Feng Shui Workshops

INTRODUCTIEWORKSHOP FENG SHUI

Je inschrijven voor een Feng Shui opleiding kan best een grote stap zijn. Daarom is er nu ook een tussenstap mogelijk in de vorm van de introductie workshop. Deze workshop is een ideale eerste ontmoeting zowel met Feng Shui levenswijze als onze academie. Tijdens de workshop krijg je voorbeelden te zien van goede en slechte Feng Shui, meer en minder geslaagde meubelopstellingen en kleurtoepassingen. Dat betekent ook oefenen in kleine groepjes en direct voelen en ervaren hoe Feng Shui en de Chi werkt. Je leert mij kennen en ziet mij enthousiast actief in mijn docentenrol. Ik beantwoord al je vragen en geef je een goed beeld van wat Feng Shui wetenschap en de opleiding tot Feng Shui expert voor jou kunnen betekenen.

Lees meer>

WORKSHOP 9 STAR KI ASTROLOGY & ANCESTRAL DYNAMICS – avond workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Ons verleden, met inbegrip van invloeden van onze voorouders, brengen ons tot het moment van wedergeboorte in dit leven. De eerste ademhaling bij je geboorte bepaalt het astrologische patroon van onze Ki-energienummers. We kiezen onze geboorteplaats, onze ouders en vrienden als zielengroepen, zodat we het doel van onze levensreis kunnen voortzetten, helen en oplossen van gebeurtenissen, die waarschijnlijk vanuit vorige levens onopgelost achter zijn gebleven. Ontdek wie jij en anderen echt zijn, en hoe je, je doelen in het leven kunt bereiken, inclusief gezondheid, rijkdom en goede relaties die anders misschien gehinderd kunnen worden door ons verleden.

Lees meer>

WORKSHOP SPACE CLEARING & WICHELEN – 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Je zult technieken leren om te werken met de energieën van jouw huis (o.a. wichelroede lopen en ruimtereiniging technieken) om zo een positieve verandering te realiseren in je huis en in je leven. In de workshop zullen we de basisvaardigheden van wichelroede lopen leren om te kunnen lezen wat er in ons huis, op ons perceel (kavel) en in onszelf gebeurt. We zullen wichelroeden en pendels gebruiken. De aanpak van Christian bestaat uit een unieke mix van wetenschap en intuïtieve vaardigheden, door o.a. het gebruik van de ruimtereiniging (space-clearing & alignment), in harmonie brengen van de chi en het gebruik van Feng Shui.

Lees meer>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>