NIEUW! Live online Feng Shui opleiding

Live online Feng Shui leer experience

Eindelijk… de opleiding tot Feng Shui Expert wordt ook een online cursus!

Heb jij ook weleens de uitspraak gehoord, ‘Als jij het niet doet, dan doet het Universum het wel voor je’. Voor mijn gevoel gebeurt het juist nu.

Al jaren wil ik de Feng Shui opleiding van onze academie graag ook als online cursus aanbieden. Ik krijg namelijk geregeld vragen, ook van mensen die aan de andere kant van de wereld wonen, of wij een online traject aanbieden. En natuurlijk denk je er aan, stel je het weer uit en gaat het op de lange baan.

Totdat een dag komt dat je op het nieuws hoort dat de wereld worstelt met een Corona pandemie en om de verspreiding van het virus tegen te gaan nemen regeringen en bedrijven maatregelen (zie ook onze tips). De scholen gaan dicht en waar mogelijk worden de lessen online aangeboden. We worden opgeroepen contact in groepen te vermijden totdat de situatie weer verbetert.

Tijd om in oplossingen te denken.

Nu loopt dat hier niet zo’n vaart dachten wij, ook omdat we met relatief kleine groepen werken, maar we kunnen ons natuurlijk wel in de verschillende mogelijkheden verdiepen. Bij FSDA willen en kunnen we niet achterblijven.

En zo hadden we eigenlijk verassend snel een live-online Module voor de lessen ontwikkeld. Die konden we gelijk voor het lopende opleidingstraject tot Feng Shui Expert inzetten. De huidige groep had al modules 1 en 2 in februari klassikaal bij ons in Culemborg gevolgd en heeft afgelopen weekend de modules 3 en 4 via ons nieuwe online platform gevolgd.

Dit platform is een online dienst waarmee je een virtuele bijeenkomst kunt houden. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. En zo hebben wij dat zelf ook ervaren. Het ging heel gemakkelijk en was super leuk om op deze manier les te volgen en elkaar toch te kunnen zien en spreken. 

En nu dat wij alle tools in huis hebben, iedereen ‘virtueel’ erbij kan zijn en alle lesstof goed te volgen is… waarom niet. Wij gaan deze nieuwe ontwikkeling daarom verder voortzetten en hebben besloten om een volwaardige live-online en interactieve Feng Shui opleiding aan te bieden.

Geen standaard online opleiding.

Wat we gaan doen is niet het standaard ‘online’ zoals je dat bij opleiders wel eens ziet – een filmpje die je in je eigen tijd kunt bekijken, maar als je vragen over het lesmateriaal hebt dan heb je pech, of moet je lang op het digitale antwoord wachten. Nee, bij de Feng Shui Design Academy, vinden we de interactie heel belangrijk. Je moet kunnen discussiëren, vragen kunnen stellen en lekker met de groep kunnen werken (weliswaar op afstand). We noemen dit dan ook live-online.

We starten op een vast tijdstip, geven de cursus live online, houden daar waar nodig een korte koffie/plas pauze en eindigen de cursus die dag ook op een vast tijdstip. De online opleiding wordt een jaaropleiding bestaande uit 20 lesmomenten (dinsdag avonden) verdeeld over het jaar, met tussenpozen van twee weken (schoolvakantiedagen vallen natuurlijk ook weg). Zo kun je het lesmateriaal makkelijker opnemen en verwerken. We beginnen op dinsdag 21 april met de eerste live-online Feng Shui opleiding en de inschrijvingen stromen nu al binnen!

Nog meer kansen.

En zo zie je maar weer dat ondanks iets niet zo positief, is er toch iets moois ontstaan. Nog meer mensen zullen de kans krijgen om de gecertificeerde beroepsopleiding tot Feng Shui Expert te volgen. Internet kent geen grenzen en verbind ons met de hele wereld. Dus ook als je in het buitenland woont, drukke baan of familieleven hebt, kun je nu met een groter gemak onze opleiding volgen.

Vanuit je eigen huis en op je gemak, volg je de lessen op dinsdag avonden via je computer. De groep komt samen in de live-online leeromgeving, we zien elkaar, kunnen discussiëren en op het scherm zie je ook de PowerPoint presentatie met het cursusmateriaal. Als deelnemer participeer je gewoon in de les wat je het gevoel geeft dat je erbij bent. De applicatie is super gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Met 1 klik heb je deze al in je eigen online omgeving.    

Er is een Chinese uitdrukking ‘Een crisis biedt veel kansen’. Het Chinese woord voor crisis bestaat namelijk uit twee karakters “Wei Jie”. ‘Wei’ staat voor gevaar en onheil, ‘Jie’ voor kans en gelegenheid. Ook al loopt de situatie moeilijk op dit moment, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de uitbraak van het coronavirus uitgeroepen tot internationale noodsituatie, dat geeft ook de gelegenheid om nieuwe creatieve manieren van samen zijn en werken te bedenken. En wie weet, komen we er straks sterker uit.

En zoals de wereldberoemde voetballer Johan Cruijff ooit zei… ‘elk nadeel heb z’n voordeel’ en dat is het ook, en daar zijn we dan ook zeer dankbaar voor.

Schrijf je in voor onze allereerste live online Feng Shui Opleiding, en creëer zelf ook nieuwe kansen voor je toekomst.  

Feng-Shui-Design-Academy-online-Feng-Shui-Opleiding

Mocht je meer inspiratie en ideeën willen, of een Feng Shui Expert worden om je eigen klanten te begeleiden op weg naar een mooier, gezonder en succesvoller leven, dan ben je natuurlijk hartelijk welkom bij één van onze workshops en opleidingen. Wij horen graag van je.

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard

Wena Brussaard Feng Shui Master1

©2020 Wena Brussaard. Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>