Opleiding Feng Shui Expert™

Feng Shui opleiding tot Feng Shui Expert™.

Feng Shui opleiding voor startende en gevorderde Feng Shui beoefenaars.

Feng Shui Design Academy biedt Feng Shui opleidingen aan voor zowel startende als gevorderde Feng Shui beoefenaars. Aan de academie leer je de klassieke Feng Shui technieken zoals gedoceerd door Feng Shui Grand Master Lillian Too (Maleisië). Cursussen worden persoonlijk door Wena Brussaard gegeven in haar leslokaal in Culemborg. Wena is gediplomeerde studente van Lillian Too en draagt de titel Feng Shui Master Consultant.

Via haar adviesbureau Engelen Feng Shui  en blog 100% Feng Shui geeft Wena Feng Shui interieuradviezen aan particulieren en bedrijven. Ook haar jarenlange ervaring in Feng Shui advisering, deelt Wena graag met haar studenten. Alle workshops en cursussen zijn daarom zeer praktijkgericht, waarbij de nadruk op het meesteren van zowel de theorie als veldwerk en case studies ligt.

De opleiding is de juiste start van een Feng Shui carrière, met mogelijkheid tot het Feng Shui Expert™- diploma en met de zekerheid van praktijkgerichte vakkennis die direct toepasbaar is. Als afgestudeerde ben je in staat jouw klanten te steunen en een goed advies te geven voor een grote variëteit aan woon- en levensuitdagingen.

Voor diegenen die nog meer persoonlijke begeleiding nodig hebben zijn ook individuele mogelijkheden. Wij bieden ook 1-op-1 sessies waarin de student specifiek voor haar / hem belangrijke punten met Wena kan bestuderen en indien wenselijk zelfs de opdrachten van eigen klanten mag bespreken. Deze optie is op aanvraag.

Opbouw van de opleiding.

De opleiding tot Feng Shui Expert™ bestaat uit 10 Feng Shui cursus modules van elk 1 lesdag, aangevuld met een eindopdracht en examen. Certificeren tot Feng Shui Expert™  mag, maar is niet nodig om voor een cursus in te schrijven. Alle modules zijn ook los te bezoeken, maar dienen wel opeenvolgend gevolgd te worden (module 1, module 2, etc.). (zie meer informatie hier)

BASIS FENG SHUI (LEVEL 1 – MODULE 1, 2, 3, 4 en 5)

 • MODULE 1 – BASIS FENG SHUI EN SCHOOL VAN VORMEN
 • MODULE 2 – FENG SHUI INTERIEUR EN KOMPAS FORMULES 1
 • MODULE 3 – FENG SHUI INTERIEUR EN KOMPAS FORMULES 2
 • MODULE 4 – PERSOONLIJKE FENG SHUI
 • MODULE 5 – OEFENDAG BASIS FENG SHUI

GEAVANCEERDE FENG SHUI (LEVEL 2 – MODULE 6, 7, 8, 9 en 10)

 • MODULE 6 – TIJD EN RUIMTE FENG SHUI – FLYING STAR
 • MODULE 7 – VERVOLG FLYING STAR FENG SHUI
 • MODULE 8 – FENG SHUI MAGIC
 • MODULE 9 – PRAKTIJKDAG – VELDWERK EN CASE STUDIES
 • MODULE 10 – EXAMEN OEFENDAG

EINDOPDRACHT EN EXAMEN 

Studenten die kiezen voor certificering krijgen na het behalen van de afgeronde modules een eindopdracht die ze thuis kunnen uitwerken. Als de eindopdracht gereed is, worden de studenten uitgenodigd voor het examen.

Diploma en titel Feng Shui Expert™.

Als studenten met goed gevolg hun examens afronden, ontvangen zij hun diploma en titel Feng Shui Expert. Ze kunnen dan als Feng Shui Experts zelfstandig gaan werken. Het diploma en de titel Feng Shui Expert geven ook toegang tot registratie in het Nederlands Feng Shui Register [www.nfsr.nl], netwerk van Feng Shui professionals, toegang tot het forum en vermelding op de site van Feng Shui Design Academy.

 • De kosten van de opleiding: € 228,- per module / lesdag (BTW vrijgesteld)
 • Kosten examen: € 128,- (BTW vrijgesteld)
 • Kosten totale opleiding: Voor de complete opleiding [M1 t/m 10] betaal je € 2.408,-. Bij betaaltermijnen (twee à drie) betaal je de cursusprijs vermeerderd met a.d. € 58,-

Wil je graag de opleiding gespreid betalen, vraag dan bij je inschrijving naar de mogelijkheden. Gespreid betalen is alleen van toepassing als je jezelf inschrijft voor de hele opleiding tot Feng Shui Expert.

Voordelen op een rijtje.
 • Je kunt flexibel studeren in jouw eigen tempo.
 • FSDA™ biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland.
 • Je leert door te doen. Jouw opleiding bestaat dan ook voor 50% of meer uit praktische oefeningen. Je mag de opgedane kennis in een realistische situatie (in een woning) toetsen.
 • Na het afronden van de opleiding ben je een Feng Shui Expert en kun je zelfstandig consulten uitvoeren.
 • Behalve dat je kunt functioneren als een adviseur kun je, je kansen op de (arbeids)markt vergroten door een sterk kwaliteitsmerk.
 • Je hoort bij een zeer betrouwbaar netwerk en hebt kans om verder te groeien.
 • Je kunt rekenen op een goede begeleiding binnen FSDA™. Dit dankzij de persoonlijke inzet van jouw docent Wena Brussard die haar kennis, ervaring en netwerk graag met jou deelt.
 • Studiekosten die je maakt voor jouw Feng Shui opleiding, kun je in veel gevallen fiscaal aftrekken. Denk hierbij aan kosten als lesgeld, examengeld, afschrijving van een computer, enz.
Bekijk de film en maak kennis met ons!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

JOUW DOCENT

Wena Brussaard Lillan TooJouw docent Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Feng Shui Master Wena BrussaardDiegenen die nog meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, willen wij graag laten weten dat er ook individuele mogelijkheden zijn. Wena Brussaard kan je ook 1-op-1 sessies bieden waarin je specifiek voor jouw belangrijke punten met haar kunt bestuderen en zelfs je opdrachten voor klanten bespreken. Bel ons of email als deze optie van toepassing is voor jou.

NEDERLANDS FENG SHUI REGISTER

logo NFSR website header Nederlands Feng Shui RegisterHet Nederlands Feng Shui Register™ verzorgt de beroepsregistraties van gecertificeerde Feng Shui adviseurs welke zijn opgeleid in de Klassieke en Traditionele Feng Shui. Het register is voor houders van een geaccrediteerd Feng Shui diploma welke afgegeven wordt door een goedgekeurde opleiding. De in het beroepsregister geregistreerde Feng Shui beoefenaars vormen tezamen een netwerk van erkende en gecertificeerde Feng Shui adviseurs.  Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven jou toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™ .

DOUBLE HAPPINESS CLUB

DOUBLE HAPPINESS CLUB - Feng ShuiAls afgestudeerde van de Feng Shui Design Academy ontvang je ook gratis toegang tot de Double Happiness Club – dit is een besloten groep op Facebook voor Feng Shui Experts™. Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en zien wat de andere praktiserend Feng Shui Experts™ bezig houdt. Het idee van deze club is dat je elkaar als gelijk gestemde Feng Shui beoefenaars, die samen met dezelfde doelen en methoden hun klanten willen steunen, zal helpen en inspireren.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>