FENG SHUI THEMAWORKSHOPS – Rijkdom, Gezondheid, Liefde, Carrière (Persoonlijke groei)

4 levensthema’s in 4 avonden.

Feng Shui workshops zijn 4 thema avonden waarin je kunt leren om met behulp van Feng Shui jouw leven op diverse vlakken te verbeteren. De avonden hebben allemaal hun eigen thema en kunnen bestaan uit een theoretische stukje, oefeningen in groepjes en meditaties, ‘storytelling’ en ervaringen delen. Zo wordt elke avond een unieke ervaring die jou helpt meer rijkdom, gezondheid, liefde en succes in jou leven te brengen. En zo creëer je een krachtige energie flow die je leven in de richting van jouw dromen brengt!

Feng Shui themaworkshops Feng Shui Design Academy

 • AVOND 1: LEVENSTHEMA RIJKDOM

Feng Shui wordt beschouwd als een bijzonder effectief middel om voorspoed aan te trekken. Als eerste waren de Chinese keizers die de kunst van Feng Shui toepasten om hun welvaart en macht te vergroten. Tegenwoordig kunnen ook ‘gewone’ mensen Feng Shui technieken in hun woon- en werkomgeving toepassen om meer geluk en financiële successen te bereiken.

 • AVOND 2: LEVENSTHEMA GEZONDHEID

Deze Feng Shui workshop leert ons dat onze leefomgeving een grote invloed op ons welzijn kan hebben. Door de omgeving volgens de Feng Shui principes aan te passen en te voorzien van gezondheid bevorderende kleuren, materialen, kamer indeling en accessoires, stimuleren wij de positieve CHI energie die kansen creëert voor meer gezondheid en vitaliteit in ons leven.

 • AVOND 3: LEVENSTHEMA LIEFDE

Liefde is het mooiste dat ons kan overkomen. Het haalt het beste uit onszelf naar boven, geeft vreugde aan het leven en zelfs een kracht om ‘bergen te verzetten’. De Oosterse Feng Shui leer geeft tips om liefde en romantiek aan te trekken. Heb je geen relatie of wil je de romantiek in je relatie laten opbloeien? Wie wenst dit soort geluk in zijn leven te versterken, kan de tips en weetjes uit deze workshop goed gebruiken. Maak je klaar voor nieuwe liefde! Eens geactiveerde geluk zal zich zeker manifesteren!

 • AVOND 4: LEVENSTHEMA CARRIÉRE (PERSOONLIJKE GROEI)

Het thema Carrière omvat succes op de werkvloer, goede prestaties, promotie en ook het begin van een nieuw bedrijf. Levensthema Carrière heeft ook te maken met onze ambities, het creëren van nieuwe kansen in het leven en persoonlijke groei. Deze avond is afgestemd op jouw groei en hoe je met behulp van Feng Shui dit levensthema kunt ondersteunen en versterken.

Feng Shui workshop Cadeau Voucher.

Bestel je direct alle vier Feng Shui workshops, dan ontvang je een cadeau voucher t.w.v. € 20,00 die je kunt besteden in de Feng Shui Webwinkel. De cadeau voucher is één jaar geldig, je ontvangt een unieke code die je in de FSDA STORE kunt inwisselen bij een besteding van tenminste € 50,00 en de voucher is geldig voor alle artikelen, ook de aanbiedingen. Neem alvast een kijkje in de Feng Shui Design Academy STORE.

Wanneer en hoe laat.

De Feng Shui workshops worden gehouden op woensdag avonden (zie ook AGENDA). Elke avond start om 19:30 maar je kunt al vanaf 19:00 binnen komen en alvast iets drinken, kennis maken met andere deelnemers om zo een gezellige avond te hebben.

Neem mee: een plattegrond van jouw huis op schaal, op deze plattegrond dient de richting van de voordeur of het Noorden met een pijl te worden aangegeven.

Workshop boeken.

Meld je nu aan voor één of meerdere Feng Shui workshops, door hieronder je gegevens in te vullen en op aanmelden te kikken. De kosten € 55,00, kan je vooraf overschrijven of op de dag zelf contant voldoen. Wanneer je extra vragen / opmerkingen hebt kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.

Aanmeldingsformulier:

  Naam *

  Email *

  Adres *

  Postcode en plaats *

  Telefoon *

  Je wilt je inschrijven voor (meerdere keuzes mogelijk)*

  Feng Shui Workshop GEZONDHEIDFeng Shui Workshop RIJKDOMFeng Shui Workshop CARRIÈREFeng Shui Workshop LIEFDE

  Ruimte voor vragen / opmerkingen

  Algemene Voorwaarden *

  Ik ga ermee akkoord

  Inschrijving voor nieuwsbrief (maak een keuze)*

  JANEE

  Hoe heb je ons gevonden

  WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

  FSDA journaal

  Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

  KLIK HIER>>>