Feng Shui Workshops

WORKSHOP FENG SHUI

Je inschrijven voor een Feng Shui opleiding kan best een grote stap zijn. Daarom is er nu ook een tussenstap mogelijk in de vorm van de introductie workshop. Deze workshop is een ideale eerste ontmoeting zowel met Feng Shui levenswijze als onze academie. Tijdens de workshop krijg je voorbeelden te zien van goede en slechte Feng Shui, meer en minder geslaagde meubelopstellingen en kleurtoepassingen. Dat betekent ook oefenen in kleine groepjes en direct voelen en ervaren hoe Feng Shui en de Chi werkt. Je leert mij kennen en ziet mij enthousiast actief in mijn docentenrol. Ik beantwoord al je vragen en geef je een goed beeld van wat Feng Shui wetenschap en de opleiding tot Feng Shui expert voor jou kunnen betekenen.

Lees meer>

 

WORKSHOP HEILIGE GEOMETRIE EN DE ALCHEMIE VAN RUIMTE – avondworkshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Tijdens deze avond workshop verkennen we de wereld van sacrale plaatsen en gaan we begrijpen waarom de heilige geometrie zo belangrijk is voor onze ruimtes voor gezondheid, rijkdom en relaties.

Lees meer>

 

WORKSHOP WICHELEN EN PENDELEN – 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Wichelen van de Basis tot op Quantum niveau. Wichelroede lopen is de kunst en wetenschap van het lezen van energieën. We zullen de taal van onze instrumenten leren begrijpen –  hoe ons lichaam, wichelroedes en pendel te gebruiken om onze praktische en intuïtieve vaardigheden te verbeteren.

Lees meer>

 

WORKSHOP SPACE CLEARING – RUIMTE REINIGING – 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Binnenkort meer informatie.

Lees meer>

 

FENG SHUI THEMAWORKSHOPS – Rijkdom, Gezondheid, Liefde, Carrière (Persoonlijke groei)

Feng Shui themaworkshops zijn 4 avonden waarin je kunt leren om met behulp van Feng Shui jouw leven op diverse vlakken te verbeteren. De avonden hebben allemaal hun eigen thema en kunnen bestaan uit een theoretische stukje, oefeningen in groepjes en meditaties, ‘storytelling’ en ervaringen delen. Zo wordt elke avond een unieke ervaring die jou helpt meer rijkdom, gezondheid, liefde en succes in jou leven te brengen. En zo creëer je een krachtige energie flow die je leven in de richting van jouw dromen brengt!

Lees meer>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>