Feng Shui TEA ROOM

Blijf up-to-date van de Feng Shui ontwikkelingen tijdens onze unieke avondbijeenkomsten in de Feng Shui TEA ROOM.
Bij de Feng Shui Design Academy zijn er vele kansen om te groeien en jezelf te ontplooien als een goed functionerend Feng Shui Expert™.

Zo organiseren wij elk kwartaal de Feng Shui TEA ROOM, waarbij de Feng Shui Design Academy haar studenten de mogelijkheid biedt om als groep bij elkaar te komen en lekker bij te praten. De Double Happiness Club (besloten facebook groep) is geweldig om online met elkaar in contact te blijven en van gedachten te wisselen, en daarnaast nu ook deze mogelijkheid om elkaar te zien. Onder het genot van een drankje bespreken we onze projecten, de studenten nemen de laatste ontwikkelingen uit de markt door en oefenen met elkaar.

Normaal gesproken hebben we een open agenda – wat jou bezig houdt is dan het thema – maar soms zullen we ook een bepaald onderwerp of thema bespreken, zoals bijvoorbeeld de sterren van de maand of jaar, etc.. Deelname is € 10,00 voor studenten van academie en € 15,00 introducees,  voor de faciliteiten en drankjes. Aanmelden graag via het contactformulier.

Komende data: zie AGENDA.

Tijdstip: 20:00 – 22:00 uur

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>