Onze Missie

Feng Shui Master Wena Brussaard brengt haar kennis op de toekomstige generatie Feng Shui Experts over.

Feng Shui Design Academy

 

Learn, experience, grow…

Leuk dat je een bezoek brengt bij dé opleider voor Klassieke en Traditionele Feng Shui in Nederland.  Wij onderscheiden ons graag door onze unieke praktijkgerichte aanpak, welke exact aansluit bij mensen met een voltijd- of parttime baan. Ook zijn onze cursussen en workshops uitstekend geschikt voor mensen ‘in between jobs’ en die graag willen uitblinken in hun eigen sector of juist heel graag van baan willen veranderen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Kennis is kracht!

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design AcademyMijn naam is Wena Brussaard en ik ben de oprichter van de Feng Shui Design Academy. Kennis is macht zegt men wel, maar ik zie het als kennis is kracht – de kracht om je eigen toekomst vorm te geven. Dat is mijn gedachte geweest achter het opzetten van de eerste Nederlandse Feng Shui academie. En door onze ligging in het midden van het land zijn we altijd goed bereikbaar.

Vanuit deze denkwijze om mensen van goede Feng Shui te voorzien, is dit mijn levensmissie geworden en die kennis deel ik graag met iedereen. Dankzij mijn meer dan 20 jaar ervaring in Traditionele Feng Shui en mijn (ongoing) opleidingen bij Feng Shui Grootmeesters zoals de wereldberoemde  Lillian Too en Dr. Jes Lim is het tijd om deze kennis over te brengen op de toekomstige generatie Feng Shui beoefenaars en gecertificeerde experts.

Experts in wellbeing

“We zijn op weg naar een gezondere en vreedzamere levensstijl” zegt trendwatcher Li Edelkoort. De verwachting is dat het bevorderen van de kwaliteit van het leven, een van de belangrijkste doelen van deze eeuw zal zijn. Mensen zullen de experts in wellbeing opzoeken. De ontwerpers en architecten van nu kunnen daar dan eenvoudig op inspelen, maar ze zullen zich wel als specialist in hun vak moeten profileren. Feng Shui Design Academy™ geeft je een kans om dit  te doen. Deze academie onderscheidt zich van andere interieuropleidingen, doordat Feng Shui verder kijkt dan het aankleden van een ruimte. Feng Shui kijkt in de ziel van de ruimte.

Bijzondere aanpak

Onze Feng Shui opleidingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en zorgt ons eigen kwaliteitssysteem voor constante verbetering van onze cursussen, trainingen en workshops. Zo heb jij altijd de professionele en persoonlijke begeleiding die juist het verschil maken tussen goed en beter.

Kenmerkend voor de academie is het uitgekiende lesmateriaal, de oefeningen en (praktijk)opdrachten, welke samen de basis vormen van al onze opleidingen. Bovendien, onze bijzondere aanpak en lesinhoud wordt als heel prettig en bijzonder effectief ervaren.

Wist jij dat Feng Shui Design Academy™ ook incompany trainingen verzorgt. Alle opleidingen kunnen ook binnen jouw organisatie worden uitgevoerd. Denk aan een specifieke maatwerkopleiding of workshop voor jouw organisatie op basis van een specifiek thema, gebeurtenis, viering en / of bijscholing. Onze maatwerktrajecten lopen uiteen van individuele scholing tot en met training van afdelingen en teams – met Feng Shui Design Academy heb jij een professionele partner. Maak een afspraak, want ik of een collega komen graag bij je langs om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Ik ontmoet je graag op een van onze fantastische opleidingen, cursussen, trainingen of workshops.

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard

Feng Shui Master Consultant, Intuitive Designer & Coach

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>