Feng Shui workshops en cursussen – learn, experience, grow…

Leer en beleef de positieve invloed van Feng Shui met onze Feng Shui workshops en cursussen.

Feng Shui Design Academy

  • Wil je leren ontwerpen en vormgeven vanuit de eeuwenoude harmonieleer van Feng Shui?
  • Verlang je naar het creëren van omgevingen die niet alleen mooi en trendy zijn, maar ook een helende werking op mensen hebben?
  • Wil je als ontwerper/stylist jezelf onderscheiden?
  • Of wil je gewoon meer weten over de kansen en mogelijkheden die Feng Shui biedt bij de bouw, inrichting, kleur- en materiaalkeuze om de ruimtebeleving positief te beïnvloeden?

Bij Feng Shui Design Academy ben jij aan het juiste adres om specialistische Feng Shui vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

Wat is Feng Shui?

Feng Shui richt zich op het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in de natuur en onderzoekt hoe de omgeving ons welzijn beïnvloedt. Deze fysieke omgeving kan het kantoor, jouw huis, een gebouw, of zelfs de kleding zijn die je draagt, maar het kan ook het visitekaartje zijn die je aan je klant geeft. Feng Shui onderzoekt hoe de mensen met het fysieke een interactie aangaan en biedt ons tools om een positieve stimulans aan te brengen. Praktisch betekent dit aanpassingen in ontwerp, inrichting, vorm, kleur, materiaal, etc. Een holistisch ontwerp zal een positieve invloed op mensen hebben en bijdragen aan de creatie van het leven die zij wensen te ervaren.

Een volwaardig programma.

FSDA  biedt een volwaardig programma Feng Shui workshops en cursussen voor startende en gevorderde Feng Shui beoefenaars. FSDA is gespecialiseerd op het toepassingsgebied van Feng Shui binnen zowel de architectuur, interieurstyling, mode branche en vrije beoefenaars.

Jouw situatie staat centraal.

Onze Feng Shui workshops en cursussen zijn zeer praktijkgericht: de nadruk ligt op het meesteren van zowel de basis- als geavanceerde Feng Shui methodieken – als stand alone of als branche gerichte opleiding, waarbij je jezelf verder wilt ontwikkelen en de schakel wilt leggen met je dagelijkse werksituatie. Tijdens de interactieve cursussen en workshops onder leiding van zeer ervaren en gediplomeerde docenten wordt telkens de link gelegd tussen de theorie en jouw praktijk, zodat je meteen rendement hebt van de opleiding.

Voor het starten van onze cursussen en workshops wordt geen specifieke voorkennis verwacht. Certificeren tot Praktiserend Feng Shui Expert™  mag, maar is niet verplicht om je voor een cursus in te schrijven. Alle modules zijn ook los te bezoeken.

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze AGENDA en een workshop of cursus te vinden die bij je past.

 

Wij hopen je binnenkort te ontmoeten.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>