Ontwerpen en vormgeven vanuit harmonie.

Interieur + Feng Shui = omgevingen met helende krachten.

Feng Shui ontwerp en inrichting

De oorspronkelijke functie van gebouwen was om ons veilig en gezond te houden door ons tegen de vijanden en de natuur te beschermen. Tegenwoordig moet een gebouw aan veel meer eisen voldoen. We willen ons niet alleen veilig in een ruimte voelen maar ook onze zintuigen en emoties prikkelen.

We zoeken inspiratie, rust, ontspanning, genot, romantiek, mooie herinneringen en projectie van onszelf/onze dromen in de omgeving waarin we wonen of werken. Door bij het ontwerpen van gebouwen en interieur rekening te houden met Feng Shui, zijn we in staat deze zo vorm te geven dat ze precies aansluiten bij wie we zijn en wat we willen ervaren. Dit helpt ons beter te worden.

Design als therapie.

Een holistisch, door Feng Shui geïnspireerd ontwerp, maakt de ruimte rustgevend, comfortabel, inspirerend en mooi. Het heeft een positieve invloed op alle gebruikers en draagt bij aan het creëren van het leven die zij wensen te ervaren.

Bij Feng Shui Design Academy ben jij aan het juiste adres om specialistische Feng Shui vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Kies een van de vele leuke en inspirerende workshops en opleidingen aan de Feng Shui Design Academy. Creëer voor jezelf of voor een ander, een harmonieuze omgeving en doe dat met klassieke Feng Shui kennis, omdat deze verder kijkt dan het alleen het aankleden van een ruimte. Feng Shui kijkt in de ziel van de ruimte.

Leer om de wereld een mooiere plek te maken, kamer voor kamer!

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>