MASTERCLASS Flying Star Feng Shui voor Gevorderden

Verdieping op de Vliegende Ster Feng Shui.

 

feng shui flying star gevorderden

Tijd & Ruimte aspect in Feng Shui

In Feng Shui wordt niet alleen gekeken naar de energieën van de Aarde, maar ook naar invloeden vanuit de kosmos. In de traditionele Feng Shui speelt tijd – ruimte aspect een belangrijke rol. Energie en alles om ons heen is constant aan het veranderen. Elk jaar, elke maand, elke dag en minuut. Altijd in beweging. Dat brengt kracht en nieuwe kansen.

Deze masterclass biedt extra verdieping op dit geavanceerd Feng Shui systeem, die gebruik maakt van het kompas (Luo Pan) en bouwjaar van het gebouw. Op basis hiervan kun je o.a. een zeer gedetailleerd bouw-, interieur-, en kleuradvies geven.

Certificaat.

Na het afronden van deze masterclass ontvang je het deelnamecertificaat.

Jouw docent:

Wena Brussaard is een ervaren docent op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, Ba Zi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Door vele studies en meer dan 15 jaar praktijk is Wena een veel gevraagd Feng Shui ontwerper en expert voor toonaangevende publicaties, zoals onder andere 101 Woonideeën, Libelle Balance en Catherine.nl. Wena werkt vaak samen met architecten, interieur- en tuinontwerpers, professionals uit de zorgsector en woonbranche, om projecten een extra dimensie te geven. Wena’s projecten bewijzen dat een goed design los staat van trends. Het uitgangspunt voor de ontwerpen zijn altijd de behoeften van ieder mens en de relatie die hij heeft met zijn omgeving.

Toelating: Om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass dien je met succes de Modules 1 t/m 9 van de Feng Shui Opleiding te hebben afgerond. Je hoeft echter niet bezig te zijn met certificering tot Feng Shui Expert™ om deze Masterclass te kunnen doen. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze cursus.

Data en locatie: Deze cursus vindt max. 2 x per jaar plaats (in voor- en najaar). Check de AGENDA voor de actuele cursusdata.

Kosten: € 218,00 p.p. Hierbij zit inbegrepen Feng Shui hand-out, pen en notitieblok. Neem je eigen lunch mee, wij verzorgen koffie, thee en lekkernijen.

Duur: 1 dag (10:00 – 16:00)

Let op: Beperkt aantal plaatsen!

Ik meld me graag aan >>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>