en harmonie tussen fysieke omgevingen en de energiestromen in de natuur werkelijk maakt?
  • Wil je leren ontwerpen en vormgeven vanuit de eeuwenoude harmonieleer van Feng Shui?
  • Verlang je naar het creëren van omgevingen die niet alleen mooi en trendy zijn, maar ook een helende werking op mensen hebben?
  • Wil jij als professional graag nieuwe technieken toevoegen aan je portfolio?
  • Of wil je gewoon meer weten over de kansen en mogelijkheden die Feng Shui biedt bij de bouw, inrichting, kleur- en materiaalkeuze om de ruimtebeleving positief te beïnvloeden?

De opleiding vormt de basis voor het kunnen functioneren als Feng Shui expert, life coach en adviseur en begeleiden van mensen met woon- en levensvragen.

Wena Brussaard Lillan TooDeze modulaire Feng Shui opleiding is zowel theoretisch als zeer praktisch van opzet. Alleen traditionele, klassieke & authentieke Feng Shui kennis en technieken (zoals gedoceerd door Feng Shui Grand Master Lillian Too) worden toegepast in het lesmateriaal.

Voor het starten van deze opleiding wordt geen specifieke voorkennis verwacht. Feng Shui cursussen worden gegeven door Wena Brussaard, gediplomeerde student van Lillian Too.

Certificeren tot Feng Shui Expert™  mag maar is niet nodig om voor een cursus in te schrijven. Alle modules zijn ook los te bezoeken.

Opbouw opleiding.

De opleiding tot Feng Shui Expert™ bestaat uit 9 Feng Shui cursus modules van elk 1 lesdag, aangevuld met een eindopdracht en examen. Certificeren tot Feng Shui Expert™ mag, maar is niet nodig om voor een cursus in te schrijven. Alle modules zijn ook los te bezoeken, maar dienen wel opeenvolgend gevolgd te worden (module 1, module 2, etc.).

BASIS FENG SHUI

MODULE 1 – BASIS FENG SHUI EN SCHOOL VAN VORMEN
MODULE 2 – FENG SHUI INTERIEUR EN KOMPAS FORMULES
MODULE 3 – PERSOONLIJKE FENG SHUI
MODULE 4 – OEFENDAG BASIS FENG SHUI
GEAVANCEERDE FENG SHUI (MODULE 5,6,7,8 en 9)

MODULE 5 – TIJD EN RUIMTE FENG SHUI – FLYING STAR
MODULE 6 – VERVOLG FLYING STAR FENG SHUI
MODULE 7 – FENG SHUI MAGIC
MODULE 8 – PRAKTIJKDAG – VELDWERK EN CASE STUDIES
MODULE 9 – EXAMEN OEFENDAG
EINDOPDRACHT EN EXAMEN

Studenten die kiezen voor certificering krijgen na het behalen van de afgeronde modules een eindopdracht die ze thuis kunnen uitwerken. Als de eindopdracht gereed is, worden de studenten uitgenodigd voor het examen.

Diploma en titel Feng Shui Expert™.

Als studenten met goed gevolg hun examens afronden, ontvangen zij hun diploma en titel Feng Shui Expert™. Ze kunnen dan als Feng Shui Experts zelfstandig gaan werken. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven ook toegang tot registratie in het Nederlands Feng Shui Register [www.nfsr.nl], netwerk van Feng Shui professionals, toegang tot het forum en vermelding op de site van Feng Shui Design Academy.

De kosten van de opleiding: € 197,- per module / lesdag (BTW vrijgesteld)
Kosten examen: € 55,- (BTW vrijgesteld)
Kosten totale opleiding: Bij het boeken van een complete opleiding [M1 t/m 9] ontvang je € 197, – korting. Je betaald dus € 1631,- in plaats van € 1828,-.

Na het afronden van de opleiding ben je een Feng Shui Expert™ en kun je zelfstandig consulten uitvoeren.

Individuele begeleiding.

Diegenen die nog meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, willen wij graag laten weten dat er ook individuele mogelijkheden zijn. Wena Brussaard kan je ook 1-op-1 sessies bieden waarin je specifiek voor jouw belangrijke punten met haar kunt bestuderen en zelfs je opdrachten voor klanten bespreken. Bel ons of email als deze optie van toepassing is voor jou.

Veel voordelen voor de Feng Shui Experts™.

feng shui design academy, feng shui cursus, feng shui workshopLeuk nieuws voor iedere student van de Feng Shui Design Academy die kiest om zich te certificeren tot een Feng Shui Expert™. Behalve dat je door de opgedane kennis kunt functioneren als een Feng Shui expert en adviseur en bij een zeer betrouwbaar netwerk hoort, kun je, je kansen op de (arbeids)markt vergroten door een sterk kwaliteitsmerk. Na het behalen van je diploma ontvang je nu ook het logo Feng Shui Expert™ voor op je website, visitekaartje, briefpapier of folder. Zo creëer je een professioneel beeld naar je klanten toe.

Bovendien ontvang je gratis toegang tot de Double Happiness Club – besloten groep op Facebook voor Feng Shui Experts™. Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en zien wat de andere praktiserend Feng Shui Experts™ bezig houdt. Het idee van deze club is dat je elkaar als gelijk gestemde Feng Shui beoefenaars, die samen met dezelfde doelen en methoden hun klanten willen steunen, zal helpen en inspireren.

 

Neem een kijkje in onze AGENDA.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>