NIEUW! FENG SHUI THEMAWORKSHOPS

FENG SHUI THEMAWORKSHOPS – Rijkdom, Gezondheid, Liefde, Carrière (Persoonlijke groei)
4 LEVENSTHEMA’S IN 4 AVONDEN.

Feng Shui themaworkshops zijn 4 avonden waarin je kunt leren om met behulp van Feng Shui jouw leven op diverse vlakken te verbeteren. De avonden hebben allemaal hun eigen thema en kunnen bestaan uit een theoretische stukje, oefeningen in groepjes en meditaties, ‘storytelling’ en ervaringen delen. Zo wordt elke avond een unieke ervaring die jou helpt meer rijkdom, gezondheid, liefde en succes in jou leven te brengen. En zo creëer je een krachtige energie flow die je leven in de richting van jouw dromen brengt!

Feng Shui themaworkshops Feng Shui Design Academy

  • AVOND 1: LEVENSTHEMA RIJKDOM

Feng Shui wordt beschouwd als een bijzonder effectief middel om voorspoed aan te trekken. Als eerste waren de Chinese keizers die de kunst van Feng Shui toepasten om hun welvaart en macht te vergroten. Tegenwoordig kunnen ook ‘gewone’ mensen Feng Shui technieken in hun woon- en werkomgeving toepassen om meer geluk en financiële successen te bereiken.

  • AVOND 2: LEVENSTHEMA GEZONDHEID

Feng Shui leert ons dat onze leefomgeving een grote invloed op ons welzijn kan hebben. Door de omgeving volgens de Feng Shui principes aan te passen en te voorzien van gezondheid bevorderende kleuren, materialen, kamer indeling en accessoires, stimuleren wij de positieve CHI energie die kansen creëert voor meer gezondheid en vitaliteit in ons leven.

  • AVOND 3: LEVENSTHEMA LIEFDE

Liefde is het mooiste dat ons kan overkomen. Het haalt het beste uit onszelf naar boven, geeft vreugde aan het leven en zelfs een kracht om ‘bergen te verzetten’. De Oosterse Feng Shui leer geeft tips om liefde en romantiek aan te trekken. Heb je geen relatie of wil je de romantiek in je relatie laten opbloeien? Wie wenst dit soort geluk in zijn leven te versterken, kan de tips en weetjes uit deze workshop goed gebruiken. Maak je klaar voor nieuwe liefde! Eens geactiveerde geluk zal zich zeker manifesteren!

  • AVOND 4: LEVENSTHEMA CARRIÉRE (PERSOONLIJKE GROEI)

Het thema Carrière omvat succes op de werkvloer, goede prestaties, promotie en ook het begin van een nieuw bedrijf. Levensthema Carrière heeft ook te maken met onze ambities, het creëren van nieuwe kansen in het leven en persoonlijke groei. Deze avond is afgestemd op jouw groei en hoe je met behulp van Feng Shui dit levensthema kunt ondersteunen en versterken.

Lees verder>>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>