Feng Shui Update 2021 – Jaar van de Metaal Os – Doe Het Zelf E-Book

2021 Jaar van de Os Feng Shui Update

FENG SHUI MASTER WENA BRUSSAARD GEEFT JOU DE KANS OM DE INVLOED VAN DE ’’METAAL OS’’ OP JOUW LEVEN EN OMGEVING TOE TE PASSEN MET DEZE E-BOOK.

Dit jaar 2021, het jaar van de Metaal Os, kun jij met deze super handige en duidelijk geschreven Feng Shui Doe-Het-Zelf E-book aan de slag met je eigen huis. Zo kun je de obstakels vermijden en de goede dingen van het jaar in jouw huis toepassen. Dit jaar presenteert Wena Brussaard via onze academy in dit handige boek, de Feng Shui en astrologische vooruitzichten voor de belangrijkste levensthema’s zoals

L I E F D E,  G E Z O N D H E I D,  G E L D,  C A R R I È R E.

Ze geeft duidelijke tips over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal, maar geeft ook persoonlijke tips en horoscopen voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

“Het leven is een opeenvolging van goede en minder goede gebeurtenissen en het is wanneer je jouw Feng Shui naadloos balanceert met de nieuwe energieën van elk jaar, dat je het beste van zo’n jaar kunt maken. Je kunt je lot niet veranderen….zeggen ze, maar je ‘aards geluk’ kun je zeker weten veranderen! Wena Brussaard

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling.

Het nieuwe jaar brengt ook nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse elementen af. Het is daarom van groot belang om Feng Shui van jouw werkruimte en huis jaarlijks te ‘updaten’, omdat dit er voor zorgt dat de tijdsdimensie sterk in jouw voordeel werkt.

In dit Feng Shui Doe-Het-Zelf E-Book ontvang je zowel vooruitzichten over de globale invloeden die gelden voor ons allemaal, maar ook individuele voorspellingen over je liefdesleven en je financiële situatie in 2021 aangevuld met heel veel praktische tips en waardevolle informatie. Deze E-Book zal zeer leerzaam zijn om het beste uit het jaar te halen en in de Flow te blijven, zowel zakelijk als privé.

INHOUD VAN DE E-BOOK:

  • Ruim 51 pagina’s vol met adviezen voor 2021!
  • Succeskleur en element van het jaar 2021.
  • Chinese Astrologie –  2021 Horoscoop voor alle 12 Dierentekens.
  • 2021 Flying Star Horoscoop – voor elk huis / bedrijfspand (welke energie ontvang je bij de voordeur, welke in je slaapkamer, werkkamer, etc.).
  • Renovatie regels voor het hele jaar (welke gebieden in huis stil te houden vanwege de 3 Killings/5Yellow/Tai Sui kwelling), dus niet storen met interieurveranderingen, niet (ver)bouwen, hard kloppen, hameren, graven, etc.
  • Tips voor het activeren van voorspoedbrengende sterren en Feng Shui remedies tegen de negatieve energieën.
  • Advies voor beleggen, carrière, liefde, gezondheid en financiën in het jaar van de Metaal OS.

Wena Brussaard zal precies uitleggen hoe je de energieën van 2021 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na het lezen van dit boek ben je gewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn!

Kom er achter wat je het beste kunt doen om in 2021, het jaar van Metaal Os, succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven. Gebruik de tips van onze Feng Shui Master Consultant Wena Brussaard in je huis of op je werkplek. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2021 alweer een schitterend jaar!

En… zorg dat je weet welk Chinees dierenteken je bent (in dit boek heb je deze nodig). Ken je jouw dierenteken nog niet. 

Bereken deze dan hier >>>

Ontdek het G E H E I M  V A N  2 0 2 1 en maak er het beste van! 

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in 2021? 

Bestel hier jouw Agenda en Almanac 2021>>>

Deze E-Book is voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie hebt gewerkt.

Inhoud: 51 pagina’s

Prijs: € 68,00 per exemplaar

Bestellen: Je ontvangt een PDF E-Book per e-mail.

Bestel hier jouw Feng Shui Update 2021 E-book hier>>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>