Over Feng Shui Academie

Feng Shui Design Academy – Feng Shui workshops & certificering tot Feng Shui Expert

feng shui design academy_2

Feng Shui Design Academy biedt een volwaardig programma Feng Shui workshops en cursussen voor startende en gevorderde Feng Shui beoefenaars. De academie  is gespecialiseerd op het toepassingsgebied van Feng Shui binnen zowel de architectuur, interieur styling, mode branche en vrije beoefenaars. Bij Feng Shui Design Academy ben jij aan het juiste adres om specialistische Feng Shui vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Onze workshops en cursussen zijn zeer praktijkgericht: de nadruk ligt op het meesteren van zowel de basis- als geavanceerde Feng Shui methodieken – als stand alone of als branch gerichte opleiding, waarbij je, jezelf verder wilt ontwikkelen en de schakel wilt leggen met je dagelijkse werksituatie.

Feng Shui Design Academy  een vertrouwde keuze

Feng Shui academie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uniek Feng Shui opleidingsinstituut voor de Nederlandse en Belgische markt. De academie leert jou de klassieke Feng Shui technieken zoals gedoceerd door Feng Shui Grand Master Lillian Too. Cursussen, Masterclasses en Workshops worden gegeven door Wena Brussaard, gediplomeerde student van Lillian Too. Via klantonderzoek en reacties blijkt dat deelnemers  in het bijzonder zeer tevreden zijn over de kennisoverdracht en de praktijkgerichtheid van de opleidingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze academie, het instituut is voor klassieke en traditionele Feng Shui opleidingen. Jij als cursist kunt op de jaren lange ervaring vertrouwen, dat het volgen van een opleiding bij Feng Shui Design Academy een weloverdachte en verstandige keuze is.

Brancheopleidingen – passende cursussen voor jouw branche

Voor specifieke branches gelden specifieke eisen en regels. Met deze gedachte als uitgangspunt heeft Feng Shui Design Academy naast de reguliere Feng Shui cursussen en workshops ook  een serie interessante opleidingen voor specifieke branches ontwikkeld, zoals opleidingen op het gebied van fashion, architectuur, interieur styling, vastgoed en zelfs lifestyle coaching. Deze vindt je terug onder onze Masterclasses.

Jouw situatie staat centraal

De brancheopleidingen van de Feng Shui academie onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve cursussen en workshops onder leiding van zeer ervaren en gediplomeerde docenten staat de praktijk centraal en wordt telkens de link gelegd tussen de theorie en jouw praktijk, zodat je meteen rendement hebt van de opleiding.

Flexibiliteit

Feng Shui Design Academy kondigt regelmatig op de website verschillende opleidingen aan en waar de lessen worden gehouden. Brancheopleidingen en thema workshops worden ook verzorgd door heel Nederland op de locatie van de opdrachtgever (minimaal 10 deelnemers). Je kunt ook kiezen voor lesbijeenkomsten in de avonduren of overdag in een van onze locaties. Deze opzet biedt jou of jouw organisatie optimale flexibiliteit. Hierdoor zijn onze brancheopleidingen ideaal te combineren met bijvoorbeeld een drukke functie.

Schrijf je nu in voor een brancheopleiding, cursus of workshop van Feng Shui Design Academy en vergroot je kansen op de (arbeids)markt.

Bekijk de film en maak kennis met ons!

 

Meer weten over Feng Shui, klik dan hier.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>