Feng Shui Workshops

INTRODUCTIEWORKSHOP FENG SHUI

Je inschrijven voor een Feng Shui opleiding kan best een grote stap zijn. Daarom is er nu ook een tussenstap mogelijk in de vorm van de introductie workshop. Deze workshop is een ideale eerste ontmoeting zowel met Feng Shui levenswijze als onze academie. Tijdens de workshop krijg je voorbeelden te zien van goede en slechte Feng Shui, meer en minder geslaagde meubelopstellingen en kleurtoepassingen. Dat betekent ook oefenen in kleine groepjes en direct voelen en ervaren hoe Feng Shui en de Chi werkt. Je leert mij kennen en ziet mij enthousiast actief in mijn docentenrol. Ik beantwoord al je vragen en geef je een goed beeld van wat Feng Shui wetenschap en de opleiding tot Feng Shui expert voor jou kunnen betekenen.

Lees meer>

WORKSHOP ReVisioning Your Life – 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Zit je vast in het leven? Ben je dezelfde oude patronen aan het herhalen? Werken jouw relaties niet? Ervaar je problemen met je gezondheid, rijkdom en meer?

Aan de basis van vele levens verbeterende systemen zoals Feng Shui, Vaastu, House Whispering, Space Clearing enzovoort, zijn er geloofspatronen die ons leven beheersen, en zelfs bepalen hoe we deze kennissystemen bestuderen en gebruiken om onze problemen op te lossen. Zowel onze levensproblemen als die van onze klanten. In deze workshop neemt Christian Kyriacou ons mee naar verschillende niveaus van ervaring en begrip van deze patronen die worden gevormd door onze levenservaringen, trauma’s, gebeurtenissen in de kindertijd, evenals vorige levens en invloeden van voorouders. Succes of falen is vaak een ‘Inside Job’.

Lees meer>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>