Feng Shui TEA ROOM

Blijf up-to-date van de Feng Shui leer ontwikkelingen tijdens onze unieke avondbijeenkomsten in de Feng Shui TEA ROOM.
Bij Feng Shui Design Academy zijn er vele kansen om te groeien en jezelf te ontplooien als een goed functionerend Feng Shui Expert™.

Zo organiseren wij elk kwartaal de Feng Shui TEA ROOM, waarbij de Academie haar studenten de mogelijkheid biedt om als groep bij elkaar te komen en lekker bij te praten. De Double Happiness Club (besloten facebook groep) is geweldig om online met elkaar in contact te blijven en van gedachten te wisselen, en daarnaast nu ook deze mogelijkheid om elkaar te zien. Onder het genot van een drankje bespreken we onze projecten, de studenten nemen de laatste ontwikkelingen uit de markt door en oefenen met elkaar.

Normaal gesproken hebben we een open agenda – wat jou bezig houdt is dan het thema – maar soms zullen we ook een bepaald onderwerp of thema bespreken, zoals bijvoorbeeld de sterren van de maand of jaar, etc.. Deelname is gratis voor studenten van academie en € 15,00 voor introducees. Aanmelden graag via het contactformulier.

Komende data: zie AGENDA.

Tijdstip: 20:00 – 22:00 uur

Wat is Feng Shui?

Feng Shui betekent letterlijk wind (feng) en water (shui), de twee belangrijkste natuurkrachten die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de levensenergie/Chi op onze planeet. De juiste flow van Chi in onze omgeving is de sleutel tot het geluk.

Feng Shui leer richt zich op het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in de natuur en onderzoekt hoe de omgeving ons welzijn beïnvloedt. Deze fysieke omgeving kan het kantoor, jouw huis, een gebouw, of zelfs de kleding zijn die je draagt, maar het kan ook het visitekaartje zijn die je aan je klant geeft. Deze oosterse leer onderzoekt hoe de mensen met het fysieke een interactie aangaan en biedt ons tools om een positieve stimulans aan te brengen. Praktisch betekent dit aanpassingen in ontwerp, inrichting, vorm, kleur, materiaal, etc. Een holistisch ontwerp zal een positieve invloed op mensen hebben en bijdragen aan de creatie van het leven die zij wensen te ervaren.

Wil je meer weten?

Wil je weer gaan doen waar je echt gelukkig van wordt?

Het is nu de tijd om daar mee te starten! Neem deel aan een van onze Feng Shui opleidingen bij ons in Culemborg of als je verder weg woont kun je je nu ook inschrijven voor de live-online opleiding.
Meer informatie en inschrijven via:

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>