Privacy

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 26-03-2018.

ALL.U.RE VOF (hierna: Feng Shui Design Academy) vindt het belangrijk dat jouw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van jouw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

Feng Shui Design Academy kent je eventuele zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie.

Als je gebruikmaakt van onze website worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. Feng Shui Design Academy kent de eventuele zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Je persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kun je lezen in deze privacyverklaring;
  • We het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming vereist is;
  • We passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • We je recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Feng Shui Design Academy is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen je hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de laatste datum van de huidige privacyverklaring, kun je zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt Feng Shui Design Academy jouw persoonsgegevens?

Als je gebruik maakt van onze website verkrijgen wij alleen Google Analytics gegevens van jou. Alle andere gegevens krijgen wij alleen met jouw toestemming en omdat jij ze zelf aan ons hebt gegeven. Zoals het inschrijven voor onze Feng Shui Journaal Nieuwsbrief en/of je aanvraag voor informatie of inschrijving voor een workshop of opleiding. Deze zijn nodig voor het afhandelen van jouw verzoek aan ons.

In het onderstaande overzicht kun je zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gewenste activiteit van ons. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken – dit geldt alleen voor je nieuwsbrief aanmelding. Meer daarover lees je verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft Feng Shui Design Academy van je nodig?

Voor- en achternaam: Zo weten we bij wie jij bent.

Adres en woonplaats: Deze gegevens zijn onmisbaar voor je aanvraag. We moeten natuurlijk weten waar we de factuur heen mogen sturen.

Telefoonnummer: Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met je op over je aanvraag.

E-mailadres: Als je een aanvraag hebt ingediend of een nieuwsbrief wilt ontvangen, ontvang je daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvang je natuurlijk de informatie die jij hebt aangevraagd. We kunnen je e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of je tevreden bent met onze diensten en service.

Geslacht: Deze informatie is handig wanneer we contact met je opnemen, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail of het verwerken van je aanvraag.

Vragen stellen via het contactformulier

Op onze website heb je de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar word je gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals je e-mailadres. Je kunt zelf kiezen welke gegevens je verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen voor het beantwoorden van je vraag. Ze worden bewaard totdat je vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

Blijf op de hoogte van Feng Shui Design Academy via onze nieuwsbrief

Feng Shui Design Academy verstuurt soms een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over nieuwe diensten, en speciale acties, dit is alleen als je jezelf ooit hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen of je gegevens aanpassen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je eenvoudig kunt afmelden of zaken kunt aanpassen.

Wij zorgen er ook voor dat het beveiligingsniveau past bij de te verwerken gegevens en we nemen adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Mochten we fraude of misbruik van onze website vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Verder zijn in onze webwinkel social media-buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Hoe lang worden je gegevens bewaard?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om je aanvraag af te handelen, inclusief de periode die nodig is om vragen in de toekomst verder voor je te kunnen beantwoorden. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruikmaakt.

  • Geen publicatie van je persoonlijke gegevens
  • Wij publiceren je klantgegevens niet.

Het inzien en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kun je terugvinden in de instellingen van je browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Voor al je vragen over ons privacybeleid kun je contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Niet niet tevreden? Neem contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je niet tevreden over de verwerking van je persoonsgegevens? Wij helpen je natuurlijk graag verder, dus je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
Feng Shui Design Academy
Roosje Voslaan 2
4105JZ Culemborg
Nederland

Overige informatie:
Telefoon: +31 [0]6 218683421
E-mail: info@fengshuidesignacademy.com
KvK: 67762220

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>