Feng Shui Summer School 2019

Maak van je zomer een onvergetelijke zomer en volg de Feng Shui Summer School!

Feng Shui Summer School 2019

Een kans voor groei

Binnenkort eindigt het schooljaar, maar wie zegt dat je niet verder kunt studeren? En dan wel iets wat je altijd al wilde leren – de mooiste harmonieleer FENG SHUI!!!.

Gebruik de zomerbreak om te beginnen aan de realisatie van jouw eigen dromen. Volg de FENG SHUI SUMMER SCHOOL, om na de zomer weer geïnspireerd en productief de tweede helft van het jaar in te gaan. Dus…

 1. Ben je op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om aan je droomcarrière te beginnen?
 2. Wil je leren Feng Shui in je huis toe te passen, om jouw gezondheid, relaties, succes en persoonlijke groei meer te ondersteunen?
 3. Wil je meer weten over de kansen die Feng Shui biedt bij de inrichting, kleur- en materiaalkeuze om de ruimtebeleving positief te beïnvloeden?
 4. Wil je weten wat de beste kamerindeling is van jouw huis, waar te slapen, werken of te ontspannen?

Als je meer aandacht wilt besteden aan jouw welbevinden of dat van jouw klanten, doe dan mee met de Summer School aan onze academie die start op 20 augustus 2019.

PROGRAMMA
 • 20-08 Basis Feng Shui Opleiding MODULE 1
 • 21-08 Basis Feng Shui Opleiding MODULE 2
 • 22-08 Basis Feng Shui Opleiding MODULE 3
 • 23-08 Basis Feng Shui Opleiding MODULE 4 (certificaat*)

*Doe je de Summer School, dan heb je vrijstelling voor modules 1 t/m 4 van de opleiding tot Feng Shui ExpertTM

 

Voor wie is deze cursus ideaal?
 • Als je geïnteresseerd bent in authentieke Feng Shui en jezelf wil verdiepen in deze boeiende oosterse holistische levensfilosofie.
 • Wanneer je zelf met je eigen huis aan de slag wilt gaan en Feng Shui wil toepassen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.
 • Zeker handig wanneer je plannen hebt om te (ver)bouwen of als je net een nieuwe woning hebt aangeschaft. Ook als je wilt verhuizen, maar nog niet weet wat voor een type woning het beste bij je past.
 • Heb je ambities om zelf Feng Shui consultant te worden?
 • Ben jij als stylist of ontwerper op zoek naar meer verdieping in je huidige carrière? Dan zijn deze cursusmodules ook zeer geschikt voor jou.
Jouw docent

Wena Brussaard is als ervaren docent op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China) een gecertificeerde opleider.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design AcademyWena is leerling van de wereldbefaamde Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct via een gecertificeerde Feng Shui Master, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

“Ik deel graag met jou, al mijn kennis en ervaring van meer dan 20 jaar praktijk expertise. Alles wat ik van Lillian Too heb geleerd, heb ik in deze cursusmodules verwerkt. Kennis is macht zegt men wel, maar ik zie het als kennis is kracht – de kracht om je eigen toekomst vorm te geven. Dat is mijn gedachte geweest achter het opzetten van deze school. Het is tijd om mijn kennis over te brengen op de toekomstige generatie Feng Shui beoefenaars en gecertificeerde experts. Ik ontmoet je graag tijdens de FENG SHUI SUMMER SCHOOL of op een van onze andere cursusmodules” Wena Brussaard.

 

Wat anderen van deze cursus vonden:

“Beste Wena, Ik heb op je cursus geleerd dat je niet alles uit boeken kunt leren…….de pa kua toepassen op je huis heb ik nog nooit zo concreet gedaan (met transparant!) en ik had er geen idee van hoe precies met missende hoeken om te gaan en ze te bepalen. Een opleiding volgen bij Lilian Too zelf daar heb ik geen mogelijkheid voor, dus een cursus van een leerling van haar is perfect”.

“Deze kennis heeft het kijken en het beleven van alles om mij heen veranderd”.

“Tijdens de opleiding heb ik veel over mezelf geleerd. Mijn persoonlijke Feng Shui klopt precies met wat en hoe ik ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Mooi om dit te ontdekken”.

“Ben er een rijker mens van geworden”.

 

Wat zijn de voordelen voor jou?
 • Je ontdekt hoe je meer controle over jouw omgeving en leven kunt hebben.
 • Je krijgt tools om harmonieuze omgevingen te creëren, die niet alleen mooi zijn, maar ook een helende werking op mensen hebben.
 • Je leert op een praktische manier hoe je de natuurlijke energieën kunt gebruiken om je leven (of die van je klant) een stuk makkelijker en aangenamer te maken.
 • Je kunt de opgedane kennis de rest van je leven gebruiken en elke ruimte kunnen aanpassen aan jouw doelen en dromen, zodat je persoonlijk kunt groeien en succesvoller kunt zijn.

Kortom, de Summer School is een kans voor groei en ontplooiing van jouw unieke talenten! Het is een investering in je eigen levenskwaliteit.

Wanneer?

Feng Shui Summer School beslaat 4 lesdagen van 20 t/m 23 augustus 2019. Je kan de modules van de Summer School aanvullen met de modules van de opleiding tot Feng Shui Expert. De volledige opleiding bestaat uit 9 modules:

 • MODULE 1 t/m 4 (in de Summer School)
 • MODULE 5 t/m 9 (na de zomer)

Mocht je na de Summer School verder willen studeren en deel willen nemen aan alle MODULES van de opleiding (nog 5 modules), dan worden de kosten van de Summer School van het studiegeld afgetrokken.

De prijs van de Summer School is:

 1. MODULE 1 t/m 4 € 872,-
 2. losse MODULE € 218,-

(maximaal 12 mensen/ minimaal 4 mensen, van 10.00 – 16.00 uur, inclusief koffie/thee/sap/fruit, excl. lunch) 

We verwelkomen je graag bij onze academie!

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een traditionele studie van de relatie tussen de fysieke omgeving en het welzijn van mensen. Wat geeft ons energie en een goed gevoel in een ruimte? Wat maakt ons goed? Feng Shui leert ons harmonieuze omgevingen te creëren, omgevingen die niet alleen mooi zijn, maar ook een helende werking op mensen hebben.

 

Een Feng Shui opleiding biedt meer dan nieuwe kennis. Het is een kans voor groei en ontplooiing van jouw unieke talenten.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>