Feng Shui Opleiding – MODULE 6

CURSUS THEMA: TIJD EN RUIMTE FENG SHUI – XUAN KONG FLYING STAR FENG SHUI

feng shui cursus 2

Deze cursus behoort tot de opleiding: Feng Shui Expert™ [FSE]Deze opleiding bestaat uit 10 cursus modules van elk 1 lesdag, aangevuld met 1 eindopdracht en het examen. Certificeren tot Feng Shui Expert™  mag, maar is niet nodig om voor een cursus in te schrijven. Vereiste kennis voor deelname: MODULE 1 t/m 5.

Deze cursus behandelt de geavanceerde Feng Shui theorieën en technieken en is vooral bedoeld voor diegenen die zich meer in Feng Shui willen verdiepen en adviseurs willen worden (na het volgen van de eerste twee delen). Het is de studie van de  “ Xuan Kong Feng Shui School”, de Vliegende Sterren Feng Shui.

Een korte samenvatting van de cursusinhoud:
 • Het ontstaan en de symboliek van Lo Shu Magic Square.
 • Tijdsdimensie in Feng Shui.
 • Heersende sterren en hun periodes.
 • Berg- en watersterren.
 • Het opstellen van de Flying Stars horoscoop voor de woning.
 • Positie van de welvaartster (welvaartshoek van een huis), liefde- en gezondheidster (liefdeshoek van een huis).
 • Gunstige en ongunstige sterrencombinaties en Feng Shui analyse.
 • Het toepassen van de Vliegende Ster horoscoop in de woning.
 • Hoe de goede sterren te stimuleren en slechte sterren af te zwakken, remedies en activatoren voor elke Vliegende Ster.
 • Extra aandacht voor speciale huizen in periode 8 en 9.
Voor wie?
 • Deze prachtige Feng Shui cursus is sterk praktijkgericht en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in authentieke Feng Shui en zich wil verdiepen in deze boeiende oosterse holistische levensfilosofie. De cursus biedt je nodige ‘tools’ om met je eigen huis aan de slag te gaan. Zeker handig wanneer je plannen hebt om te (ver)bouwen of als je net een nieuwe woning hebt aangeschaft. Ook als je wilt verhuizen, maar nog niet weet wat voor een type woning het beste bij je past.
 • Heb je ambities om zelf Feng Shui consultant te worden? Ben jij als stylist of ontwerper op zoek naar meer verdieping in je huidige carrière? Dan is deze cursus is ook zeer geschikt voor jou.  Deze cursus integreert op een unieke wijze de principes van Feng Shui met westerse inzichten en interieurontwerp en styling technieken. Iedere cursusdeelnemer wordt persoonlijk begeleidt en krijgt direct feedback.
 • Deze Feng Shui cursus vormt de basis voor het kunnen functioneren als Feng Shui adviseur en begeleiden van mensen met woon- en levensvragen.

Geef je snel op want vol is vol!

Kosten: € 248,80 p.p. incl. materialen. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en smaakvolle versnaperingen.

Huiswerk: meer informatie bij de inschrijving.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Data en locatie: vindt je terug in de AGENDA.

Certificaat: cursus wordt afgesloten met een huiswerkopdracht en afstempeling van de studiekaart.

DIPLOMA – Feng Shui Expert™

Studenten die kiezen voor certificering krijgen na afgeronde modules een eindopdracht die ze thuis kunnen uitwerken. Als de eindopdracht af is, wordt de student uitgenodigd om de inhoud ervan te komen toelichten en verdedigen in een gesprek van drie kwartier met de docent. Het cijfer wordt bepaald naar aanleiding van de inhoud en de verdediging. Studenten met een bovengemiddelde resultaat ontvangen op het diploma tevens de aantekening “Excellente student”. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™.

Na het afronden van de opleiding ben je een Feng Shui Expert™ en kun je zelfstandig consulten uitvoeren. Je hoort bij een zeer betrouwbaar netwerk en hebt kans om verder te groeien. Je kunt rekenen op een goede begeleiding binnen de Academie. Dit dankzij de persoonlijke inzet van jouw docent Wena Brussaard die haar kennis, ervaring en netwerk graag met jou deelt.

JOUW DOCENT

Wena Brussaard Lillan TooJouw docent Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Feng Shui Master Wena BrussaardDiegenen die nog meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, willen wij graag laten weten dat er ook individuele mogelijkheden zijn. Wena Brussaard kan je ook 1-op-1 sessies bieden waarin je specifiek voor jouw belangrijke punten met haar kunt bestuderen en zelfs je opdrachten voor klanten bespreken. Bel ons of email als deze optie van toepassing is voor jou.

NEDERLANDS FENG SHUI REGISTER

logo NFSR website header Nederlands Feng Shui RegisterHet Nederlands Feng Shui Register™ verzorgt de beroepsregistraties van gecertificeerde Feng Shui adviseurs welke zijn opgeleid in de Klassieke en Traditionele Feng Shui. Het register is voor houders van een geaccrediteerd Feng Shui diploma welke afgegeven wordt door een goedgekeurde opleiding. De in het beroepsregister geregistreerde Feng Shui beoefenaars vormen tezamen een netwerk van erkende en gecertificeerde Feng Shui adviseurs.  Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven jou toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™ .

DOUBLE HAPPINESS CLUB

DOUBLE HAPPINESS CLUB - Feng ShuiAls student van Feng Shui Design Academy ontvang je ook gratis toegang tot de Double Happiness Club – dit is een besloten groep op Facebook.. Hier kun je vragen stellen, ervaringen en leuke Feng Shui weetjes delen. De discussies bieden kansen om meningen uit te wisselen en kennis met elkaar te delen. Het idee van deze club is dat je elkaar als gelijk gestemde Feng Shui beoefenaars, inspireert en motiveert om met Feng Shui te werken, elkaar tips geeft, enzovoort. Traditionele Feng Shui staat hierin centraal.

Bekijk de film en maak kennis met ons!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Reacties van onze cursisten.

“Beste Wena, Deelname aan deze cursus heeft mij weer een stapje dichter gebracht bij mijn doel  voor de toekomst om de opleiding tot praktiserend feng shui expert met succes te behalen bij FSDA. Ook vond ik het een ontzettend leuke groep om mee samen te werken en ervaringen te delen. Ik hoop ze allemaal weer terug te zien bij de volgende module”. Patricia

Meer informatie over Feng Shui vind je ook op onze blog, klik hier.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>