Over Feng Shui

Feng Shui is een 6000 jaar oude Chinese wetenschap/studie van de relatie tussen mens en zijn omgeving.

feng shui design academy_feng shui

Feng Shui betekent letterlijk wind (feng) en water (shui), de twee belangrijkste natuurkrachten die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de levensenergie/Chi op onze planeet. De juiste flow van Chi in onze omgeving is de sleutel tot het geluk.

Feng Shui richt zich op het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in de natuur en onderzoekt hoe de omgeving ons welzijn beïnvloedt. Deze fysieke omgeving kan het kantoor, jouw huis, een gebouw, of zelfs de kleding zijn die je draagt, maar het kan ook het visitekaartje zijn die je aan je klant geeft. Feng Shui onderzoekt hoe de mensen met het fysieke een interactie aangaan en biedt ons tools om een positieve stimulans aan te brengen. Praktisch betekent dit aanpassingen in ontwerp, inrichting, vorm, kleur, materiaal, etc. Een holistisch ontwerp zal een positieve invloed op mensen hebben en bijdragen aan de creatie van het leven die zij wensen te ervaren.

Steun van positieve energie / chi.

Om het meeste uit het leven te halen hebben wij de steun van positieve energie / chi in onze leefomgeving nodig. Door het toepassen van deze krachtige energie in ons huis of op onze werkplek zijn wij in staat om:

  • het niveau van ons welzijn te verhogen
  • harmonie te brengen in de verschillende aspecten van ons leven
  • het terugbrengen en verbeteren van de gebieden die ontbreken in ons leven
  • ons weer op het juiste pad brengen die leidt naar de doelen die wij willen bereiken

Feng Shui in ons huis en op onze werkplek stimuleert ons ondernemend vermogen, het behalen van doelen en geeft sturing voor elk gebied van ons leven welke aandacht en balans nodig heeft.

Design als therapie.

Een holistisch, door Feng Shui geïnspireerd ontwerp, maakt de ruimte rustgevend, comfortabel, inspirerend en mooi. Het heeft een positieve invloed op alle gebruikers en draagt bij aan het creëren van het leven die zij wensen te ervaren.

Bij Feng Shui Design Academy™ ben jij aan het juiste adres om specialistische Feng Shui vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Kies een van de vele leuke en inspirerende workshops en opleidingen aan de Feng Shui Design Academy. Creëer voor jezelf of voor een ander, een harmonieuze omgeving en doe dat met klassieke Feng Shui kennis, omdat deze verder kijkt dan het alleen het aankleden van een ruimte. Feng Shui kijkt namelijk in de ziel van de ruimte.

Feng Shui Design – de juiste keuze voor (interieur) ontwerpers en architecten van nu.

“We zijn op weg naar een gezondere en vreedzamere levensstijl” zegt trendwatcher Li Edelkoort. De verwachting is dat het bevorderen van de kwaliteit van het leven, een van de belangrijkste doelen van deze eeuw zal zijn. Mensen zullen de experts in wellbeing opzoeken. De ontwerpers en architecten van nu kunnen daar dan eenvoudig op inspelen, maar ze zullen zich wel als specialist in hun vak moeten profileren. Feng Shui Design Academy geeft je een kans om dit  te doen. Onze cursussen onderscheiden zich van andere interieurcursussen, doordat de door Feng Shui geïnspireerde ontwerp kan helpen om het succes en vooruitgang, gezondheid en geluk voor zowel de individuele mens als de samenleving te verbeteren.

Leer om de wereld een mooiere plek te maken, kamer voor kamer!

 

Meer weten over Feng Shui, klik dan hier.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>