Introductie workshop FENG SHUI

introductie workshop Feng Shui

Wij willen allemaal…
– meer L I E F D E in ons leven
– beter V E R D I E N E N
– voldoening en W A A R D E R I N G op het werk
– goede G E Z O N D H E I D
– succes en G E L U K!

Maar wist je dat wij al eeuwenlang over de wetenschap beschikken die ons kan helpen dit te bereiken?! Feng Shui houd zich bezig met het creëren van harmonieuze ruimten om ons heen die liefde, gezondheid en geluk schenken.

Wil je dit ook leren?
In de I N T R O D U C T I E W O R K S H O P Feng Shui krijg je inzicht in deze kennis en ga je onder begeleiding van Feng Shui master Wena Brussaard een reis maken door deze boeiende levenswijze.

A A N M E L D E N of meer lezen over de workshop kan via deze link: http://www.fengshuidesignacademy.com/feng-shui-workshops/introductie-workshop-feng-shui/

Ervaringen van deelnemers:

“Ik vond het een leuke en leerzame avond vorige week en heb veel zin in het volgen van de modules. Je geeft leuk les. Je straalt rust uit en dat geeft mij een goed gevoel”. Angela

Datum en tijd:

Avondworkshop van 20:00 tot 22:00 uur. Zie voor exacte datum de AGENDA.

Locatie:

Feng Shui Design Academy te Culemborg

Kosten:

€ 55,- Een workshop is altijd inclusief koffie, thee en iets lekkers!

Docent / begeleider:

Wena Brussaard (door Lillian Too gecertificeerd Feng Shui Master Consultant, intuïtief vormgever & healer)

Over Feng Shui.

FENG SHUI IS EEN 6000 JAAR OUDE CHINESE WETENSCHAP/STUDIE VAN DE RELATIE TUSSEN MENS EN ZIJN OMGEVING.

Feng Shui betekent letterlijk wind (feng) en water (shui), de twee belangrijkste natuurkrachten die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van de levensenergie/Chi op onze planeet. De juiste flow van Chi in onze omgeving is de sleutel tot het geluk.

Feng Shui richt zich op het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in de natuur en onderzoekt hoe de omgeving ons welzijn beïnvloedt. Deze fysieke omgeving kan het kantoor, jouw huis, een gebouw, of zelfs de kleding zijn die je draagt, maar het kan ook het visitekaartje zijn die je aan je klant geeft. Feng Shui onderzoekt hoe de mensen met het fysieke een interactie aangaan en biedt ons tools om een positieve stimulans aan te brengen. Praktisch betekent dit aanpassingen in ontwerp, inrichting, vorm, kleur, materiaal, etc. Een holistisch ontwerp zal een positieve invloed op mensen hebben en bijdragen aan de creatie van het leven die zij wensen te ervaren.

Steun van positieve energie / chi.

Om het meeste uit het leven te halen hebben wij de steun van positieve energie / chi in onze leefomgeving nodig. Door het toepassen van deze krachtige energie in ons huis of op onze werkplek zijn wij in staat om:

  • het niveau van ons welzijn te verhogen
  • harmonie te brengen in de verschillende aspecten van ons leven
  • het terugbrengen en verbeteren van de gebieden die ontbreken in ons leven
  • ons weer op het juiste pad brengen die leidt naar de doelen die wij willen bereiken

Feng Shui in ons huis en op onze werkplek stimuleert ons ondernemend vermogen, het behalen van doelen en geeft sturing voor elk gebied van ons leven welke aandacht en balans nodig heeft.

Leer om de wereld een mooiere plek te maken, kamer voor kamer!

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>